Semir bvb je napisao/la:Kagawu bih slatko poslao na klupu

, a meni nije jasno zašto Ćiro ne dobija prilike

Kad je igrao uvijek je koristio svaku minutu i stvarno ne shvatam Kloppa zašto ga ne ubacuje.

Auba desno, Reus iza Ćire i Miki lijevo. To bi bila dobitna kombinacija.
Zasto Kagawa? Pa zato sto je jedini igrac koji pod pritiskom ZNA primit loptu, okrenut se prema golu i uradit nesto pametno sa njom. Jedina kritika za Shinjia moze biti nespremnost. Nije mi jasno kako jos uvjek nema kondicije za 90min. Sta su oni trenirali u mencesteru
Ciro je BEZKORISTAN protiv kompaktnih ekipa. Ciro je jedino dobar kad se protivnik otvori, kao gala sinoc u drugom poluvremenu. Ciri treba prostora i to pofajn da bi mogao
unovcit svoje jacine. I ruku na srce da se kod 3-1 golman neokliznu i da onaj lik za 4-1 nezabi sam sebi *urac bi mi vidili tog silnog kilera. Fakat nekad kontam da vi samo gledate isjecke utakmice, ono tekma u 2,3 minute. Golovi, sanse, wouuw...
Sto se tice odbarane. Ja stvarno neznam kakav vi to ogromni potencijal vidite u Durmu? Kao desni bek moze proc ali lijevi nikako. Em nema lijeve noge, em luta u defanzivi, em nema muda da krene na duel u ofanzivi (ziheras teski, vise dodavanja ima sa Weidiom nego sa Reusom). Papa i Subo su bili beton, pogotov ovaj prvi. Najbolji transfer posle Reusa. Piszu jest sinoc poslao ekstra loptu za 1-0, ali do tada je imao jedno 4,5 katastrofalnih greskih pri dodavanju (ne rizkantne duge lopte neg na kratko). Mislim da njega psihicki nesto jako zahebaje.