FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 04 nov 2014, 19:11

Balkan ko Balkan ,velemajstori smo kada je u pitanju stvaranje teorija zavjere ,nazalost ni ovo oko Azmira nije moglo proci bez toga,i ona izgleda otprilike ovako.

Azmir Husic je na prvoj sjednici ono kada smo prakticni trebali da se ugasimo dosao i preuzeo ne vruc nego prevruc krompir u ruke i spasio nas katanca naravno uz FKR u UG Prijatelji Fk Sloboda, sta mu je to trebalo :?: ,Azmir nam je kupio klupski autobus da se ne sramotimo po nasoj lijepoj ,sta mu je to trebalo :?: ,Azmir je doveo Ciru i poluugasena Sloboda je postala vijest broj 1 u nasim i regionalnim medijima ,sta mu je to trebalo :?: .

Azmir je doveo skupa s Cirom i igrace koji ce nas potom vratiti u PL ,borio se protiv svega i svacega u onom djerizu od lige ,imali smo -5 u odnosu na Jedinstvo ,hodze u komisijama za sudjenje itd itd ali smo ipak prvi prosli kroz cilj i uz vratio 250 000 KM duga prema bivsim igracima i dobavljacima,pa sta mu je to trebalo :?:

Zavrsila se liga FBiH usli smo u PL ,Ciro nije ostao i tada se vec osulo drvlje i kamenje po Azmiru ,zeljni cirkusa i posalica,viceva isti Ciroljupci su donedavno na svaku objavu na fb istog morali spomenuti svaki put ,takvi i ne vole fudbal i Slobodu,nego show a to im je Ciro pruzao ali mnogi ne znaju koliko Ciro kosta.

Zatim je uslijedila rekonstrukcija ekipe ,oslonac iz prosle sezone je otisao doveli su se igraci koji ce igrati za minimalac da se ostvari opstanak i vrati MILIONSKI dug ,svi bi voljeli da su ostali Redzepi,Brzi,Krpic,Hadzic ali bi oni kostali vise nego ovi trenutni ,Azmir je mislio da moze bez njih i za sada iako igramo grozno jos uvjek sigurni ,tako da sacekajmo kraj sezone da vidimo da li je Husic bio upravu.

Malo prije toga je pokusao dovesti JFH ,sram da ga bude kada je jedno takvo ime doveo u vezu sa Slobodom ,sta mu je trebalo to da se zayebava po SAD uvjeravajuci Jimmya da dodje u Slo i ovaj nas cirkus od lige.

Sta mu je trebalo da sredi gotovo 4 miliona duga ,tako da smo za pola godine spali za 7 na oko 3.5 .

Kazu neki ovo je sve radio da bi "dobio ulaznicu u grad" ma sta god to znacilo ,kazu Azmir trazi bilo kakav nacin da sad izadje iz Slobode jer se proculo za njega kao da je problem da pozove skupstinu i jednostavno kaze da iz privatnih razloga vise ne moze da vodi Slobodu.

Kazu svi dobri igraci idu u SH a Slobodi dolazi skart ,kazu gradi komplekse ,terene,bazene u SH ...pa gospodo i SH je dio TZ i to za nase klince moze biti samo korisno,eh da nam je jos ovakvih da imamo terene i bazene u svakom dijelu grada.

Kazu 3-4 mil duga nije vratio iz svog dzepa nego je veci dio otpisan ...trebamo biti sretni sto se uhvatio u kostac s tim problemom ,vjerovatno je i dug prema igracima otpisan, a autobus smo dobili za kilu soli.

Ima Azmir gresaka ,svako ima gresaka ali samo treba uporediti prijasnje uprave sa sadasnjom i dobijes odgovor ko je iskoristio Slobodu da se promovise ko je pomogao ,uostalom veci BUM bi napravio da se samo posvetio Simin Hanu i iz ranga u rang je za god dvije uveo u PL nego sto je zayebavao "sa nama".

Kazu i da hoce pravi istocnu tribinu ,da finansira ali da dobije poslovne prostore ,pa sta vi mislite da ce neko nesto raditi dzaba ,nema dzabe ni u stare babe.

I na kraju nije problem otjerati Azmira Husica ali sta je i ko je alternativa :?:

Koristite svoj mozak i oci ,ne letite za koskama kojih je u poslednje vrijeme baceno poprilicno al nije da nismo ocekivali,kazu iskoristio nas AZmir da nas bogdom hoce svi iskoristi ko on ,sad bi igrali LP.

Svi smo prolaznici Sloboda je vjecna :!:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 nov 2014, 19:14

Nemamo mi sta krivit Azmira...ja necu vise nista da govorim pisem ..nisam jedini navijac Slobode koji je vamo I koji zna za tog covjeka da ima dobre namjere..ima o vecih I starih od mene koji su obilazili sve stadione bjvse juge koji su ovdje I znaju kakve covjek ina planove..ja citam na fb stvari I nevjerujem...jedino doslo mi onako nazvat covjeka I reci da se kani nas neka se okrene porodoci ko nas **** nismo zasluzili nista ..prvp sto vidim da dobar dio grupe nece skupa, drugo citam laju na azmira zbog nedavnih desavanja na stadionu oko naseg druga kome nisu dali uci a covjek je u usa sta on zna sta se desava ...skocili smo na njega jer se ne borimo za evropu odmah..a mozda sam ja lud jer se jos uvjek zamaram oko svega a bog ki je dao da gledam uredjen klub kao Bullsi..ali dzaba ne mogu ja to Sloboda svetnja , ali da imalo imam pameti kao sto nemam ja cu se nervirat I trgat Ivce kako zbog Slobode tako I zbog tribine ... dado konju radi , stvaraj porodicu **** te vise ovo sta ti ovo treba da citas po FB..vala po prvi put u zivotu nesto ovako da sam rekao a moram toliko mi se zgadilo sve ovo citajuci po FB
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 nov 2014, 20:08

zna se ciji je igrac onaj sto najglasnije je.e azmira i sto omalovazava rad... on je davno trebao dobit zabranu ulaska na tusanj al hajd :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 nov 2014, 20:27

U utakmici sa Zvijezdom, se vidjelo da Azmir ima većinsku podršku i nas kospičara koji smo ustali i Fukara koji su jasno rekli šta misle o njemu.

Par budala koji se oglašavaju po FB, mogu nam samo . .. .

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 04 nov 2014, 20:43

Tuzlak04 je napisao/la:U utakmici sa Zvijezdom, se vidjelo da Azmir ima većinsku podršku i nas kospičara koji smo ustali i Fukara koji su jasno rekli šta misle o njemu.

ja sta radi nego se vidjelo isto kao i sto se vidjelo da sloboda ima podrsku pa protiv veleza dodze samo pola od onih sto su bili protiv zvijezde..AH da protiv veleza se placala karta a portiv zvijezde dzabalesku

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 nov 2014, 21:20

klma je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:U utakmici sa Zvijezdom, se vidjelo da Azmir ima većinsku podršku i nas kospičara koji smo ustali i Fukara koji su jasno rekli šta misle o njemu.

ja sta radi nego se vidjelo isto kao i sto se vidjelo da sloboda ima podrsku pa protiv veleza dodze samo pola od onih sto su bili protiv zvijezde..AH da protiv veleza se placala karta a portiv zvijezde dzabalesku
Da i? Sto sada poredis to sa ovim sto je tuzlak04 napisao??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 nov 2014, 22:04

Radi se... Malo zeza .gif ali lijepo to izgleda u originalnom formatu.
(Open in new tab)
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 04 nov 2014, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 04 nov 2014, 22:05

TzBulevar87 je napisao/la:

.
Da ljude zaboli ona stvar...A oni kospicara na koje on misli vec na sljedecoj utakmici protiv veleza ih nije bilo pola. Dakle pola onih koji su dali podrsku vec na sledecu utakmicu, koja nije bila dzaba nisu dosli. Toliko o podrski, toliko o volim Slobodu...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 nov 2014, 22:10

NKMramor je napisao/la:Radi se... Malo zeza .gif ali lijepo to izgleda u originalnom formatu.
(Open in new tab)
:thumbup:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 nov 2014, 22:27

klma je napisao/la:

.
Da ljude zaboli ona stvar...A oni kospicara na koje on misli vec na sljedecoj utakmici protiv veleza ih nije bilo pola. Dakle pola onih koji su dali podrsku vec na sledecu utakmicu, koja nije bila dzaba nisu dosli. Toliko o podrski, toliko o volim Slobodu...
Svugdje na svijetu se ljudi poistovjecuju sa uspjehom (u ovom slucaju pobjedama i dobrim partijama) pa tako i kod nas. Ne razumijem sta si ocekivao u subotu, da ce biti nekih 5-6 hiljada sa 12. mjestom na tabeli i odronom od igrackog kadra? Ima nas "bolesnika" koji cemo uvijek biti tu, taman da Sloboda igra u najvecoj sabaniji svijeta. Po mom misljenju 1500 gledalaca u subotu, sa trenutnim plasmanom na tabeli i igrama, je i vise nego odlicna posjeta ;)
075

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 nov 2014, 22:31

Glogova je napisao/la:
wienultras je napisao/la:jesi se samo zato registrovo...bravo majstore. :guz:
pacenici koji mrze dijasporu vise neg ikog.svoj doprinos slobodi,kupovanjem godisnje,kupovanjem po desetak karti svaku **** utakmicu nemoram dokazivat nikom,niti sam duzan.. :stop:
pokusalo se,trenutno neide,jer nema ovdje tuzlaka koliko neki misle..srbi,podrinje,sarajevo,i krajina su u ogromnoj vecini...realno njih boli ****.
ja kao pojedinac,nemogu nista promjeniti,osim simbolicno iskazane ljubavi prema klubu uz koji sam odrastao,kupovinom karte,i godisnje karte..jbg milioner nisam :rol:
hajde sad razguli,
Da nije bilo tebe i tvojih glupih postova,nebi se registrovao jos. De bolan "SIMBOLICNI".skontaj da ti se vecina forumasa smiju u facu,pa ako ista bar smanji dozivljaje. Dobro bi bilo da pripremis post,procitas ga nekoliko puta ..dobro analiziras i tek onda,saljes ! Jbg izvini i razguli malo na zrak,mozak ti je u blokadi.
znas koliko me boli **** za tvoje misljenje :thumbup:
i misljenje bilo kojih forumasa ovdje,pogotovo slicnih tebi koji su popili svu pamet svijeta.
cast onim nekoliko koje licno poznajem.
ovo je forum,ovdje se iznose misljenja,zelje,i jednostavno se razglaba,i koga boli **** svidja li se to tebi,ili se slazes sa bilo cim.meni ovaj forum sluzi za relaksaciju,i ubijanje vremena,nije **** skupstina kantona, :urnebes: izluftiraj ti malo mozak,vidim kipti ti na sve strane :rol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 nov 2014, 22:34

klma je napisao/la:

.
mi smo takav narod da nas samo uspjeh privlaci,vidilo se to proslu sezonu..pogotovo kod nas u tuzli,gdje se godinama boris za opstanak,narodu je toga pun ****,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 nov 2014, 22:41

Najvise me nervira u ovoj nasoj carsiji,sto svako hoce da se pita i da on raspolaze Azmirovim novcem..

Covjeku treba kip dignut ispred Tusnja,za sve ono sto je uradio za nas klub,preuzeo ga je kada niko nije htjeo,uveo u premijer ligu,smanjio dug kluba,covjek ako je rekao ove sezone ide se na opstanak,a sljedece sezone pokusat biti u vrhu,ali prvo hebeni dug da se rijesi,mnogi carsijaneri tada su bjezali od Slobode,a danas svi zele da guraju svoj nos tamo gdje mu nije mjesto..

Molite Boga da Azmir ne ode,ako on ode,doce neki novi Sabovici,Zahirovic itd. i mozemo slobodno kroz dvije-tri godine stavit kljuc u bravu.. ;)

PODRSKA AZMIRU !! :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 nov 2014, 22:44

klma je napisao/la:

.
Ne kužiš na što mislim!!! Mogli su ga izviždati ti isti na utakmici sa Zvijezdom, ali nisu !!! Znači, da podržavaju to što on radi !!!

A to za posjećenost nema veze sa tim što Azmir radi . . Ljudima u ovom vremenu, jednostavno skupo dati 5 KM za onaj anti-fudbal. Yebiga, vremena su takva da je inače 5 KM puno.Ljudi preživljavaju i to je to . .
Inače (čujem), trebala je biti džabe karta sa Veležom (ako je istina, ja nisam imao pojma za to), ali su uveli cijenu i ljudi iz revolta odustali jer neko nije bio od riječi.Al yebeš sad !!! . .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 nov 2014, 22:46

pojedini navijaju za to..je.e se njima za Slobodu i Azmira, od onakve Slobode su imali koristi, bilo to dzabni ulaz i ovako pare malo u dzep da se prozove ko treba ,a skandira kome treba, poneki rucak itd itd dok od Azmira nema nista..

a Vugda posebno je alergican na navijace, on to "evropski" rjesava..ako ne dajes nemas razloga ni da budes tu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 nov 2014, 23:13

Posjeta lagano opada iz utakmice u utakmicu, isto kao i rezultati naših prvotimaca. Ostaje nam Sarajevo kući, gdje uz eventualnu pobjedu u Bijeljini možemo očekivati max 2500-3000 ljudi, a i to više zbog atraktivnog protivnika.

Iako s ovako lošim rezultatima, u odnosu na druge posjeta nam je ekstra, tu smo 3-4 mjesto.

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 04 nov 2014, 23:19

Vugdalic bi trebao napustit klub, mislim da nije nicim doprinjeo iako je bilo par prilika. Naravno, to ce odlucit onaj ko ga je doveo i ko ga placa, ali ima daleko boljih opcija od njega, bivsih igraca sa vecom reputacijom i ugledom kako u BiH tako i u EU. Cak stavise razmisljam da bi nam u ovoj situaciji kad je koliko toliko stabilizovan klub, Meske bio od itekakve koristi. Vugdalic je onako simpatican tip ali obicni ublehas, kao i prica o njegovim vezama u uegfi i n/fsbih

Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 04 nov 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 04 nov 2014, 23:20

Je li istina da je momak, kojem nisu dali da udjen na poluvremenu utakmice sa Velezom, iskesirao (ili barem jednim dijelom ucestvovao) u kupovini semafora? Sad mi drug govori za to...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 04 nov 2014, 23:25

Batva je napisao/la:Je li istina da je momak, kojem nisu dali da udjen na poluvremenu utakmice sa Velezom, iskesirao (ili barem jednim dijelom ucestvovao) u kupovini semafora? Sad mi drug govori za to...
naravno, to je samo jedna od brojnih akcija.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 nov 2014, 00:02

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54DC0EC7" onclick="window.open(this.href);return false;
do smrti odani :)
uspomene o su...nekima od nas samo je to ostalo :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.