Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Consigliere » 04 nov 2014, 12:37

bagrcavi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo niko ne spominje osam maestralnih minuta Đurića u remiju Cesene? Da, osam minuta plus sudijska nadoknada.
Koliko Tincek ima minuta u Seriji A ove sezone?
Na Fifi, vise od 1000.... :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 13:01

Da, sve dok se ne pojavi neki igrac Dzekinih kvaliteta mi ne trebamo jos napadaca. Makar to znacilo da igramo bez napadaca kad jednog dana Edin ne bude mogao igrati. Samo cekamo novog Dzeku :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 13:03

mirzatele je napisao/la:Da, sve dok se ne pojavi neki igrac Dzekinih kvaliteta mi ne trebamo jos napadaca. Makar to znacilo da igramo bez napadaca kad jednog dana Edin ne bude mogao igrati. Samo cekamo novog Dzeku :kafa:
Sve sam Safete :salut: :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2014, 13:10

@ajax :tokralju: za potpis. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 nov 2014, 13:14

I ni pod razno gurati nekog mladog spica koji bi mozda mogao postati Dzeko, vec kad on postane te kvalitete prvi put ga pozvati u reprezentaciju.
Celik!3,2,2.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 13:24

Sabinho je napisao/la:@ajax :tokralju: za potpis. :bih:
Prijatelju dali se sjecas sta sam je tebi rekao poslje utakmice protiv Cardiffa cini mi se na ovoj temi. Da je Radovac najveci talenat u Sarajevu i da imam osjecaj da ce nasljediti Pjanica ako jos napreduje. I da Biblija ne moze igrati isturenog spica jer je previse mekan sto se je pokazalo i u utakmicama kasnije. I to je bilo prije kvalifikacija za EL. Jesam li bio upravu ?? Mogu pronaci postove ako treba :D A i govorio sam ti za Zeca steta da je otisao u Rijeku on bi nam super dosao samo sada je kasno. Sada je tu Benko :bih: Bar se nadam da ce zaigrati vec jednom.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 nov 2014, 13:44

http://www.klix.ba/sport/nogomet/jasmin ... /141104005" onclick="window.open(this.href);return false;
igrac koji je sigurno zasluzio da dobije priliku ako nista u nekoj prijateljskoj utakmici. momak pametno razmislja i ne zeli ici u neke divlje lige, jer je odbio ponudu macabija.
mnogo se vise prica o stilicu, ali sigurno je da i jasmin bas kao i semir zasluzuju priliku.
ove sezone 3 gola, 3 asistencije i kapiten mlade boleslav.
i ako procitate do kraja intervju, momak se uopste ne zeli na silu ugurati u repku :bih: mada dok je safet selektor, tesko da ce i on i stilic dobiti priliku :thumbdown:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 13:52

Mislim da se bezveze prica ovdje o nekim novim igracima. Ako se realno sagleda da je covjek pozvao samo 21 igraca a dva mjesta je ostavio slobodna. I to u trenutku kada imamo samo jednog napadaca. Ako sada naprimjer Djuric i Stilic nisu dobili poziv onda ce ga tesko dobiti i kasnije. A da ne govorim igracima koji se ovdje spominju: Scuk, Dilaver, Hadzic i slicni tu su sanse minimalne ako i toliko. Zaigrat ce Vrancic samo sa debelim zakasnjenjem i to samo jer je nemoguce ignorisati igraca koji igra vise manje standardno u Bundesligi. Da igra koliko i Hajrovic ili Mujdza na pocetku sezone nebi ni/nece Vrancic zaigrao/ti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2014, 13:57

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@ajax :tokralju: za potpis. :bih:
Prijatelju dali se sjecas sta sam je tebi rekao poslje utakmice protiv Cardiffa cini mi se na ovoj temi. Da je Radovac najveci talenat u Sarajevu i da imam osjecaj da ce nasljediti Pjanica ako jos napreduje. I da Biblija ne moze igrati isturenog spica jer je previse mekan sto se je pokazalo i u utakmicama kasnije. I to je bilo prije kvalifikacija za EL. Jesam li bio upravu ?? Mogu pronaci postove ako treba :D A i govorio sam ti za Zeca steta da je otisao u Rijeku on bi nam super dosao samo sada je kasno. Sada je tu Benko :bih: Bar se nadam da ce zaigrati vec jednom.
Jesi nema sta, potvrdjujem :thumbup: :thumbup: Mene je stvarno iznenadilo koliko je Radovac napredovao. :thumbup: Sto se tice Zeca ja bih u situaciji da ih biramo besplatno doveo Leona jer je pravi ubica. Zec je em skuplji em nesto povuceniji napadac. :opaopa:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 14:00

Znaci imamo 5 igraca koji ni u ludilu nece dobiti ni minute: Ratko, Vranjes, Cimirot, Zakaric, Bicakcic. Sta ce nam nova imena, nije fer prema ovim :kafa:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 nov 2014, 14:03

a da imamo normalnog selektora, vecina ovih igraca bi se isprobala u prijateljskim susretima. nista ne mozes izgubiti ako stilicu, scuku ili djuricu pruzis priliku da odigraju po poluvrijeme u dvije prijateljske.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 04 nov 2014, 14:03

U Ex.Jugi (stariji se sjecaju toga) cesto je repka igrala sa reprezentacijom novinara.Ta reprezentacija novinara je bila sastavljena od igraca koji kucaju na vrata reprezentacije Tu su selektori na djelu mogi vidjet 32 igraca.Cesto je bio slucaj da poslje tekme neki igrac iz reprezentacije novinara zaigra za repku(ja se sjecam S.Tuce i P.Juric da su poslje tekme dobili poziv za repku) Ovom nasem teletu od selektora treba jedna takva tekma.Tele izgleda nezna za pola ovih igraca jer je njemu cilj samo pare i promocija bratovih igraca
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2014, 14:05

jasmin10 je napisao/la:a da imamo normalnog selektora, vecina ovih igraca bi se isprobala u prijateljskim susretima. nista ne mozes izgubiti ako stilicu, scuku ili djuricu pruzis priliku da odigraju po poluvrijeme u dvije prijateljske.
Tako se sad prica a kad su isprobavani igraci protiv SAD sta je onda bilo? Koga li ste ono napadali sto je davao priliku novim igracima? :hmmmmm:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 nov 2014, 14:10

Sabinho je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:a da imamo normalnog selektora, vecina ovih igraca bi se isprobala u prijateljskim susretima. nista ne mozes izgubiti ako stilicu, scuku ili djuricu pruzis priliku da odigraju po poluvrijeme u dvije prijateljske.
Tako se sad prica a kad su isprobavani igraci protiv SAD sta je onda bilo? Koga li ste ono napadali sto je davao priliku novim igracima? :hmmmmm:
ja sigurno nisam napadao nikoga. prijateljske utakmice sluze za isprobavanje novih igraca, koji ce moci pomoci reprezentaciji, a ne igraca tipa avdija vrsajevic.
ali o svemu ovome navijaci reprezentacije mogu samo mastati dok je ublehas na selektorskoj poziciji.
gubili smo mnoge igrace, ali izgubit cemo ih jos ako teletina nastavi sa kriminalnim odlukama koje jednom razumnom covjeku ne mogu biti jasne.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 14:13

Sabinho je napisao/la: Jesi nema sta, potvrdjujem :thumbup: :thumbup: Mene je stvarno iznenadilo koliko je Radovac napredovao. :thumbup:
Radovac me svojom igrom i konstitucijom jako podsjeca na Pjanica. Pjanic je vec sa 17,18 godina bio klasa. Nema se tu sta cekati. Vidi malog Halilovica vec igra povremeno sa prvom ekipom i starter za Hrvatsku seniore. Radovac bi morao po meni da bude clan reprezentacije makar kao 23 igrac jer ce onda jos prije napredovati. I mislim da ce postici jos vecu cijenu od Cimirota. Duljevic je isto veliki potencijal samo mora ga Kodro jos izbrusiti. A Radovac je cisti potencijal kao sto je Pjanic bio.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2014, 14:16

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Jesi nema sta, potvrdjujem :thumbup: :thumbup: Mene je stvarno iznenadilo koliko je Radovac napredovao. :thumbup:
Radovac me svojom igrom i konstitucijom jako podsjeca na Pjanica. Pjanic je vec sa 17,18 godina bio klasa. Nema se tu sta cekati. Vidi malog Halilovica vec igra povremeno sa prvom ekipom i starter za Hrvatsku seniore. Radovac bi morao po meni da bude clan reprezentacije makar kao 23 igrac jer ce onda jos prije napredovati. I mislim da ce postici jos vecu cijenu od Cimirota. Duljevic je isto veliki potencijal samo mora ga Kodro jos izbrusiti. A Radovac je cisti potencijal kao sto je Pjanic bio.
Slazem se druze, jedino je problem sto ce se Radovca osporavati iz mrznje prema Sarajevu dok bas ne postane ime. Sad mora biti pametan i strpljiv, valjalo bi mu jos 1-2 godine da igra u FKS a onda da ide vani da se ne preleti. To govorim iz razloga jer nasi mladi igraci nemaju reputaciju kao oni iz Hrvatske i Srbije pa bi Samir tesko u ovom trenutku negdje dobio pravu priliku.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 nov 2014, 14:22

Ajax je napisao/la:
Slazem se za Radovca. Momak ce biti odlican igrac. On je prilicno nizak, mi i nemamo bas niskih igraca, da su bas ono brzi okretni. Ima i onaj Mirza Mustavic, i od njega mislim da ce nesto biti. Duljevic i Cimirot. Na zalost nemamo napadaca. Valjda bude nesto od Hodzica.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 14:23

Sabinho je napisao/la: Slazem se druze, jedino je problem sto ce se Radovca osporavati iz mrznje prema Sarajevu dok bas ne postane ime. Sad mora biti pametan i strpljiv, valjalo bi mu jos 1-2 godine da igra u FKS a onda da ide vani da se ne preleti. To govorim iz razloga jer nasi mladi igraci nemaju reputaciju kao oni iz Hrvatske i Srbije pa bi Samir tesko u ovom trenutku negdje dobio pravu priliku.
Radovac vec sada moze birati klub. A tako ce biti svake godine sve vise i vise. A cijena ce mu rasti sve vise i vise. Neka izabere klub gdje ce biti jedan od glavnih igraca nigdje mu se ne zuri. Odsteta bi trebala da bude visoka jer je i to nekakva garancija za njega. Nikako se nesmije prodat osim za jako velike pare i u klub po mjeri.Cak i ovi lokalni klubovi kao sto su Dinamo, Rijeka bi bili super samo ako bi imao garancije za minutazu inace neka ceka jos. Par poziva u reprezentaciju makar odigrao samo 5 minuta protiv Andore i nista vise bi to sve jako ubrzalo. Pogledaj samo sta je Kramaricu uradio jedan poziv i utakmica protiv Azerbejdjana.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 14:28

soko je napisao/la: Slazem se za Radovca. Momak ce biti odlican igrac. On je prilicno nizak, mi i nemamo bas niskih igraca, da su bas ono brzi okretni. Ima i onaj Mirza Mustavic, i od njega mislim da ce nesto biti. Duljevic i Cimirot. Na zalost nemamo napadaca. Valjda bude nesto od Hodzica.
Ja sam puno vece nade polagao u Zeca koji je pruzio odlicne partije u ovih par utakmica. I da se je samo malo strpio bio bi prvi napadac Rijeke za par mjeseci kada prodaju Kramarica. A Hodzic ima puno vecu i nemilosrdniju konkurenciju i sve igraci u formi. Cop, Henriquez, Wilson Eduardo pa donekle i Soudani. Pa u Dinamu je Kramaric bio cetvrti napadac. Za Hodzica bi trenutno bio bolji izbog Hajduk ili Rijeka a ne Dinamo. Mozda da se dogovori sa Rijekom kada ode Kramaric inace mislim da ce igrati jednu godinu u Lokomotivi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 nov 2014, 14:41

Sabinho je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Slazem se druze, jedino je problem sto ce se Radovca osporavati iz mrznje prema Sarajevu dok bas ne postane ime. Sad mora biti pametan i strpljiv, valjalo bi mu jos 1-2 godine da igra u FKS a onda da ide vani da se ne preleti. To govorim iz razloga jer nasi mladi igraci nemaju reputaciju kao oni iz Hrvatske i Srbije pa bi Samir tesko u ovom trenutku negdje dobio pravu priliku.
Radovac je vec sada odlican igrac, sto je najbitnije ima muda, ne boji se preuzeti odgovornost a tek mu je 18. Mozda bi njemu najbolje bilo na kraju ove sezone da ode negdje vani da taj kvalitet jos vise izbrusi. I sigurno da bih ga ja prije pozvao nego Hadzica.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.