Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sve si fino poslozio samo moram reci da je ovo teska glupost ne zbog para kao para nego zbog kvote gg1 - 1,75 i odg 1,80. Ne znam gdje se kladis ali u premieru je tako postavljeno mada vjerujem i u drugim kladionicama da su istu glupost uradili sa razlikom od 0,05.Consigliere je napisao/la: Borussia Dortmund- Galatasaray odg 1.80[/b]
Najrizicniji par za kraj, barem po koeficijentu. Svi znamo za Dormund paradox koji je na snazi ove sezone- samaranje po elitnoj LP, zona za ispadanje u BL. Mislim da je vrijeme da se ta kriza malo prelije i ovamo, a Galata ce sigurno probati iskoristiti to i nekim bodom ovdje, naci se u poziciji da obezbjede trece mjesto i EL na proljece. Mislim da imaju dovoljno kvalitete da zabiju Borussiji, a domacin ce vec nesto uvaljati.
Kv. 10.64
Bet-Live, i veceras nema kvota na dg, valjda zbog male kvote na BVB, tako je samo ovo bilo u ponudi10DelPiero je napisao/la:Sve si fino poslozio samo moram reci da je ovo teska glupost ne zbog para kao para nego zbog kvote gg1 - 1,75 i odg 1,80. Ne znam gdje se kladis ali u premieru je tako postavljeno mada vjerujem i u drugim kladionicama da su istu glupost uradili sa razlikom od 0,05.Consigliere je napisao/la: Borussia Dortmund- Galatasaray odg 1.80[/b]
Najrizicniji par za kraj, barem po koeficijentu. Svi znamo za Dormund paradox koji je na snazi ove sezone- samaranje po elitnoj LP, zona za ispadanje u BL. Mislim da je vrijeme da se ta kriza malo prelije i ovamo, a Galata ce sigurno probati iskoristiti to i nekim bodom ovdje, naci se u poziciji da obezbjede trece mjesto i EL na proljece. Mislim da imaju dovoljno kvalitete da zabiju Borussiji, a domacin ce vec nesto uvaljati.
Kv. 10.64
pametan, bez glupostiramos4 je napisao/la:evo moj vecerasnji listic
sretno ako neko isprati
Koji je ovo sport?GazijaKalesija je napisao/la:Maaseik-Tours 1 na veci ulog.
Odbojka, liga prvaka.Willy je napisao/la:Koji je ovo sport?GazijaKalesija je napisao/la:Maaseik-Tours 1 na veci ulog.
Odbojka liga prvakaWilly je napisao/la:Koji je ovo sport?GazijaKalesija je napisao/la:Maaseik-Tours 1 na veci ulog.
miky brate hocemol trpat na dvicu,kvota je 5zgmiky je napisao/la:Horn-Liefering over 1.5 1.pol 2.15
Horn-Liefering oba daju u 1.pol 3.70
Horn-Liefering over 4.5 4.25
Horn-Liefering over 5.5 8.00
očekujem ovdje cirkus pa idem na goloooove alia možda i(1/2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.