Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kad se nađu osobe koje inače ne prate NBA da komentarišu

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Tele treba da odradi ovaj ugovor i da ide što prije iz ove smećarske ekipe, nema nikakvog poštovanja prema njemu. Pametnom i jedna dosta, kakve karine igraju ovdje u pm.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
sad ce i Juka,ali čini mi se da je ispao iz rotacije i da je 3. centar...McGee se razigrao
neznam sto se palite toliko. utakmica je rijesena za 5 minuta, ovo je samo jos odrzavanje prednosti. mirza napravio 2 faula. bice mirza tu kad budu guste utakmice
a ima jos i drugo poluvrijeme
a ima jos i drugo poluvrijeme
Kako sad moze da mu neda da igra,kad ga ja cekam na klad na dva tiketa.Kako 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Kad vidim da su od njega više igrali Bogdanović, Anderson, Jordan, Plumlee smuči mi se.
Nije ovo naša noć, baš nas ništa ne ide.xinxee je napisao/la:sad ce i Juka,ali čini mi se da je ispao iz rotacije i da je 3. centar...McGee se razigrao
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Pa onaj Raduljica sto je otisao u Kinu igrati je Olajuwon za ovog Panjlatera i Jordana. Kakvi igraci igraju u NBA jos ovaj Plumlee bio u roster na SPTheChief je napisao/la:Kad vidim da su od njega više igrali Bogdanović, Anderson, Jordan, Plumlee smuči mi se.
Da je dobro za sad, nije. Da sam/smo vise ocekivao,jesam. Vidjecemo sta ce dalje bit, ali je tuzno da dobije manje minuta od Jordana,Plumlija. Napokon sezona u kojoj treba da eksplodira, i on mu ovo radi, ako se nastavi nadam se da ce traziti trade. FUJ 
Mirza vracaj se u Europu.
Yebo glupe amere, kad se ti moras tri yebene godine dokazivat kvazi trenerima, samo zato sto si europljanin, dok drugi udje u rotaciju samo zato sto mozu skociti na vrh table i sto je amerikanac, ili sto se preziva Jordan.
Ima Fenerbahce, CSKA, Efes, Real koji mogu izvalit dobru lovu.
Yebo glupe amere, kad se ti moras tri yebene godine dokazivat kvazi trenerima, samo zato sto si europljanin, dok drugi udje u rotaciju samo zato sto mozu skociti na vrh table i sto je amerikanac, ili sto se preziva Jordan.
Ima Fenerbahce, CSKA, Efes, Real koji mogu izvalit dobru lovu.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
EDIT: Gledm sta pisu na twitteru, pise jedna novinarka - " Teletovic not getting a vote of confidence from Hollins " 
odph spavat 
Evooo gaaaaa

Edit.
Uđiiiiiiiii prvaaaaaaaaaaaaa
Neka texinxee je napisao/la:odph spavat
Edit.
Uđiiiiiiiii prvaaaaaaaaaaaaa
Usao i promasio tricu, ajde brate molim te
osjetio sam babuku i nisam zaspao...stream je tu..babuka je u igri..HAJDE MIRZAA !
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ibaka preko Mirze i odmah Hollins krenuo galamiti na njega... i onda profulena trica hajde Mirzaaaa nedajj seee 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
kakav je ovo komentator na sk1 hr , ne zna pricat frajer
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Mirzaaaaaaaaaaa

toooooooooooooooooooooooooooooooooo malenaaaaaaaaaaaaa