BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
svakako, zato je tu gdje jeste,,,jer ne moze da parira 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svašta. De bildaj malo, udqaraj jače te loptice. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Ne znam sta mogu reci, ali Damir igra nevjerovatno katastrofalno, apsolutno NISTA!
neznam kako je doguro do ovog mjesta na atp listi sa ovakvom igrom 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Dvorana ljudi, ne može sa momkom koi udara dosta jače...idemo dalje 
-
thelightblue
- Kontakt:
Gdje? haha,to je kraj, samo Helsinki (DVORANA), Andria (DVORANA, CARPET!)...shminka je napisao/la:Dvorana ljudi, ne može sa momkom koi udara dosta jače...idemo dalje
30 bodova je minimalno za top100, znaci SF
Napredovati igrački i fizički...AO je izgubljen ljetos...ne može on to u dvorani nadoknaditi, baš teško
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mora nači nekog ko će mu fizičku spremu ojačat. I psihički ga isto ga ojačat, da ovih glupih nerviranja nema, mora jače lopticu udarat. Bildat malo, Kei je samo 3 cm viši i udara je baš jako, Ferrer ista visina i udara je dobro. Odličan je defanzivac, još ofanzivu popravit i na hardu će biti dobar.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To se radi u pauzi...odigrati još 2 turnira, pa na spremanje za narednu godinu koja će sigurno biti bolja i od ove koja je bila odlična

-
thelightblue
- Kontakt:
Odlicna? molim vas... AO, RG, USO, Mersin, Arad, San Benedetto i? sta? to je samo 6 turnira! 6!
DA mu je neko ovakvu sezonu na početku godine ponudio...sigurno bi je potpisao
-
thelightblue
- Kontakt:
Da, naravno, ali to ne znaci da je odlicno ove godine, samo "dobro", nista vise...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve kad se sabere sezona je dobra, mogla je biti i bolja. Bila bi bolja da su se turniri bolje birali, pred kraj umjesto ovih turnira na hardu treb'o je ići u J. Ameriku kao i na početku sezone.
Valjda na ova 2 turnira može 30 bodova uzeti, ili jedno polufinale ili 2 četvrtfinala.
A još jedna titula bi legla k'o budali šamar
Kako je najavio, sljedeću sezonu će igrati pretežno ATP turnire, pogotovo prvi dio, gdje je rek'o da možda do aprila neće nijedan challenger igrati već samo ATP turnire. Mišljenja sam da će, barem, na jednom imati dobar rezultat. Nadam se da će sljedeće sezone igrati kvale za MC, Rim i Madrid ili barem jednog.
Valjda na ova 2 turnira može 30 bodova uzeti, ili jedno polufinale ili 2 četvrtfinala.
Kako je najavio, sljedeću sezonu će igrati pretežno ATP turnire, pogotovo prvi dio, gdje je rek'o da možda do aprila neće nijedan challenger igrati već samo ATP turnire. Mišljenja sam da će, barem, na jednom imati dobar rezultat. Nadam se da će sljedeće sezone igrati kvale za MC, Rim i Madrid ili barem jednog.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Popraviće renking za nekih 80. mjesta u odnosu na kraj prošle sezone, dakle, izuzetno uspješna sezona. Ne znam trebam li napominjati da je zaradio oko 200.000 dolara, što je oko 65% od ukupne zarade u karijeri... da ponovim, izuzetno uspješna sezona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Apsolutno, konstantno napreduje
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači:
kraj 2009: 1.663
kraj 2010: 1.007
kraj 2011: 339
kraj 2012: 242
kraj 2013: 187
I ove godine će minimalno napredovat oko 80-ak pozicija.
kraj 2009: 1.663
kraj 2010: 1.007
kraj 2011: 339
kraj 2012: 242
kraj 2013: 187
I ove godine će minimalno napredovat oko 80-ak pozicija.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Najbitnije da u narednu sezonu ulazi maksimalno spreman, po prvi put bez briga o finansijama. Nema više spavanja kod prijatelja i rodbine, zaduživanja, provlačenja i oskudijevanja. Dakle, njegovo je samo da radi, valjda i Nerfid malo popusti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sljedecu godinu u 80 najboljih zavrsava lagano...jos ako se kako treba odradi tranzicija na ATP...ludnica 
cujem da ce se raditi na smanjivanju bodova na challengerima...zale se sto je u prvih 50 moguce samo preko njih uci
cujem da ce se raditi na smanjivanju bodova na challengerima...zale se sto je u prvih 50 moguce samo preko njih uci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.