ima jos? jel ovo impliciras da su avdija, TSS i hadzic uljezi (zajedno sa ovim iz PL, vjerovatno mislis na tu ekipu)?Virtu4l je napisao/la:Na ovom spisku ima još uljeza, a oni nisu Vršajević, Sušić ili Hadžić, međutim to je tabu tema.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ajde jedna pohvala, za poziv EMIRA SPAHICA
mada ne bi on njega pozvao da nije zagustilo, spasit ce ga Spaha nema veze, zatvorit ce ovog opasnog stopera 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Proslu utakmicu ga zvao, a da prije toga nije ni pricao sa njimmirzatele je napisao/la:Ajde jedna pohvala, za poziv EMIRA SPAHICAmada ne bi on njega pozvao da nije zagustilo, spasit ce ga Spaha nema veze, zatvorit ce ovog opasnog stopera

Pitaju Pilava sto Susic nema kontakt sa igracima: "Susic ima kontakt sa igracima za koje on misli da treba imati kontakt sa njima i sa njima je u stalnom kontaktu"

Nećemo otvarati drugu pandorinu kutiju, i ova jedna nam je previše.KK_Bosna je napisao/la:ima jos? jel ovo impliciras da su avdija, TSS i hadzic uljezi (zajedno sa ovim iz PL, vjerovatno mislis na tu ekipu)?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zasto lazes? Nazvao ga je vec dan poslije utakmice protiv Kipra. Ako ne i iste noci...tuzlak1987 je napisao/la:Proslu utakmicu ga zvao, a da prije toga nije ni pricao sa njimmirzatele je napisao/la:Ajde jedna pohvala, za poziv EMIRA SPAHICAmada ne bi on njega pozvao da nije zagustilo, spasit ce ga Spaha nema veze, zatvorit ce ovog opasnog stopera
![]()
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 03 nov 2014, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
mislim da je zeca trebao zvati

jesil mu ti ukucao broj ?calcio je napisao/la:Zasto lazes? Nazvao ga je vec dan poslije utakmice protiv Kipra. Ako ne i iste noci...tuzlak1987 je napisao/la:Proslu utakmicu ga zvao, a da prije toga nije ni pricao sa njimmirzatele je napisao/la:Ajde jedna pohvala, za poziv EMIRA SPAHICAmada ne bi on njega pozvao da nije zagustilo, spasit ce ga Spaha nema veze, zatvorit ce ovog opasnog stopera
![]()
- plavipatriota
- Kontakt:
čovjek ne zna šta su srneća leđa, a da zna da postoje dva Tala Ben Haima.. Pa molim vas, hajde da je plaćen za to, al čovjek je tu džabe, dobro je da zna s kim igramo.. Ne budite brutalni!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje ga je zvao? Sta su onda pricali? Kada nije ni znao vracal se ovaj u reprezentaciju ili ne.calcio je napisao/la:Zasto lazes? Nazvao ga je vec dan poslije utakmice protiv Kipra. Ako ne i iste noci...tuzlak1987 je napisao/la:Proslu utakmicu ga zvao, a da prije toga nije ni pricao sa njimmirzatele je napisao/la:Ajde jedna pohvala, za poziv EMIRA SPAHICAmada ne bi on njega pozvao da nije zagustilo, spasit ce ga Spaha nema veze, zatvorit ce ovog opasnog stopera
![]()
Do zadnji dan ga cekao, a nije ni znao jel povrijedjen. Zadnji dan ga cekao da dodje, nije ni znao gdje je covjek. Covjek bio u Dubrovniku..
To je isto kao kada bi se ti i ja dogovorili da odemo u grad mjesec dana prije i onda se ne cujemo mjesec, a ti dodjes i cekas me

I pitanje i odgovor su smjernice.To sam naveo opcenito svima koji citaju a koji su pratili ta desavanja.BaDa12 je napisao/la:Kakva je ti je to smjernica?Rusilac je napisao/la: PS:Neke smjernice.
Kakav je Miske dosao na pripreme?
Ma dosao je ko maneken.
Neću ovdje o Misimoviću, zna ovdje svako kakvo je moje mišljenje o njemu. Ja samo mogu reći, na stranu sve to što ti navodiš, bilo istina ili ne, ma ko bio na klupi, Zvjezdan Misimović bi se ljetos oprostio od najdražeg dresa. Na moju veliku žalost. On bi se oprostio zato što drži do svojih riječi, ne izigrava heroje, nego radi ono što najbolje zna. I takav je često heroj.![]()
Nastavite o spisku...
Ja
Cemu pitanje,kakav je Miske dosao na pripreme,zasto nije bilo kakav je Medo dosao na pripreme,ili Sejo ili bilo ko?
Nastavi i ti o cemu god hoces.
Sigurno je imao puno više informacija od tebe, zatotuzlak1987 je napisao/la:Gdje ga je zvao? Sta su onda pricali? Kada nije ni znao vracal se ovaj u reprezentaciju ili ne.
Do zadnji dan ga cekao, a nije ni znao jel povrijedjen. Zadnji dan ga cekao da dodje, nije ni znao gdje je covjek. Covjek bio u Dubrovniku..

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
plavipatriota je napisao/la:čovjek ne zna šta su srneća leđa, a da zna da postoje dva Tala Ben Haima..

Ja dodjem na ovu temu samo da se posteno ismijem i malo opustim... jer nesto ozbiljno komentarisati ovo sto nam iznova radi ovaj amater na klupi mi vise jednostavno nema smisla.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
plavipatriota je napisao/la:čovjek ne zna šta su srneća leđa, a da zna da postoje dva Tala Ben Haima.. Pa molim vas, hajde da je plaćen za to, al čovjek je tu džabe, dobro je da zna s kim igramo.. Ne budite brutalni!

- calcio
- Kontakt:
Pa znao je da ce doci sa povredom ali tada niko nije znao hoce li biti spreman za utakmicu. Pregledali su ga doktori i vidili da ne moze igrati. Nema nikakve misterije.tuzlak1987 je napisao/la:
Gdje ga je zvao? Sta su onda pricali? Kada nije ni znao vracal se ovaj u reprezentaciju ili ne.
To je isto kao kada bi se ti i ja dogovorili da odemo u grad mjesec dana prije i onda se ne cujemo mjesec, a ti dodjes i cekas me
A zašto Pape pominje Ben Haima,kad će nam ga svakako zabit Toto Tamuz
I mislim da će se Pape jako iznenadit kad čuje da je Toto Tamuz rođen u Nigeriji i bilo bi logično da igra za Nigeriju,al ipak lik igra za Izrael
Nova teorija zavjere protiv Papeta 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako samo manipulisete, haman imate malo memorije pa se brzo brise jer svi znamo da on nije imao pojma hocel ovaj doci i da ga je zadnji dan cak cekao da dodje.Virtu4l je napisao/la:Sigurno je imao puno više informacija od tebe, zatotuzlak1987 je napisao/la:Gdje ga je zvao? Sta su onda pricali? Kada nije ni znao vracal se ovaj u reprezentaciju ili ne.
Isto svi znamo da nije imao pojma o povredi Spahica jer se nije ni raspitivao za to, dok neki novinar iz Skandinavije nije poslao upit administraciji Bayera.
Zasto vi lazete narod?
The_Target je napisao/la:Jesu se srneca ledja zapitala sta su?jesu li rucak ili kolac?!
Ionako je pape rek'o da ne postuje salatu ni ko voce ni ko povrce,trebaju nam odgovori...

Garant je Pape rekao da ga to pitaju, a on je, kao i uvijek, imao spreman odgovor. Daj, bubnjaš, mani konspiracije.
Na Sejinoj temi je bačena priča da je naštiman njegov izostanak, ja pitam ko je to najavio, ti ćutiš. A, mislim da se ne varam ako kažem da si ti jedan od onih koji to tvrde.
Ovo je tema o Papetu, ne o meni i tebi, niti meni i tebi dragom Misketu.
Uz to, taman sam pošla odmoriti, čujemo se poslije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na Sejinoj temi je bačena priča da je naštiman njegov izostanak, ja pitam ko je to najavio, ti ćutiš. A, mislim da se ne varam ako kažem da si ti jedan od onih koji to tvrde.
Ovo je tema o Papetu, ne o meni i tebi, niti meni i tebi dragom Misketu.

Uz to, taman sam pošla odmoriti, čujemo se poslije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- calcio
- Kontakt:
Igra li jos uvijek Eyal Berkovic? Sjecam se da je jednom neko na forumu njega nabrojao medju nase mlade potencijalne reprezentativce. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje je znao bolan? Mislio ga startat i cekao da dodje. Dan prije nego sto je trebalo da dodje procuri u javnost preko onog novinara onaj odgovor Bayera da je povrijedjen i da nece nastupati za BIH tj da kako oni znaju on nece vise igrati za reprezentaciju..calcio je napisao/la:Pa znao je da ce doci sa povredom ali tada niko nije znao hoce li biti spreman za utakmicu. Pregledali su ga doktori i vidili da ne moze igrati. Nema nikakve misterije.tuzlak1987 je napisao/la:
Gdje ga je zvao? Sta su onda pricali? Kada nije ni znao vracal se ovaj u reprezentaciju ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.