Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Andres
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Andres » 18 mar 2010, 02:00

Nail for Real je napisao/la:
Andres je napisao/la:Vargas nije bek ! Vse je krilo !
btw: sugava pobejda kako smo i navikli od strane Madridzana ! Cist penal normalno nije sudjen ! Al dobro mislim valladolid je cirkus ekipa ! Neko jaci i vi kiksate , neko ranga Lyona i Milana !
Espanyol,El Clasico ,sta je tu bilo :? :? Penala za Valladolid je bilo,ali isto tako bio je i za Real jedan penal i nekoliko nepostojecih ofsajda je sudjeno Realu(izgledne prilike) 8-)
El clasico ????? Sta je tu bilo ??????? Citavom sviejtu regularan go samo vama nije !
Jel te sramota pisat taj penal , pa vi ste ih izveli oko 14 do sad , mi 2 u la Ligi ! Na nama prave faulove i rukama i nogama i cime stignu a vasi baletani se bacaju koda su od papira pravljeni ! Ronaldo , i Kaka kad neznaju sta ce uradit s loptom jednostavno padnu !To prolazi u La Ligi , u Evropi smo vidil dokle ste dosli sa takom igrom ! To "močnog" LYONA !!!!!!Koji nema vrijednost ko sam Ronaldo !
ŠŠŠŠšššššššššššššššššššššššššššššš

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 18 mar 2010, 09:36

El clasico ????? Sta je tu bilo ??????? Citavom sviejtu regularan go samo vama nije !
Jel te sramota pisat taj penal , pa vi ste ih izveli oko 14 do sad , mi 2 u la Ligi ! Na nama prave faulove i rukama i nogama i cime stignu a vasi baletani se bacaju koda su od papira pravljeni ! Ronaldo , i Kaka kad neznaju sta ce uradit s loptom jednostavno padnu !To prolazi u La Ligi , u Evropi smo vidil dokle ste dosli sa takom igrom ! To "močnog" LYONA !!!!!!Koji nema vrijednost ko sam Ronaldo !
brate svaka cast upravo to govorim nekim mojim drugovima koji navijaju za real ljudi padaju ko9 da su od papira a to nazalost prolazi kod glupih spanskih sudaca pa im sviraju 20 faulova oko 16 -20 metara pred golom a vidjeli smo u ligi prvaka to bacanje teze prolazi 8-)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 mar 2010, 17:15

Andres je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
Andres je napisao/la:Vargas nije bek ! Vse je krilo !
btw: sugava pobejda kako smo i navikli od strane Madridzana ! Cist penal normalno nije sudjen ! Al dobro mislim valladolid je cirkus ekipa ! Neko jaci i vi kiksate , neko ranga Lyona i Milana !
Espanyol,El Clasico ,sta je tu bilo :? :? Penala za Valladolid je bilo,ali isto tako bio je i za Real jedan penal i nekoliko nepostojecih ofsajda je sudjeno Realu(izgledne prilike) 8-)
Ponekad se zapitam da li si izasao iz vrtica.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 mar 2010, 18:52

DON BALON, ugledni španjolski sportski tjednik, priključio se nizu medija koji pišu o ljetnom transferu Gonzala Higuaina, ponajboljeg Realova nogometaša, iz Kraljevskog kluba.

Već dvije godine najboljega klupskog strijelca Florentino Perez želi prodati kako bi od odštete za njega mogao u klub dovesti novog "galactica". Spominje se da će za njega egocentrični predsjednik tražiti 40 milijuna eura.

Razlog za to, kaže se u tekstu, leži isključivo u samodopadnoj Perezovoj prirodi.

"Higuaina nije doveo on, već Calderon. Smeta mu što je čovjek koji nije "njegov" najbolji strijelac kluba", navode u Don Balonu.

Higuain je trenutačno drugi najbolji strijelac Primere sa 19 golova postignutih u 20 nastupa. Za vodećim Messijem zaostaje za tri gola, dok pred suigračem Cristianom Ronaldom ima četiri gola prednosti. Lani je Higuain bio najbolji strijelac kluba sa 22 pogotka iz 34 utakmice.

Ugovor s madridskim klubom ima do 30. lipnja 2013. godine.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

hocemo Calderona :D

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 18 mar 2010, 18:54

Daj Boze da je ovo sa Higuainom samo spekulacija.......bolla gdje ce ga prodavat nisu normalni

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 mar 2010, 18:55

senoRA je napisao/la:Daj Boze da je ovo sa Higuainom samo spekulacija.......bolla gdje ce ga prodavat nisu normalni
daj boze
cuj sto nije on ga doveo :o

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2010, 00:43

Jos samo da nadje levata koji ce dati tolike pare za prosjecnog napadaca.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 mar 2010, 00:57

Što mrzim ove koji su napravili acc samo da mogu sraty i zayebavati
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 mar 2010, 02:38

Nema niko bolji od tate Pereza. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 mar 2010, 22:50

realovci protiv koga sljedecu tekmu picite ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 19 mar 2010, 22:52

T-MAC je napisao/la:realovci protiv koga sljedecu tekmu picite ;)
Sporting Gijon ;)
ocekiva se lagana pobjeda

al ovaj Perez se*e prodaje igrace koje ne treba kupuje igrace koji mu ne trebaju ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 mar 2010, 23:09

Zna se koliko "volim" Real :mrgreen: ...ali ne znam šta pojedinci seru u vezi Pereza i njegovih poteza.
Taj isti Perez je u jednom prelaznom roku doveo Kaku,Ronalda i Xabi Alonsa sve same svjetske klase...zato što mu se može , ima se-može mu se...to niti jedan drugi klub na svijetu ne može sebi priuštiti u jednom prelaznom roku :!:
Kad treba dovoditi dobar vam je , a kad treba prodavati E nemoj njega...pa mora se i prodavati neko,ne može se samo kupovati...što bi danas Robben grijao klupu Ronaldu ili Sneijder Kaki ?? normalno da se moralo to prodavati.
Benzema je igrac buducnosti za Real,a ne Higuain...dobar je igrac Higuain nema šta,zasad ga ide,sve je to OK , ali šta kad ga stane :?: ...smijite se vi sad koliko hocete ali on nije kalibar Benzeme...Benzema je strašan potencijal koji još nije pokazao koliko može...zato je i doveden za ogromne pare u Real.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2010, 23:17

drop je napisao/la:Zna se koliko "volim" Real :mrgreen: ...ali ne znam šta pojedinci seru u vezi Pereza i njegovih poteza.
Taj isti Perez je u jednom prelaznom roku doveo Kaku,Ronalda i Xabi Alonsa sve same svjetske klase...zato što mu se može , ima se-može mu se...to niti jedan drugi klub na svijetu ne može sebi priuštiti u jednom prelaznom roku :!:
Kad treba dovoditi dobar vam je , a kad treba prodavati E nemoj njega...pa mora se i prodavati neko,ne može se samo kupovati...što bi danas Robben grijao klupu Ronaldu ili Sneijder Kaki ?? normalno da se moralo to prodavati.
Benzema je igrac buducnosti za Real,a ne Higuain...dobar je igrac Higuain nema šta,zasad ga ide,sve je to OK , ali šta kad ga stane :?: ...smijite se vi sad koliko hocete ali on nije kalibar Benzeme...Benzema je strašan potencijal koji još nije pokazao koliko može...zato je i doveden za ogromne pare u Real.
Ko kaze? Care, mnogo klubova to moze sebi priustiti, ali rijetko ko zeli otici u tako debele dugove. ;)

Higuain je trenutno najbolji igrac Reala, i svaki pokusaj njegove prodaje bi bio veoma glup potez od strane celnih ljudi. Covjek trazi primanja kolika ima i Benzema, ali to mu Perez ne zeli priustiti. Onakvog igraca bi bilo steta prodati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 mar 2010, 01:44

Ne znam sta se prica toliko oko Higuaini, i treba ga prodati iako to zeli Perez. Veliki napadaci su Messi, Roben, Eto, Rooney, zahvaljujuci njima njihovi klubovi ce igrati cetvrtfinale, a zahvaljuci Higuainu i Perezu, Realu opet slijede kokice, fotelje, televizor, sve to poslije velikih utakmica sa Almerijom, Valjadolidom i ostalim buranijama.
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 20 mar 2010, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 mar 2010, 01:45

Messi i Robben nisu napadaci :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 mar 2010, 01:49

miky_hz je napisao/la:Messi i Robben nisu napadaci :P
Ne znam sta ti gledas, ali ja sam vidio da dobro napadaju. Hajd eto, nisu napadaci, nego su krilni napadači.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 mar 2010, 01:54

Evo i Raul se opametio:

LEGENDARNI kapetan Real Madrida Raul Gonzalez mogao bi na kraju sezone napustiti klub u kojem je počeo svoju nogometnu karijeru, piše As.

Od 1994. godine do danas Raul je branio boje Reala i najbolji je klupski strijelac u povijesti (322 gola), kao i drugi prema najvećem broju nastupa u povijesti Primere (544 nastupa, bolji je tek Andoni Zubizarreta sa 622).

Međutim, ove sezone Raul konstantno ulazi kao rezerva pa bi, iako ga ugovor veže do lipnja 2011. godine, mogao prijevremeno napustiti klub.

Kako je već ranije i sam rekao da ne postoji mogućnost da zaigra za neki drugi španolski klub osim Reala, As piše da kao najvjerojatnije njegovo novo odredište slovi Bundesliga.

"Raul ne želi da dođe sredina predsezone i da tada shvati da u momčadi nema mjesta za njega. Samo želi jasno da mu iz uprave kažu imaju li ga u planu. Onda će učiniti najbolje za sebe i Real", rekao je izvor blizak Raulu za španjolski dnevnik.

Podsjećamo, u siječnju se Real već odrekao jednog nogometnog velikana, 33-godišnjeg Ruuda van Nistelrooyja, koji je pušten u HSV bez odštete.

Majstore, penzija bi ti najpametnija bila
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 20 mar 2010, 12:28

i ja mislim da bi Raul se trebao povuci ali da bude u realu i dalje kao sportski direktor il slicno 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 mar 2010, 13:03

Prerano je za povlacenje. Moze on jos 2-3 godine izgurati na visokom nivou. Igrac koji moze zabiti gol svakoj odbrani, igrac koji je najbolji strijelac u povijesti Reala mora imati mjesto u prvom timu. Iskustvom bi doprinio pobjedama Reala, u sto sam 100% siguran.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2010, 14:06

omerbavarac je napisao/la:Prerano je za povlacenje. Moze on jos 2-3 godine izgurati na visokom nivou. Igrac koji moze zabiti gol svakoj odbrani, igrac koji je najbolji strijelac u povijesti Reala mora imati mjesto u prvom timu. Iskustvom bi doprinio pobjedama Reala, u sto sam 100% siguran.
Ti si najobjektivniji bavarac na ovom forumu slažem se u potpunosti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.