Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mnogo djece na forumu, bolje hajte lezite...
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ja ne znam cemu ovoliko nezadovoljstvo
pa igrat ce skoro cijelu drugu sigurno,kako su samo apetiti porasli
pomalo ljudi
pomalo ljudi
Čujemo seFreaza je napisao/la:SAmo da **** ovom treneru po familijeeeeee , zenu , dijecu , **** mu ja sveeee najmilijeeee ,dabogda mu se zena svima u BRUKLINUza marku , **** li ti cerku ako ima 18 godina , i cujemo se raja , kad se vratim iz Banovicaaa , **** li mu MIrza majku !!!!!!!!!!!!!!
Izdrzi Mirza brate ne daj seeeeee , **** im mamu svima tamo .![]()
![]()
![]()
![]()
A mozda ga i jebu oko ugovoraaa sad , posto mu je zadnja sezonaaa .
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Što nam zezaju Mirzu za pas sa trice

je.bem li mu sve pogano,odma ih sve mrzim od prvog do zadnjeg,mater im je.bem u onu mrtvu pizdurinu mrs mater vam p.rcim usta,je.bem vam sve usta i Bruklin i sve,
Odmorrobery22 je napisao/la:je.bem li mu sve pogano,odma ih sve mrzim od prvog do zadnjeg,mater im je.bem u onu mrtvu pizdurinu mrs mater vam p.rcim usta,je.bem vam sve usta i Bruklin i sve,
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
mislio je izbjeći tako što je riječi neprimjerenog sadržaja razdvajao tačkicamaCashMan je napisao/la:Odmorrobery22 je napisao/la:je.bem li mu sve pogano,odma ih sve mrzim od prvog do zadnjeg,mater im je.bem u onu mrtvu pizdurinu mrs mater vam p.rcim usta,je.bem vam sve usta i Bruklin i sve,
Igrat ce jer Brook ina tri faula,da nema igrao bi 3-4 minute i to je loše i premaloRealnoGledano je napisao/la:ja ne znam cemu ovoliko nezadovoljstvo
pomalo ljudi
- Institut13
- Kontakt:
hajmo Mirza preko 11,5 trebaju mi pare 
Jel ima potrebe da sepsuje ljudi pa ovo je samo KOSARKA!
Drugi faul Mirzi 

VidimoRealnoGledano je napisao/la:pa igrat ce skoro cijelu drugu sigurno,kako su samo apetiti porasli
pomalo ljudi
tanko ovo,nema samopouzdanja nesto
Nikad ekipe od ovog Bruklina.
Ovo je zadnji put da gledam utakmicu na SK,ovom komentatoru bih preporucio da se ubije.
Nadam se da ce neko konacno da proslijedi loptu do Mirze,valjda ce im dosadit ova izdrkavnja protiv osakacene Oklahome.
Izvede ga...
Ovo je zadnji put da gledam utakmicu na SK,ovom komentatoru bih preporucio da se ubije.
Nadam se da ce neko konacno da proslijedi loptu do Mirze,valjda ce im dosadit ova izdrkavnja protiv osakacene Oklahome.
Izvede ga...
naigra se mirzaRealnoGledano je napisao/la:ja ne znam cemu ovoliko nezadovoljstvo
pomalo ljudi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hollins stvarno ne vjeruje mirzi,steta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nakon ovog iskreno,i ja bi ga izveo. 
Samo da opsujem
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- sigurnoable
- Kontakt:
Nema samopouzdanja a ovaj majmun jedva doceka da nesto pogrijesi pa da ga izbaci.xinxee je napisao/la:tanko ovo,nema samopouzdanja nesto
kakav delegat je ovaj Hollins, onolika glava, a ništa u njoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.