Johnyx95 je napisao/la:Sretan rodjendan i sve najbolje!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: Chat
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Johnyx95 je napisao/la:Sretan rodjendan i sve najbolje!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Neutral, brate sretan rodjendan i sve najbolje u životu od srca. Da nam još puno puno godina uljepšavaš forum svojim postovima. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Neutral, sretan rodjendan, puno, zdravlja, srece, sve najbolje
Koliko godina?
Koliko godina?
Neutral sretan 'đendan
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
formance je napisao/la:Neutral, brate sretan rodjendan i sve najbolje u životu od srca. Da nam još puno puno godina uljepšavaš forum svojim postovima
big_amko je napisao/la:formance je napisao/la:Neutral, brate sretan rodjendan i sve najbolje u životu od srca. Da nam još puno puno godina uljepšavaš forum svojim postovima
Jeste li osjetili zemljotres? (Sarajevo)...
[youtube][/youtube]

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- reds_forever
- Kontakt:
da,odmah me podsjeti na onaj prosli sto je bio jak....Madafaka je napisao/la:Jeste li osjetili zemljotres? (Sarajevo)...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ooooo pa sretan rođendan RZ88/Neutral 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
21 godina , mašAllah.
Želim se svima opet zahvaliti na čestitkama i lijepim željama, zaista mi je drago vidjeti toliko čestitiki na jednome mjestu. Osjećam se ponosno, hvala vam na tome.
Još jednom, hvala.
Želim se svima opet zahvaliti na čestitkama i lijepim željama, zaista mi je drago vidjeti toliko čestitiki na jednome mjestu. Osjećam se ponosno, hvala vam na tome.
Još jednom, hvala.
Majke mi k'o da sam znao da ti rodjendan.Danas nesto razmisljam kad li ti je rodjendan?
Sretan rodjendan brate, sve najbolje!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- TheManiacs
- Kontakt:
Jesam Bogami i to dobroMadafaka je napisao/la:Jeste li osjetili zemljotres? (Sarajevo)...

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Butmiran je napisao/la:Majke mi k'o da sam znao da ti rodjendan.Danas nesto razmisljam kad li ti je rodjendan?
Hahah, hvala ti.
Zar je bio tako jak zemljotres ?
Ja ni osjetio nisam taj zemljotres.Kad je bio?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
bio oko 17:30 - 18:00 nije jak, malo zadrmo ...Butmiran je napisao/la:Ja ni osjetio nisam taj zemljotres.Kad je bio?

× Plava krv ispod koze ×
U 18:30 je bio.MaliMemo je napisao/la:bio oko 17:30 - 18:00 nije jak, malo zadrmo ...Butmiran je napisao/la:Ja ni osjetio nisam taj zemljotres.Kad je bio?

O huliganstvu.Madafaka je napisao/la:U 18:30 je bio.MaliMemo je napisao/la:bio oko 17:30 - 18:00 nije jak, malo zadrmo ...Butmiran je napisao/la:Ja ni osjetio nisam taj zemljotres.Kad je bio?I sto te mimo nervira, je li to opet nesto srao?
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ