Safet Sušić - Pape
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Dobro je, legenda reprezentacije Ognjen Vranješ je ipak na spisku. Sramota bi bilo da nije dobio poziv.
-
BaDa12 je napisao/la:"Nema se tu šta reći, ljudi. Ovo su trenutno najbolji naši igrači. Ja sam rek'o, imamo mi, imamo, dosta igrača napadački orijentisani. To nije više 4-4-2, to može biti mnogo opasnije. Izet je napadač, Višća je isto napadač. Lulić, on neka se malo zapita šta je on, ali i on može biti napadački igrač.
Mi ne znamo i ne možemo drugačije igrati. Ja sam rek'o za Vranješa, izlazio sam u susret mnogim prije njega, i on ima kredita još malo. Inače, ja pozivam one koji igraju u svojim klubovima, na njima je da se dokažu. Vraća nam se Spahić, treba nam on i u restoranu, i na treningu, osjeti se to. Bičakčić je sad tu, ali neće igrati. Hadžić i Šunjić su se pokazali ko bolji duo, a kad nešto valja, to ne treba mijenjati.
Brinem što Mujdža nije igrao ovaj vikend, ali, imamo, imamo mi tu rješenja. Nećemo mi puno nešto izmišljati, igrati ćemo kako znamo, probati nametnuti svoju igru i osvojiti koji bod.
Ja znam, oni će ići na sve, oni vide svoju šansu, ali moji igrači bi trebali naći neko rješenje. Ja neću biti iznenađen kako će protivnici igrati, oni nas hoće da pobijede, mi ćemo morati to spriječiti. Ako ne spriječimo, digitrone u ruke i računajte."
Dobar dan, ljudi. Ne znam ko je iznenađen spiskom.

do 'digitrone u ruke i racunajte' sam bio ubijedjen da je ovo papetova izjava pri objavljivanju spiska. cak mi je i ovaj glas u glavi koji je citao post bio papetov glas

Djuric je morao biti na spisku kao zamjena za Vedu.Virtu4l je napisao/la:Uz Zukanovića i Štilića, ovo je najbolje što trenutno imamo, a svakako niti jedan od njih nema mjesta u 4-2-3-1 formaciji, tj. Štilić nema mjesta.
Eldin Hadzic je bolji od Zakarica 100%.
Zukanovic da je tu, igrao bi u prvih 11.
Samo Boze Dzeki zdravlja, ako on nije pravi ... uh
Ogi trenutno nema mjesta ni u premier ligi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bada salis li se ti ponekad
Virtu4l ti ko susic sad nemamo boljih kad izgubi onda priča nije imo koga da ubaci loša mu klupa to baš lud zbunjen i nikad normalan
- The_Target
- Kontakt:
neka se srneca ledja zapitaju hoce li biti kolac ili rucak, jer ja nekad pojedem rucak od srnecih a nekad kolac 

Rođeni brato
- storm_raider
- Kontakt:
velez_mostar je napisao/la:Ali, treba mu odati priznanje za jedno, dobro kara u mozak sve normalne ljude koji vole ovu zemlju, haha..svaka cast Safa, samo pucaj druze, blef prolazi ovdje uveliko.
Zahvali se ublehasu Osimu, za njegove supljake se ova primitivna masa zalijepila, zajedno mozete sta hocete sada..samo rokaj seljo!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Ne bi me iznenadilo da se ova izjava pojavi na nekom portalčiću.Evil Genius II je napisao/la:![]()
do 'digitrone u ruke i racunajte' sam bio ubijedjen da je ovo papetova izjava pri objavljivanju spiska. cak mi je i ovaj glas u glavi koji je citao post bio papetov glas

Nikad, otkud ti to?Tulln1 je napisao/la:Bada salis li se ti ponekad

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zanimljivo da TSS, Avdija, Vranjes, Hadzic imaju mjesta za poziv, dok Stilic, Hadzic(ovaj drugi), Zukanovic, Letic, Mahmutovic i Djuric nemaju. Neko bi rekao, licemjerstvo. Grupa prvih nije jaca od grupe drugih, cak je obratno. Grupa drugih moze nam pruziti sve sto nam u ovom trenutku treba, dok grupa prvih moze samo jos vise da nam unazadi reprezentaciju.
Pa 2 odbrambena igraca su skart. Jedan ne igra. Drugi uopste nije odbrambeni igrac. Uz to dodas Bicakcica koji je povrijedjen bio, Spahica kojem se ocigledno ne igra(a ne bi ni meni za ovog na klupi). I sta ti ostane? Sunjic, jedini solidan i normalan stoper u ekipi. A da, imamo i Hadzica koji to moze odraditi savrseno, jedno 5 puta ispasti smijesan na utakmici, ali savrseno cuva svoje igrace, mislim nismo primili gol protiv Walesa, pravi uspjeh.
Sta ako se Lulic povrijedi? Sta ako se Dzeko povrijedi? Sta ako se Besic povrijedi?
Safete povrijedi se, mozak ti je ionako odavno povrijedjen.
Pa 2 odbrambena igraca su skart. Jedan ne igra. Drugi uopste nije odbrambeni igrac. Uz to dodas Bicakcica koji je povrijedjen bio, Spahica kojem se ocigledno ne igra(a ne bi ni meni za ovog na klupi). I sta ti ostane? Sunjic, jedini solidan i normalan stoper u ekipi. A da, imamo i Hadzica koji to moze odraditi savrseno, jedno 5 puta ispasti smijesan na utakmici, ali savrseno cuva svoje igrace, mislim nismo primili gol protiv Walesa, pravi uspjeh.
Sta ako se Lulic povrijedi? Sta ako se Dzeko povrijedi? Sta ako se Besic povrijedi?
Safete povrijedi se, mozak ti je ionako odavno povrijedjen.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 03 nov 2014, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Tvedoglavost nema kraja.
Daj Bože da ne zijanimo na kraju prvenstvo
Daj Bože da ne zijanimo na kraju prvenstvo

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Nerminovic
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:
Šta reći na spisak...možda bolje da iskoristim priliku da se javno izvinim forumašu čije sam poređenje nas i Njemačke nazvala apsurdom, izgleda da smo mi ipak u rangu aktuelnog svjetskog prvaka kad u Izrael idemo sa samo jednim špicem, i izgleda da se Višća stvarno itekako može porediti sa Müllerom, stvarno, razlika je u pet deka, ovaj spisak je to dokazao, tako da...
Uglavnom, momcima nek je sretno
Uglavnom, momcima nek je sretno

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Btw. Bravo @BaDa na "izjavi" , danas sam ocekivao Papetovu da me nasmije, ali i ova je. 
Jos najbolje, sto bi Pape isto rekao
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Jos najbolje, sto bi Pape isto rekao

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
E jbg, kont'o sam da će i Kvržić uletit' ponovo na spisak.
Napadači: Edin Džeko i Edin Višća.
Joj kakvog mi đuturuma imamo za selektora. Jedino što me tješi, da goru budaletinu od ove nećemo više nikada imati na klupi reprezentacije.

- Consigliere
- Kontakt:
Al, znate sta je najjace? Iako je na spisku, Vranjes nema ni 1% sanse da zaigra jer ne igra u klubu.
Pa, to su Susiceve rijeci, covjek je tu da odradi koji trening i odgleda mec iz prvog reda, a cak iako cijela zadnja linija ispadne iz kombinacija on opet nije alternativa
Ja sam davno rekao: profesionalni reprezentativac na klupi
Momcima sretno na terenu

Momcima sretno na terenu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DragonGirl
- Kontakt:
@Goalgetter evo jedne izjave, ali je za pohvalu, izgleda da Izrael ipak neće proći bez analize

- Ne bi se reklo da imaju ekipu sastavljenu od zvijezda. Od ostalih se izdvajaju Omer Damari iz bečke Austrije, koji je protiv Andore uknjižio het-trik, te iskusni Talal Ben Haim koji igra za Čarlton i koji može napraviti probleme po lijevoj strani. Kod ostalih nisam vidio ništa specijalno, ali nema sumnje da su dobri kao ekipa - istakao je Sušić.
Pape počeo u jednom segmentu da radi svoj posao?DragonGirl je napisao/la:@Goalgetter evo jedne izjave, ali je za pohvalu, izgleda da Izrael ipak neće proći bez analize![]()
- Ne bi se reklo da imaju ekipu sastavljenu od zvijezda. Od ostalih se izdvajaju Omer Damari iz bečke Austrije, koji je protiv Andore uknjižio het-trik, te iskusni Talal Ben Haim koji igra za Čarlton i koji može napraviti probleme po lijevoj strani. Kod ostalih nisam vidio ništa specijalno, ali nema sumnje da su dobri kao ekipa - istakao je Sušić.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nisi ti Safete kriv krivi su oni iz Izvrsnog odbora sto su ti pruzili sansu i jos podebljali ugovor za tvoje vratolomije..Nevjerovatno koliko si sujetan i tvrdoglav covjek nema veze za Zukanovica ja sam odma i na pocetku kad nije otiso na SP reko da on ne smije pljuvati po Nogometnom Savezu i ok ali Eldin HAdzic MIlan Djuric Semir Stilic nijednog od njih nisi pozvao,a zoves povrijedene Cimirota Zakarica Vranjesa bez ijedne utakmice dabogda izgubili mi pa nek se raz*ebe i ovo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.