RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pravnik1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pravnik1981 » 04 nov 2014, 20:42

aleksasantic je napisao/la:pozdrav za rodjene... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Pozdrav za Eminu :mrgreen: ;)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 nov 2014, 20:43

Cao aleksa care :thumbup: :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 04 nov 2014, 20:46

JEDAN JE VELEZ JEDNA JE EMINA..... :njanjanja: :njanjanja:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 nov 2014, 20:47

RezervniGolman je napisao/la:Ma ako ce ic iz Veleza nek ide i u Zaglebie Lubin samo da cuknemo finu cifru :P
Jašta može i u Pandurii :p

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 nov 2014, 20:51

vm22 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Ma ako ce ic iz Veleza nek ide i u Zaglebie Lubin samo da cuknemo finu cifru :P
Jašta može i u Pandurii :p

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gornik zabrze :urnebes: :clap:
KLUB SVIH NAS.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 nov 2014, 20:52

Na današnji dan prije tačno 27 godina Velež je na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru porazio slavnu Borussiju Dortmund u utakmici šesnaestine finala Kupa UEFA,. Rezultat 2:1
:thumbup:

Da li je ovo najbolji rezultat u Europi jednog kluba iz BiH za vrijeme Yuge, uz Zeljeznicarovo polufinale ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 nov 2014, 21:18

Elegant je napisao/la:
Na današnji dan prije tačno 27 godina Velež je na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru porazio slavnu Borussiju Dortmund u utakmici šesnaestine finala Kupa UEFA,. Rezultat 2:1
:thumbup:

Da li je ovo najbolji rezultat u Europi jednog kluba iz BiH za vrijeme Yuge, uz Zeljeznicarovo polufinale ?
Nije brato 1/4 kupa uefa protiv Twentea. U Mostaru Velez dobio 1:0 a u Enshendeu izgubili 2:0 . Cela Topic pogodio stativu u 88-moj minuti. Igrali bi s Juventusom u polufinalu da je usla
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 nov 2014, 21:58

Današnji dan ostao je upisan zlatnim slovima u istoriju Veleža
04.11.2014.
17:13

POBJEDA PROTIV DORTMUNDA
Današnji dan ostao je upisan zlatnim slovima u istoriju Veleža
Piše: E. H.
Na današnji dan prije tačno 27 godina, mostarki je Velež odigrao jednu od najvećih utakmica u svojoj bogatoj istoriji.

Na ovaj dan prije 27 godina Rođeni su sa 2:1 savladali Borussiju iz Dortmunda, u okviru drugog kola tadašnjeg Kupa UEFA, današnje Evropske lige.

Velež su tada predvodili Semir Tuce, Sead Kajtaz i Predrag Jurić, a ova se generacija smatra jednom od najboljih u istoriji mostarskog kluba.

Nijemci su u prvoj utakmici na svom Westfallenu slavili sa 2:0, a u revanšu je Velež slavio sa 2:1, iako je rezultat mogao biti mnogo ubjedljiviji.

Vladimir Gudelj je pogodio stativu, a Tuce je promašio penal.

Prvi gol za Velež dao je tada golobradi mladić, danas trener Sarajeva Meho Kodro.

Na 1:1 izjednačio je Frank Mill, a konačan rezultat od 2:1 postavio je Jurić.
Nikad je zaboraviti neću sa 12 godina tad nisam bio svjestan protiv koga igramo,hebiga ja doš'o sa bratom da gledam Velež :D
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 nov 2014, 22:02

Oko 30 hiljada bilo pod BB. Meni 21 bila. Jedini smo tim iz BiH koji je pobjeđivao timove iz lige petice. Borusiju 2:1 i Derby County 4:1 :cool:
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 nov 2014, 22:08

RezervniGolman je napisao/la:Oko 30 hiljada bilo pod BB. Meni 21 bila. Jedini smo tim iz BiH koji je pobjeđivao timove iz lige petice. Borusiju 2:1 i Derby County 4:1 :cool:
Joja kad spomenu Derby,ovdje u nas radili neki englezi u HE remont i čovjek redovno dolazio u kafić gdje sam radio.Kad je lik vidio Veležov šal poludio od sreće majke mi,i tako počne pričati kako je dolazio u Mostar na utakmicu sa navijačima Derby Countya.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 04 nov 2014, 22:58

RAja u subotu nam je zadnja tekma ove polusezone da igramo kuci..zato svi ko jedan svi iza gola...salove obavezno ponesite (sal je licna karta svakog navijaca) :D i onda navecer svi u sjeverni :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2014, 08:19

RezervniGolman je napisao/la:Oko 30 hiljada bilo pod BB. Meni 21 bila. Jedini smo tim iz BiH koji je pobjeđivao timove iz lige petice. Borusiju 2:1 i Derby County 4:1 :cool:
Cast Velezu na tim utakmicama. Ja se itekako dobro sjecam tih uspjeha. Ovo boldirano nije istina. Jel' treba dokaz?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 nov 2014, 08:21

Probisvjet je napisao/la:
Cast Velezu na tim utakmicama. Ja se itekako dobro sjecam tih uspjeha. Ovo boldirano nije istina. Jel' treba dokaz?
U euro takmicenjima sam mislio. Dobijali smo i mi jos i QPR i da ne nabrajam
KLUB SVIH NAS.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2014, 08:26

RezervniGolman je napisao/la:
U euro takmicenjima sam mislio. Dobijali smo i mi jos i QPR i da ne nabrajam
Da u euro takmicenjima. Celik je dobio Fiorentinu 1:0, Sloboda spanski Las Palmas 4:3
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 nov 2014, 08:36

Jest dobro si vi ste LP dobili kuci ali su vas tamo nabili. Moja greska :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2014, 08:44

RezervniGolman je napisao/la:Jest dobro si vi ste LP dobili kuci ali su vas tamo nabili. Moja greska :thumbup:
I Celik je dobio Fiorentinu.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 nov 2014, 08:49

RezervniGolman je napisao/la:Jest dobro si vi ste LP dobili kuci ali su vas tamo nabili. Moja greska :thumbup:
I Celik je dobio Fiorentinu.
Dobro onaj SEK je bio rang mahala pa nista toliko znacajno
KLUB SVIH NAS.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 05 nov 2014, 09:11

ma najbolje nek ostane u velezu, mislim za nas! ima jos ugovor do ljeta, da ode dobili bi mozda neki 50-100 hiljada eura! nas najbolji igrac trenutno kako je zet otisao a i tad su se klali njih dvojica za titulu najboljeg. vece oslabljenje igrackog kadra od odlaska hebibovica nemozemo nikako imat, momak je alfa i omega ovog danasnjeg veleza i odlazak anija bi svakako znacilo papa svim snovima o evropi ove sezone...nek produzi na 3 godine i na ljeto moze prodaja za neki 500 000 eura! :twisted: :twisted:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 05 nov 2014, 09:31

mikki21 je napisao/la:
ma najbolje nek ostane u velezu, mislim za nas! ima jos ugovor do ljeta, da ode dobili bi mozda neki 50-100 hiljada eura! nas najbolji igrac trenutno kako je zet otisao a i tad su se klali njih dvojica za titulu najboljeg. vece oslabljenje igrackog kadra od odlaska hebibovica nemozemo nikako imat, momak je alfa i omega ovog danasnjeg veleza i odlazak anija bi svakako znacilo papa svim snovima o evropi ove sezone...nek produzi na 3 godine i na ljeto moze prodaja za neki 500 000 eura! :twisted: :twisted:
Na Facebook grupi "Rodjenim za rodjendan" se nedavno, povodom ovog pitanja oglasio nas bivci igrac Nikola Jokisic. On tvrdi da je neki njegov drug vec sredio transfer Hebibovica na ljeto (gdje nemam blage veze). To bi znacilo da mi opet ostajemo bez marke.
Prkosni i Ponosni od 1922

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 nov 2014, 09:34

mikki21 je napisao/la:
Zato sam druze i napisao ako ce ic. Volio bi i ja ds do kraja karijere ostane u Velezu ali svaki igrac gleda vlastitu egzistenciju. Nadam se da nece posrat sto je izjavio u vezi kluba. Meni jako drag igrac i 100% reprezentativni kalibar za godinu-dvije ili cim ode iz Veleza. Vidis da se teleci pogled pravi hajvan samo zato sto je u Rođenim
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: RodjeniiBrato i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []