FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Thranduil
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Thranduil » 03 nov 2014, 16:56

Pupi04 je napisao/la:Kakva se atmosfera pravi i kakve price kruze ispade da su najveci problem Slobode Azmir, Sasa... :puke:

Mi smo tacno pogan narod kojem mozes uradit 1001 dobru stvar a onda da dobijes samarcinu, ne znam koji se qrac hoce vise, ekipa je losa, plod je lose selekcije igraca, lose odradjenih priprema i sklepana je u skladu sa stednjom, obecan je opstanak i isti sigurno nece doci u pitanje.
Azmir sto je obecao to je do sada uradio i svi se trebaju vise manit price njegova je namjera ovo ili ono, mi smo bili u gov.nima i jos uvijek smo i sta to on moze uradit da pogorsa stanje, nista, dok god nas ne krade, istresa svoje pare, rjesava dugove i ispunjava obecano nase je da sutimo i da ne odmazemo, da je obecao vrh tabele i dobro ekipu a da gledamo ovo razumio bih ali svi se kunu u Slobodu i spremni su na stednju ali hoce i ekipu i Ciru i jos da im se polazu racuni, malo da upadnu na trening, malo u svlacionicu.

Problem ovog grada i ljudi je prvoklasna ljubomora, otkud mu ukrao automatski, ne kontam u cemu je problem ako neko ulozi lupam milion u nesto da bi mu se sutra vratilo 5 a da pritom klub nije ostecen ni sekunde, halo ba ko to danas ulaze u nesto eto onako iz dosade, treba ulagat i ulagat i sutra ma hajde mrs odavde sad cemo mi da ovo vodimo, gdje su navijaci, simpatizeri i svi mi zajedno bili dok su nam Sabovici sahranjivali klub, gdje je tad briga bila sta nam je sa Slobode, gdje su pare, udje se dzaba dobije se 20 piva dzaba i hajmo sutit evo nas igramo finale kupa boli nas qrac sto je to na pozajmice i sto tu yebenu pivu piju iz Slobodinih usta.
Fuj, sad je aktuelna prica pere Azmir pare preko Slobode, jel te pare dolaze u Slobodu jel negdje dokazano ili pokrenuto nesto da je nelegalno, opet standardna carsijska mahalanja ali nazalost sve vise dolaze od ljudi koji su prvi glas do Azmira.
Jel to imamo nekog milionera spremnog da ode Azmir i da odmah uleti da odradi bolje, imamo al u qrcu, opet cemo dobit one poznate predsjednike uprava sa poznatim planovima kako ce uprava sacinjavat 10 clanova od kojih je svaki duzan mjesecno da donese 10000, aha i opet al u qrcu.
Obecan nam je povratak u elitu i ispunjen, obecan je losiji kadar i opstanak na ustrb vracanja dugova jer ovakva Sloboda i da sutra osvoji titulu Evropu moze igrat najdalje do Sickog, i tu smo na korak do ispunjenja a narocito kad se na Skupstini pokaze da je dug prepolovljen i sta mi onda na kraju hocemo da analiziramo Azmira, da sjedimo po kafama i pivama i citav dan trabunjamo sta je njegov cilj, hoce nas zajebat garant, dok god se stvari odvijaju kako nam je i receno mislim da nemamo ni najmanje pravo da se qurcimo.

Danas bi jedni da bojkotuju, sutra bi drugi, hocemo red u klubu i postenje ali nemoj da platim kartu kako cu uzet piva i vutre ali hocu da se za sve pitam i da odredjujem, nemojte mi price teska je situacija, nema se para, to ptice i na vrbi znaju ali u ovom slucaju vidjet cemo opijanje ali je problem mjesecno dati 4, 6 ili 10 maraka za klub u koji se kunes.
Azmirovih gresaka itekako ima ali eto spreman sam ih i preskocit ako vidim da neko radi posao koji niko nije htio da uradi u nasem klubu, meni nema vece srece da gledam klub bez duga, klub koji igra Evropu a to je li neko zaradio pare, svaka mu cast dok god se ne diraju Slobodine pare a u ovom trenutku Sloboda nema svoje pare i trebamo se toga sjetit i za 5 godina, predsjednik poslije skupstine u januaru mora se konacno okruzit sposobnim ljudima i mnoge stvari ce ici lakse, dok je sav teret na njemu i dolazi do problema, najvise se na zimu mora poradit na organizaciji kluba gdje ce se tacno znati sta je ciji posao i ko je za sto odgovoran.

Izvinjavam se na duzini posta ali ne mogu da vjerujem kad vidim kakve se price bacaju, ne samo ovdje vec na svakom cosku ocigledno je koska bacena.

Treba citirati da se ovaj posat nađe na svakoj stranici! Svaka čast na postu, kao da sam ga ja sam pisao :thumbup:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 nov 2014, 17:16

vugdalic se puno uskurcio....moze misliti ko sta hoce,ali daje sebi previse za pravo....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 nov 2014, 17:24

Pridruzujem se @Pupijevom misljenju. Ako neko otjera Azmira, onda cemo to biti mi sami. Bespotrebna je podjela na Sjeveru, pogotovo ako je to neki personalni stav prema Azmiru i kome vec. Mi smo ti koji trebamo dati podrsku spasitelju Slobode, koji mu trebamo stope ljuibiti, zajednicki mail ispred Fukare1987 poslati i dati mu podrsku i zamoliti za savjet kako mozemo pomoci i djelovati. Ono sto je najbitnije trenutno svima nama, klubu i navijacima, jeste ostanak Azmirov po svaku cijenu. Boljeg nismo imali niti cemo jos zadugo, a svako ko ne dijeli to misljenje volio bih cuti valjane razloge toga. Ja cu se gol skinuti i hodati Tuzlom ako na svaka 3 razloga ostanka isti taj ponudi barem 1 zasto treba da ode.

Protiv Sarajeva cu vjerovatno uzeti hamer papir i napisati nesto u fazonu Azmirove podrske, molbe da ostane ili slicno. Ako je jos neko ZA neka se javi na pp.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 nov 2014, 17:49

Postaje haoticno stanje...neko silji **** dobro u Slobodi...samo da ne ispadnemo sebi najveci neprijatelji!!!Nemogu da svatim da drugo poluvrijeme ne mozes kupi kartu da udjes na utakmicu...i pored toga sto ne mozes da kupis kartu security ti neda da udzes...djecko prevalio 1600 kilometara i direktno na stadion a ne kuci...i to mu se desi.Zadnje tri utakmice uvijek neko ima problem sa securitiyem na tribini a cak neki i nisu FKR...
I jos momak dobije sezonsku kartu da proba uci ni to nije proslo jer glupaci neznaju sta je to i htjeli oduzet sezonsku kartu...dva clana skupstine kad su vidili sta se dogadja napustili su stadion..
Bojim se da ovoj prici dolazi kraj,nazalost...MOLIM te Boze da grijesim!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 nov 2014, 20:52

Skupština Kluba mora se održati krajem Novembra.Skupština mora imati jasan stav i po meni dati punu podršku Predsjedniku Husiću za učinjeno ,te podršku da nastavi dalje da vodi Klub.Važno je da Klub (Skupština i Predsjednik Kluba) imaju jasan zajednički stav prema gradskim vlastima jer druga strana u svemu oko Slobode i jesu gradske vlasti.Skupština Kluba treba da uputi jasan i otvoren zahtjev gradskom Vijeću da pri planiranju gradskog Budžeta za 2015g. predvidi novac za vraćanje Slobodinog duga,(POREZA), prema Državi (Federaciji) u smislu potpisanog Reprograma na 10 godina.Sa prvom uplaćenom mjesečnom ratom (od ukup. 120)biće deblokiran Račun FK SLOBODA .Mora I Grad nešto preuzet na sebe.Naravno po Predsjednikovom dolasku iz SAD, Skupština će opet zasijedati s tim što ćemo tada imati i saznanje šta su (ili nisu)uradile gradske vlasti.Još nešto.Gradske vlasti moraju do kraja ove godine zauzeti stav i o drugoj( nezaobilaznoj),temi a to je ukidanje Odluke opšt. vijeća Tuzla,kojom je StadionTušanj proglašen Javnim dobrom.Ovo je potrebno kako bi Javna Ustanova Stadion Tušanj(u vlasništvu Grada),mogla biti predmetom Ugovora Grada Tuzle i Azmira Husića,koji će biti garant i Gradu i Husiću a u vezi pristupanja promjeni Statuta Kluba radi otvaranja mogućnosti za kupnju Upravljačkih prava od strane Husića.Ako Husić predlaže da On gradi Istočnu tribinu Tušnja, s tim da za uzvrat postane suvlasnik(dijela) prostora ispod Tribine,ukidanje Odluke o Javnom dobru je neminovno .(jer Javno dobro ne može biti predmet nagodbe Grada i Husića).Javna Ustanova može. Imamo, J U Komunalac,JU Vodovod i JU Pogrebne usluge sa 49% privatnog Vlasništva.Skupština FK SLOBODA u Januaru 2015. imati će lagan posao oko promjene Statuta , pogotovu ako ga Predsjednik Husić sa pravnicima pripremi za usvajanje.Ako bi imali samo Skupštinu u Jan. 2015 onda ćemo vjerova tno umjesto Statuta imati Husićevu Ostavku.Pisao sam o tome i opet ću ponoviti Predsjednik Husić je stavio svoj Predlog u vezi Slobode na sto opštinske ,sada gradske Uprave.Sada su vlastodržci na potezu. Mirsad Muharemagić Predsjednik Skupštine Kluba mora sazvati zasijedanje u Novembru iz razloga gore navedenih. Ukoliko On to ne učini onda je opet vrijeme za SKUPLJANJE 14 POTPISA za Vandrednu Skupštinu.(1/3)I da se vratim na početak, nije Skupština Kluba Husićev partner u pregovorima u vezi Slobode . Tu privilegiju ali i tešku obavezu i odgovornost imaju gradske vlasti.
Ja volim FK Tuzla City

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 nov 2014, 21:07

slabo da ug i navijaci mogu sta uraditi...dabogda me demantovali...zelim im svu srecu...jedino se mozemo nadati cudu.otkad taj prijedlog stoji na jasminovom stolu.nije tako samo u slobodi,u sportu generalno,vec i u drzavi...vlast nam neda naprijed...a narod nije dovoljno organizovan da poduzme bilo sta...slobodu spasava jedino,i to veliko mozda,hiljada simpatizera pred opstinom...ali to je naucna fantastika...proglasili bi nas huliganima,i kraj borbe :oops: :roll:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 nov 2014, 21:50

wienultras je napisao/la:slabo da ug i navijaci mogu sta uraditi...dabogda me demantovali...zelim im svu srecu...jedino se mozemo nadati cudu.otkad taj prijedlog stoji na jasminovom stolu.nije tako samo u slobodi,u sportu generalno,vec i u drzavi...vlast nam neda naprijed...a narod nije dovoljno organizovan da poduzme bilo sta...slobodu spasava jedino,i to veliko mozda,hiljada simpatizera pred opstinom...ali to je naucna fantastika...proglasili bi nas huliganima,i kraj borbe :oops: :roll:
Tuzlak-bečlija, reći ću ti ovo, fanatikosi su uglavnom začeti izvan BiH i danas je to mnogo veća sila obzirom na standard života. Ako se ne varam, samo u Beču i Gracu živi stotine Tuzlaka.Predlažem ti da vi u Austriji kroz vaša sastajanja osmislite način da skrenete pažnju na stanje u kojem se FK Sloboda nalazi.Ti si upravu kada kažeš da je nemoguće očekivati okupljanja u Tuzli.Reci mi da li su moguća okupljanja u Austriji - recmo jedna "crveno-crna noć".
Apelujem na vas u Austriji i Njemačkoj da se oglasite, da zauzmete stav o FK Sloboda te isti prezentirate putem medija.Ne sumnjam da bi vam grad Beč ustupio i Prater, bar na pola sata, a vi pozovite medije, obucite dresove i šalove , napišite transparente i istaknite ih.
Ja volim FK Tuzla City

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 nov 2014, 21:59

slabo ti to moze proci,iako se divim tvojoj pozitivi :)
pokusalo se par puta,slabo...pokusali smo skupljati pare,donacije par puta se sastali nekih 10 momaka...slabo koga boli **** prijatelju...vidis kako je dole,svi bi nesto,ali da kurcem ne mrdaju..ovdje je sve jos gore...svi su u nekom svom svijetu...ako nema nekog svog interesa,nezanima ga uopste...
jedini nacin je skupstina,promjena statuta...od dijaspore slaba vajda..barem u sirem smislu...onom u kojem ti zamisljas...da se skupimo na prateru...skup ovo ono...slabo..pa nemogu 5,10 eura da odvoje mjesecno i uplate donaciju,bolje otici u lugner sity gledat selmu,harisa,stoju... :roll: :oops:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 nov 2014, 23:37

Mi bismo pravili neke proteste i skupove, a ne mozemo na stadionu nesto kreativno napraviti i zajednicki ili individualno kroz trans ili natpise na papirima jasno dati do znanja da smo uz Azmira i pozvati i ostale da to urade. Trebamo poceti rijeci pretvarati u djela, prvo na stadionu, a onda i svi zajedno pred Opcinu ili negdje drugo, ako treba.

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 03 nov 2014, 23:52

Treba, mada se vec iskazala, apsolutna podrska za njegov ostanak te uredjenje kako statuta tako i organizacijski. Ali ne razumijem zasto bi mu bio toliki interes da on bude vlasnik istocne tribine tj prostorija na istoj. Ako je to imperativ za ostanak onda se bojim da bi se time taj odlazak samo prolongiralo za par mjeseci i da je to, koliko god nelogicno zvucalo, jedini interes koji ima. Ne treba zaboravit da to moze biti itekako isplativa investicija. Ali ajde na stranu sve, svjestan sam i sam da alternativu u ovom momentu nemamo :/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 nov 2014, 00:00

Ja cu samo da cestitam na sinocnjoj atmosferi u Mejdanu, pretpostavljam da je dosta Tuzlaka i Fukara prisustvovalo utakmici.

Haj sto sam se na himnoj najezio, nego poslije nje : "Ko ne skace, mrzi Bosnu hej hej hej" , pa dan te **** znaci :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Hansen se samo tako usrao, kasnije je na iskustvo radio, ali nisu znali Danci sta ih ceka.

Definitivno ste dom za dvoranske sportove, iako Tuzla nije u sredini pa je nekima daleko kao npr. meni iz Mostara

ALI SVAKA CAST :bih: :bow:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 04 nov 2014, 00:07

Sumnjam da je izgradnja Istocne tribine jedini imperativ njegovog ostanka. Sigurno da bi imao materijalnu korist izdavanjem poslovnih objekata, ali po sada vidjenom i uradjenom ubijedjen sam da nije to jedini razlog da li ce ostati ili nece.
Prije sam misljenja da mu je dojadilo vracati dug Slobode, kaskati u mjestu, lomiti se da li i koliko uloziti, a da moze halaliti... jer, promjenom statuta i ulogom vecinskog vlasnika bi za sedmicu dana mogao vratiti dug Slobode i uloziti dobru svotu novca u pojacanja, napraviti tim koji ce vec naredne sezone izaci u Evropu, u isti taj tim ugurati i par talenata iz juniorskog pogona od koga bi sutra i Sloboda i on imali korist od mogucih transfera, a izlaskom u Evropu i punim stadionom na svakoj utakmici ne moram ni govoriti (mada i ne znam) koliku dobit bi imao klub, a i on sam. Sam bi stajao iza svojih postupaka i ne bi strahovao da ce mu vec sutra neko izglasati nepovjerenje i pokvariti sve ono sto pravi godinama, a to bi bila Evropska Sloboda koja bi zaradjivala i od navijaca, i jakih sponzora, i od euro utakmica, i od poslovnih prostora, a na na osnovu svega toga bi veoma lahko nasao i sponzora za juznu tribinu.
Slobodniji Azmir = jaca Sloboda, vise navijaca, bolji stadion, vise sponzora, jace utakmice, bolji uslovi, bolji omladinski pogon...
Po njegovom nacinu rada ne bi me cudilo da bi sutra poceo dovoditi mlade talente sirom BiH u omladinski pogon Slobode, jer je i sam rekao kako bi Sloboda mogla zivjeti od jakih transfera.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 04 nov 2014, 08:27

Batva je napisao/la:Sumnjam da je izgradnja Istocne tribine jedini imperativ njegovog ostanka. Sigurno da bi imao materijalnu korist izdavanjem poslovnih objekata, ali po sada vidjenom i uradjenom ubijedjen sam da nije to jedini razlog da li ce ostati ili nece.
Prije sam misljenja da mu je dojadilo vracati dug Slobode, kaskati u mjestu, lomiti se da li i koliko uloziti, a da moze halaliti... jer, promjenom statuta i ulogom vecinskog vlasnika bi za sedmicu dana mogao vratiti dug Slobode i uloziti dobru svotu novca u pojacanja, napraviti tim koji ce vec naredne sezone izaci u Evropu, u isti taj tim ugurati i par talenata iz juniorskog pogona od koga bi sutra i Sloboda i on imali korist od mogucih transfera, a izlaskom u Evropu i punim stadionom na svakoj utakmici ne moram ni govoriti (mada i ne znam) koliku dobit bi imao klub, a i on sam. Sam bi stajao iza svojih postupaka i ne bi strahovao da ce mu vec sutra neko izglasati nepovjerenje i pokvariti sve ono sto pravi godinama, a to bi bila Evropska Sloboda koja bi zaradjivala i od navijaca, i jakih sponzora, i od euro utakmica, i od poslovnih prostora, a na na osnovu svega toga bi veoma lahko nasao i sponzora za juznu tribinu.
Slobodniji Azmir = jaca Sloboda, vise navijaca, bolji stadion, vise sponzora, jace utakmice, bolji uslovi, bolji omladinski pogon...
Po njegovom nacinu rada ne bi me cudilo da bi sutra poceo dovoditi mlade talente sirom BiH u omladinski pogon Slobode, jer je i sam rekao kako bi Sloboda mogla zivjeti od jakih transfera.
Upravo tako , samo se sve to mora podrzat i dat doznanja Azmiru da zelimo da on ostane. :pray:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 nov 2014, 14:38

Imal sta nova ljudi..tiho mi ovo nesto...znaci na polusezoni skupstina..il bosi il hadjije...kako stvari stoje bosi haman...kad bi bogdom statut promjenili...husic bi sigurno ispunio i ono obecanje o milionskom investiranju..sigurno bi iski na evropu najmanje sledece godine..sto da ne i pobit se sa pitarima za titulu pa ko bos ko hadjija...al ko ce dat pare u vjetar...valjda nam dodje iz guzice u glavu..uradjeno je dosta...svi katu kamate otpisane glavnica ostala..pa sto se neko prije nije sjetio da radi na tome..azmir je reko da nema dugova dao bi 3.4 mil...ako je dug prepolovljen to je to covjek je pripremio teren da bubne pare i vrati glavnicu...do nas je..sace i taj januar...

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 04 nov 2014, 16:03

Moje misljenje ja da faraon tempira pricu oko Slobode pred opstinske izbore,vjerovatno racuna na velik broj glasova od Slobodinih simpatizera i navijaca.Bojim se da ce to odugovlacenje biti pogubno za nas.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 04 nov 2014, 16:32

wienultras je napisao/la:slabo ti to moze proci,iako se divim tvojoj pozitivi :)
pokusalo se par puta,slabo...pokusali smo skupljati pare,donacije par puta se sastali nekih 10 momaka...slabo koga boli **** prijatelju...vidis kako je dole,svi bi nesto,ali da kurcem ne mrdaju..ovdje je sve jos gore...svi su u nekom svom svijetu...ako nema nekog svog interesa,nezanima ga uopste...
jedini nacin je skupstina,promjena statuta...od dijaspore slaba vajda..barem u sirem smislu...onom u kojem ti zamisljas...da se skupimo na prateru...skup ovo ono...slabo..pa nemogu 5,10 eura da odvoje mjesecno i uplate donaciju,bolje otici u lugner sity gledat selmu,harisa,stoju... :roll: :oops:
Dugo vec pratim tvoje postove na forumu i moradoh ti par rijeci napisati. Svaki tvoj post je jedna obicna "supljara" a ovaj post pokazuje koliko mi ovdje imamo koristi od tebe i tvoje dijaspore. Dobro kazes da zivite svi u nekom svom svijetu i pustite nas ovdje da bar "rahat" disemo. Nemojte nam pristajati na muku i pametovati sta i kako dalje. Uvazeni gospodin ti lijepo dade ideju da nesto konkretizujes i ti kao iz topa rece da vas narodnjaci vise zanimaju ,pa eto vam Stoje,Selme... Zaista mi je muka kada vidim tvoje dosadne postove,

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 nov 2014, 16:44

jesi se samo zato registrovo...bravo majstore. :guz:
pacenici koji mrze dijasporu vise neg ikog.svoj doprinos slobodi,kupovanjem godisnje,kupovanjem po desetak karti svaku **** utakmicu nemoram dokazivat nikom,niti sam duzan.. :stop:
pokusalo se,trenutno neide,jer nema ovdje tuzlaka koliko neki misle..srbi,podrinje,sarajevo,i krajina su u ogromnoj vecini...realno njih boli ****.
ja kao pojedinac,nemogu nista promjeniti,osim simbolicno iskazane ljubavi prema klubu uz koji sam odrastao,kupovinom karte,i godisnje karte..jbg milioner nisam :rol:
hajde sad razguli,

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 04 nov 2014, 16:57

wienultras je napisao/la:jesi se samo zato registrovo...bravo majstore. :guz:
pacenici koji mrze dijasporu vise neg ikog.svoj doprinos slobodi,kupovanjem godisnje,kupovanjem po desetak karti svaku **** utakmicu nemoram dokazivat nikom,niti sam duzan.. :stop:
pokusalo se,trenutno neide,jer nema ovdje tuzlaka koliko neki misle..srbi,podrinje,sarajevo,i krajina su u ogromnoj vecini...realno njih boli ****.
ja kao pojedinac,nemogu nista promjeniti,osim simbolicno iskazane ljubavi prema klubu uz koji sam odrastao,kupovinom karte,i godisnje karte..jbg milioner nisam :rol:
hajde sad razguli,
Da nije bilo tebe i tvojih glupih postova,nebi se registrovao jos. De bolan "SIMBOLICNI".skontaj da ti se vecina forumasa smiju u facu,pa ako ista bar smanji dozivljaje. Dobro bi bilo da pripremis post,procitas ga nekoliko puta ..dobro analiziras i tek onda,saljes ! Jbg izvini i razguli malo na zrak,mozak ti je u blokadi.

meruve
Kontakt:

Post Postao/la meruve » 04 nov 2014, 18:29

Ja ne znam zasto mi krivimo Azmira, i kakve su sad to price da on treba da ide.Svaku domacu utakmicu Slobode sam isao, i na svakoj utakmici koju smo odigrali slabije ili izgubili, ljudi **** od do i Azmiru i drugima u lozi.Pa cekajte, vi mislite Azmiru je zabavno dati 60 hiljada mjesecno koliko ga kosta Sloboda, uz to da slusa uvrede sve i svakoga.Covjek je lijepo rekao kad je preuzeo klub, prvo povratak u PL, i posle toga da Slobodu stavi na stabilne noge, tek onda se prica o vecim ulaganijma, sto u igracki kadar sto u stadion.Sta tu nije jasno, pogledajte koliko je smanjio dug, igracima i ostalim uposlenim plate su redovne, i opet Azmir nije dobar, opet se pricaju i pisu svakakve gluposti vezane i za njega i ljude koji su uz njega u upravi.Obicno te gluposti kako na fb, tako i ovdje na forumu, ali i na stadionu, pricaju i pisu ljudi koji ne znaju nabrojati 5 igraca Slobode, i oni se nazivaju navijacima.Zapitajte se kakvi smo to mi, kad svaku utakmicu vlastitim igracima, prilikom svake greske **** od do, licno cujem X ljudi koji na domacim utakmicama psuju sve i svasta.Pa izvoli jarane ti ako znas bolje de idi odradi jedan trening sa njima, samo prica i omalovazananje svega dosad urađenog.Svaka cast i fukarama, na pocetku sezone cifra je bila dosta dobra na sjeveru, a gledajte sad, sve manje i manje.Zasto u to necu da ulazim ali i tu ima desavanja i prica o kojima bi se moglo pisati, ali kako vec dugo nisam na sjeveru ne bi o tome.

Uglavnom, ako ste navijaci i volite Slobodu, pruzite podrsku ovim momcima, sta ima veze ako ne znaju, ima i gorih ekipa u PL vjerujte.Oni koji su sanjali da ce Sloboda preko noci doci na vrh PL, vidite da to ne ide tako lako, ali samo uz Azmira i sposobne ljude koji su spremni da ulazu mi se mozemo pribliziti vrhu.Samo se zapitajte sta ce biti sa klubom ako ode Azmir, a sto me ne bi cudilo obzirom da sve price dolaze i do njega nema veze sto je u Americi trenutno.Njemu ako prekipi onda tek pocinje sunovrat Slobode, izbori su bili nedavno, i kad politika uđe u klub onda ce da bude veselo.

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 04 nov 2014, 19:08

meruve je napisao/la:Ja ne znam zasto mi krivimo Azmira, i kakve su sad to price da on treba da ide.Svaku domacu utakmicu Slobode sam isao, i na svakoj utakmici koju smo odigrali slabije ili izgubili, ljudi **** od do i Azmiru i drugima u lozi.Pa cekajte, vi mislite Azmiru je zabavno dati 60 hiljada mjesecno koliko ga kosta Sloboda, uz to da slusa uvrede sve i svakoga.Covjek je lijepo rekao kad je preuzeo klub, prvo povratak u PL, i posle toga da Slobodu stavi na stabilne noge, tek onda se prica o vecim ulaganijma, sto u igracki kadar sto u stadion.Sta tu nije jasno, pogledajte koliko je smanjio dug, igracima i ostalim uposlenim plate su redovne, i opet Azmir nije dobar, opet se pricaju i pisu svakakve gluposti vezane i za njega i ljude koji su uz njega u upravi.Obicno te gluposti kako na fb, tako i ovdje na forumu, ali i na stadionu, pricaju i pisu ljudi koji ne znaju nabrojati 5 igraca Slobode, i oni se nazivaju navijacima.Zapitajte se kakvi smo to mi, kad svaku utakmicu vlastitim igracima, prilikom svake greske **** od do, licno cujem X ljudi koji na domacim utakmicama psuju sve i svasta.Pa izvoli jarane ti ako znas bolje de idi odradi jedan trening sa njima, samo prica i omalovazananje svega dosad urađenog.Svaka cast i fukarama, na pocetku sezone cifra je bila dosta dobra na sjeveru, a gledajte sad, sve manje i manje.Zasto u to necu da ulazim ali i tu ima desavanja i prica o kojima bi se moglo pisati, ali kako vec dugo nisam na sjeveru ne bi o tome.

Uglavnom, ako ste navijaci i volite Slobodu, pruzite podrsku ovim momcima, sta ima veze ako ne znaju, ima i gorih ekipa u PL vjerujte.Oni koji su sanjali da ce Sloboda preko noci doci na vrh PL, vidite da to ne ide tako lako, ali samo uz Azmira i sposobne ljude koji su spremni da ulazu mi se mozemo pribliziti vrhu.Samo se zapitajte sta ce biti sa klubom ako ode Azmir, a sto me ne bi cudilo obzirom da sve price dolaze i do njega nema veze sto je u Americi trenutno.Njemu ako prekipi onda tek pocinje sunovrat Slobode, izbori su bili nedavno, i kad politika uđe u klub onda ce da bude veselo.
Svaka cast na postu koji je potkrijepljen objektivnim posmatranjem situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Zahvalimo dragom bogu koji nam posla covjeka koji istinski voli nogomet i klub na cijem je celu. Naravno da su Fukare i UG zasluzni za njegovo prihvatanje vruceg krompira u BKC-u. Iskreno se nadam da ce se puno stvari popraviti na polusezoni ,cega su itekako svjesni ljudi koji vode Slobodu. Husicu treba dati maksimalnu podrsku na njegovom planski,zacrtanom putu. Puno lijepih stvari smo dozivjeli,njegovim dolaskom, te iz skoro bezizlazne situacije,krenuli ka sistemski zdravom oporavku. Preambiciozni apetiti pojedinih simpatizera kluba moraju se smanjiti i samo SABURA.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.