ljudi nas razvalili ko beba zvecku.effe_sa je napisao/la:Austrija se ne smije potcijeniti.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
realno tada su nas svi razvalili ko beba zvečku, ali onakav pristup kao protiv Danske nam može značiti dobru utakmicu protiv Austrijanaca, dosta su griješili sinoć, a i kod njih sam primjetio da dosta napada igraju sa markerom pa čak i onda kada za to nema neke realne potrebe, da li je to neki novi trend ili šta već, gledam i Marković u dosta napada koristi 7 igrača, do skora se marker uvodio samo u kritičnim situacijama i onda kada bi imao samo 4 igrača u polju.
Realno od Hrvatske ćemo navjerovatnije izgubiti, sa Austrijom će biti egal utakmica ali Austrijanci imaju možda neku prednost, Makedonija stvarno teško bilo šta reći mislim da nisu opasni kao prije ali svakako nezgodna utakmica, možda najopasniji protivnik po nas je tu Tunis koji igra duboku odbranu 3-3, dosta rizična odbrana ali često daje rezultate igraju dosta grubo tu ako izgubimo sigurno smo out, o Iranu je teško bilo šta reći jer nemam pojma ništa o njima predpostavljam da igraju slično Tunisu, grubo sa dubokom odbranom, ali oni nam ne bi trebali predstavljati problem i pravo čudo bi bilo da se tu okliznemo...
Realno od Hrvatske ćemo navjerovatnije izgubiti, sa Austrijom će biti egal utakmica ali Austrijanci imaju možda neku prednost, Makedonija stvarno teško bilo šta reći mislim da nisu opasni kao prije ali svakako nezgodna utakmica, možda najopasniji protivnik po nas je tu Tunis koji igra duboku odbranu 3-3, dosta rizična odbrana ali često daje rezultate igraju dosta grubo tu ako izgubimo sigurno smo out, o Iranu je teško bilo šta reći jer nemam pojma ništa o njima predpostavljam da igraju slično Tunisu, grubo sa dubokom odbranom, ali oni nam ne bi trebali predstavljati problem i pravo čudo bi bilo da se tu okliznemo...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mi tada nismo ni bili ekipa,totalni raspad,Sada je potpuno drugacija situacija,ali opet se na svakog protivnika gleda kao da je Hrvatska,tako da o potcjenjivanju nega govora.
- Nerminovic
- Kontakt:
@samo_lijevo evo me, daj link

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- samo_lijevo
- Kontakt:
no rules je napisao/la:šta ovi Danci kukaju nešto nevalja im u Tuzli zrak i u dvorani im bilo zagušljivo , ako ima Danaca ovdje da nam prevedu ovo ...šta kukaju koji **** , ja sam malo koristio google translater...
http://sporten.tv2.dk/2014-11-02-danske ... ter-hallen" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sporten.tv2.dk/2014-11-03-bosnis ... kke-vejret" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro pa se nije igralo u Zenici, u Tuzli je zrak cist za usporedbu sa Zenicom.no rules je napisao/la:šta ovi Danci kukaju nešto nevalja im u Tuzli zrak i u dvorani im bilo zagušljivo , ako ima Danaca ovdje da nam prevedu ovo ...šta kukaju koji **** , ja sam malo koristio google translater...
http://sporten.tv2.dk/2014-11-02-danske ... ter-hallen" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sporten.tv2.dk/2014-11-03-bosnis ... kke-vejret" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerminovic
- Kontakt:
Spreman sam, koji je ovo cirkus.samo_lijevo je napisao/la:no rules je napisao/la:šta ovi Danci kukaju nešto nevalja im u Tuzli zrak i u dvorani im bilo zagušljivo , ako ima Danaca ovdje da nam prevedu ovo ...šta kukaju koji **** , ja sam malo koristio google translater...

Landin je najsmjesniji, prvo kaze da je sudija dozvolio previse ostru igru i da su bile neke cudne sudijske odluke. Nije razocaran kaze, to je ono sto se moze ocekivati kad se igra na Balkanu.
I onda prica o zraku u dvorani, kaze da je jednostavno bilo tesko disati zbog fabrike koja se nalazi u blizini, vec je to osjetio na zagrijavanje.

I sad najjaci dio, kaze svjetlost u dvorani nevalja. bilo je vise svjetlost u prvom poluvremenu tako da je bilo tesko pratiti igru ali nije samo u tom bio problem, i kad su navijaci palili baklju bilo je malo maglovito.

Lindberg isto tako sve rekao, zrak nevalja i tako dalje i tako dalje...

BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Spreman sam, koji je ovo cirkus.samo_lijevo je napisao/la:no rules je napisao/la:šta ovi Danci kukaju nešto nevalja im u Tuzli zrak i u dvorani im bilo zagušljivo , ako ima Danaca ovdje da nam prevedu ovo ...šta kukaju koji **** , ja sam malo koristio google translater...

Landin je najsmjesniji, prvo kaze da je sudija dozvolio previse ostru igru i da su bile neke cudne sudijske odluke. Nije razocaran kaze, to je ono sto se moze ocekivati kad se igra na Balkanu.
I onda prica o zraku u dvorani, kaze da je jednostavno bilo tesko disati zbog fabrike koja se nalazi u blizini, vec je to osjetio na zagrijavanje.

I sad najjaci dio, kaze svjetlost u dvorani nevalja. bilo je vise svjetlost u prvom poluvremenu tako da je bilo tesko pratiti igru ali nije samo u tom bio problem, i kad su navijaci palili baklju bilo je malo maglovito.

Lindberg isto tako sve rekao, zrak nevalja i tako dalje i tako dalje...

BackSpace United
BackSpace United
Jesul nakar spomenuli da im je himna docekana sa aplauzom , a isto tako su i ispraceni... Al haj 

Sta bi tek bilo da su izgubili.
što jest jest u dvorani je bilo nekog dima još dok je bila poluprazna , a to da ih je gušilo tu preserava jer dole na parketu je bilo čisto 100% , pogotovo ako misli da je dim došao iz Termoelektrane 

Ma navikli ljudi na perfektne uslove jbg. Baklja i cigare su imali uticaja sigurno, ali i to je zbog slabe ventilacije.
Jedino za ubuduće bi možda navijačke grupe trebali razviti malo veći dijalog
pokušati sve navijačke grupe skupiti na jednu tribinu, sektor. Ne valja kad jedna tribina počne neku pjesmu, a druga skandira Bosna i sl.
Jedino za ubuduće bi možda navijačke grupe trebali razviti malo veći dijalog

Žalit ćemo se i mi da nam smrdi kravlje i svinjsko gnojivo sa njihovih farmi, ili da nam smrde srdele i haringe iz obližnjih restorana, ili onaj merhametov bijeli Danski sir 

Samo se u nas puši na stadionima i u dvoranama. Nema mi ništa jače neko kad vidim nekog da puši na sportskom događaju 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma hajde na stadionu i nekako, ali u dvorani... kod nas da ima onaj hokej na ledu ko što nema led bi se otopio od duhanskog dima.
Ma naša posla, a veliki znakovi zakačeni da je zabranjeno pušenje. Iako ne konzumiram duhan, donekle razumijem ljude staneš u red u 18 i 15, uđeš oko 19, a utakmica završi u 21.30h. Uračunaš guranje, udaranje, prepiranje, stojanje i nerviranje zbog igre, na kraju bi i ja zapalioFaraonTM je napisao/la:Samo se u nas puši na stadionima i u dvoranama. Nema mi ništa jače neko kad vidim nekog da puši na sportskom događaju

Boli me **** nek izadju napolje
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
stoka,mogu shvatiti da puse na stadionu,ali gdje ces u dvorani.FaraonTM je napisao/la:Samo se u nas puši na stadionima i u dvoranama. Nema mi ništa jače neko kad vidim nekog da puši na sportskom događaju

Dim je laksi pa ide na vrh dvoranesamo_lijevo je napisao/la:stoka,mogu shvatiti da puse na stadionu,ali gdje ces u dvorani.FaraonTM je napisao/la:Samo se u nas puši na stadionima i u dvoranama. Nema mi ništa jače neko kad vidim nekog da puši na sportskom događaju

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Mah k'o naš narod, ne može te ništa iznenaditisamo_lijevo je napisao/la:stoka,mogu shvatiti da puse na stadionu,ali gdje ces u dvorani.FaraonTM je napisao/la:Samo se u nas puši na stadionima i u dvoranama. Nema mi ništa jače neko kad vidim nekog da puši na sportskom događaju

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.