prenosi hary evo ti i rezultat 0:2 a i strijelci..lazo i alenharry_90 je napisao/la:Jel raja,sta se prenosi naredne subote,jel Siroki-Zeljo ???
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
1921-2011
- marseille_unique
- Kontakt:
sto nece prenositi celik sloboda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Je l se ti to zajebavas?Pored Siroki-Borac,ti bi da prenose to...marseille_unique je napisao/la:sto nece prenositi celik sloboda
Treci put castimo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja ipak mislim da ce Kerla i Lazo dati golove ...Esii TM87 je napisao/la:prenosi hary evo ti i rezultat 0:2 a i strijelci..lazo i alenharry_90 je napisao/la:Jel raja,sta se prenosi naredne subote,jel Siroki-Zeljo ???![]()
![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
što bi moj profesor Istorije rekao Boga mu Boga kako ste vi mutava djeca...(nemislim na sve na ovoj temi) 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- marseille_unique
- Kontakt:
a sto da ne sramota je da ne prenose celik sloboda pa ovo je sramota, ccc , hej boze siroki borac pored celika i slobode ccc da ne povjerujes
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
marseille_unique je napisao/la:a sto da ne sramota je da ne prenose celik sloboda pa ovo je sramota, ccc , hej boze siroki borac pored celika i slobode ccc da ne povjerujes
ma ja bolje prenosit ekipe sa dna tabele one sigurnu igraju lijepo leprsavo efikasno , kao rezultat tako lijepe igre nalaze se na odlicnim pozicijama
- marseille_unique
- Kontakt:
p akoga ovdje zanima fudbal, ljude zanima naviajci i atmosfera da se vidi na tvu, to je ono sto daje fudbalu u citavom svijetu draz, a to siroki i borac ne mogu pruziti, barem ova prva ekipa, zato sad ako si tako pametan podi redom i sipitaj sve na froumu pa ces vidit kolko bi njih volili celik sloboda a kolko siroki borac,
ma ne razumijes ti to care, produzi dalje...
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
najbolje je da prenose svinski-zeljo
- marseille_unique
- Kontakt:
koga ovdje zanima fudbal ko da ko odskace od koga tolko, samo domace ekipe imaju malo bolji motor i bolje vuku, nas naviajce koji smo trazili prenose zanima da se vide stadioni i navijqanje, ko da ovdje u nas ima drasticvnih razlika u kvalitetama ekipa
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To ti mislis. Pod jedan. Nije kao da si ikad bio pa da znas.marseille_unique je napisao/la:p akoga ovdje zanima fudbal, ljude zanima naviajci i atmosfera da se vidi na tvu, to je ono sto daje fudbalu u citavom svijetu draz, a to siroki i borac ne mogu pruziti, barem ova prva ekipa, zato sad ako si tako pametan podi redom i sipitaj sve na froumu pa ces vidit kolko bi njih volili celik sloboda a kolko siroki borac,
A pod dva. Prenositi Celik i Slobodu s marginalno kriticnim ekipama pored dvije ponajbolje i najkvalitetnije momcadi u BiH je zaista smijesno, pogotovo ako se projekt zove ''derbi kola'', a rijec o prvoj i drugoj momcadi na tabeli.
A pod tri. Nakon konstantnog plakanja da se nesto prenosi, kad se to i uradi, opet se nadju pojedini uvrijedjeni, jer, zaboga, nece se vidjeti njihova slavna atmosfera. E pa...
...Život za Široki...
široki-borac je pun pogodak za prijenos, a nakon toga zrinjski-željezničar definitivno...oba su dobri derbiji
- denza_hordas
- Kontakt:
da i ja se salzem a pustite ove likove cim mu vidis sliku odmah znas kolko ga zaboli za bh fudbalyork je napisao/la:široki-borac je pun pogodak za prijenos, a nakon toga zrinjski-željezničar definitivno...oba su dobri derbiji
Hvala bogu pa se ja i jos neki ljudi ovdje ne lozimo na "velike klubove" jer imamo svoje bh klubove koji su za nas sampioni i sve nam znace u zivotu bar je sa mnom tako
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
slažem sedenza_hordas je napisao/la:da i ja se salzem a pustite ove likove cim mu vidis sliku odmah znas kolko ga zaboli za bh fudbalyork je napisao/la:široki-borac je pun pogodak za prijenos, a nakon toga zrinjski-željezničar definitivno...oba su dobri derbiji
Hvala bogu pa se ja i jos neki ljudi ovdje ne lozimo na "velike klubove" jer imamo svoje bh klubove koji su za nas sampioni i sve nam znace u zivotu bar je sa mnom tako
marseille_unique je napisao/la:p akoga ovdje zanima fudbal, ljude zanima naviajci i atmosfera da se vidi na tvu, to je ono sto daje fudbalu u citavom svijetu draz, a to siroki i borac ne mogu pruziti, barem ova prva ekipa, zato sad ako si tako pametan podi redom i sipitaj sve na froumu pa ces vidit kolko bi njih volili celik sloboda a kolko siroki borac,
ljudi koje zanima navijanje i atmosfera ce biti sudionici istog , prenosi se i rade da bi se vidjelo ness a ne da bi se slusalo , imas radio pa slusaj navijanje i atmosferu do mile volje , smjesno bi bilo da se prenosi sloboda - celik , pored kvalitetnijh meceva kakvi su siroki - borac i zrinjski - zeljo .
neg aj ti produzi gledaj marseille protiv benfice
- marseille_unique
- Kontakt:
nemate vi pojma
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
marseille_unique je napisao/la:nemate vi pojma
× Plava krv ispod koze ×
Nikad mi nece biti jasni ovi silni navijaci benfice,barce,reala,man utd,liverpoola umjesto da sto vise navijaca hrli na stadione i prati svoje klubove i pomogne financijski klub s tim sto ce platiti ulaznicu 5KM i bavi se svojim gradom i svojim klubom ,pa kazu kako su prije stadioni puni bili,jeste dok na televiziji nije bilo stranih liga i imao si samo svoju,lijepo je to zapad kamiflirao i prodao ,koliko samo dresova i sl sranja se proda van svoje drzave i koliko na marketingu zarade neki klubovi poput reala i barce,ma jeb mi se za njih,meni je Zrinja veci od njih,da mi netko sutra kaze preseli se u barcelonu,prati spanjolsko nogomet budi dio tog svijeta lagano bi ga odbio?!Zasto?ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
Pozdrav svim ljudima koji prate nasu BiH ligu ,malo nas je al nas ima!
HSK Zrinjski Mostar
- denza_hordas
- Kontakt:
potpis veliki burazeru i ja mislim da si ti jedini normalan ultras na ovom forumu jer se jedino sa tobom moze popricatiBabilon je napisao/la:Nikad mi nece biti jasni ovi silni navijaci benfice,barce,reala,man utd,liverpoola umjesto da sto vise navijaca hrli na stadione i prati svoje klubove i pomogne financijski klub s tim sto ce platiti ulaznicu 5KM i bavi se svojim gradom i svojim klubom ,pa kazu kako su prije stadioni puni bili,jeste dok na televiziji nije bilo stranih liga i imao si samo svoju,lijepo je to zapad kamiflirao i prodao ,koliko samo dresova i sl sranja se proda van svoje drzave i koliko na marketingu zarade neki klubovi poput reala i barce,ma jeb mi se za njih,meni je Zrinja veci od njih,da mi netko sutra kaze preseli se u barcelonu,prati spanjolsko nogomet budi dio tog svijeta lagano bi ga odbio?!Zasto?ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
a 3 stvar je SAMO TI I NIKO VISE SARAJ'VO I NIKO VISE.... i ja se radujem prenosu nase lige i pregledu nedjeljom na bht-u u 22:15 kao malo dijete
a za ovog sto navija za marsej burazeru ti nemas pojma
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.