Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Nece nikako.
Daje ljudi, moze li se zabraniti kako da prijatelji vide sta komentarisem i da ne vide sta objavljujem, ili da blokiram rodbinu 
Blokiraj rodbinu.Sheyi je napisao/la:Daje ljudi, moze li se zabraniti kako da prijatelji vide sta komentarisem i da ne vide sta objavljujem, ili da blokiram rodbinu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Blokiraj djevojkuSheyi je napisao/la:Daje ljudi, moze li se zabraniti kako da prijatelji vide sta komentarisem i da ne vide sta objavljujem, ili da blokiram rodbinu
- Illmatic09
- Kontakt:
Ne komentarisi nista, vec direktno pucaj u inboxSheyi je napisao/la:Daje ljudi, moze li se zabraniti kako da prijatelji vide sta komentarisem i da ne vide sta objavljujem, ili da blokiram rodbinu
potrazi malo, snaces se. Moguce da to ukljucuje i ovo za komentare. Sretno
-
gojzerica
- Kontakt:
ah te poze!

- IlPrincipe
- Kontakt:
Komentar; "jel te to išijas ufatio?"
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ufatio je iskrivitis.
https://www.facebook.com/pages/Senada-N ... 3782646984" onclick="window.open(this.href);return false;

- IlPrincipe
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo Senada twerkaIlPrincipe je napisao/la:![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
onaj osjećaj kad ti rodbina komentariše sliku
i to na kojoj si označen
i to na kojoj si označen
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Know that feel, broKaunas je napisao/la:onaj osjećaj kad ti rodbina komentariše sliku![]()
![]()
i to na kojoj si označen
ofiraGa 
15.10.2013.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Selam ! Sine kako je dole u Bosni ? imal poplava jel vam odnijelo išta? jel rodio paradajz ? Jel rascvjeto onaj benjamin što ti je mater presadila? poselami svoje ljubi te tetka
selam alejk. sine kako je dole u bosni? imali poplava jeli vam odnjelo ista?jeli rodijo paradajz? jeli rasvjeto onaj benjamin sto ti je mater presadila?posela mi svoje ljubite tetkaIlPrincipe je napisao/la:Selam ! Sine kako je dole u Bosni ? imal poplava jel vam odnijelo išta? jel rodio paradajz ? Jel rascvjeto onaj benjamin što ti je mater presadila? poselami svoje ljubi te tetka
Vise to bude ovako.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Illmatic09
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.