alan_kardec je napisao/la:[
Tako je kako je. Svaka domaća utakmica je manje-više takva. Jednostavno ovdje raja ili nema naviku otići na stadion, ili nema volje ili je nešto deseto u pitanju, uglavnom ljudi na stadionu nema. Ne postoji ni neka ozbiljno organizovana navijačka grupa koja bi pratila ekipu na svakoj utakmici i koja bi koliko toliko popravljala loš utisak. Žalosno, ali je tako. Slavija više nije ekipa od prošlih nekoliko sezona. Tad sam i ja bio dosta redovniji kao gledalac, ali vremena su se, nažalost, promjenila. I kad se dođe na stadion, u velikoj većini slučajeva nema se šta vidjeti, kao što je slučaj bio na tekmi sa Zrinjskim. U idućem kolu je "derbi" Željo-Slavija, otišao bih rado da gledam meč jer poštujem ono što Amar Osim trenutno radi sa Željezničarom, ali zbog posla koji obavljam otići ću na teren pa neću biti tu. Slavija vjerovatno sve nade daje na Kup (kao i obično) pa možda i zbog toga slabije igraju u prvenstvu. Biće bolje. Valjda.
A i ti jbte praviš se "Englez", ko da je mala posjeta neka novost na utakmicama u regionu i kao da u Prvoj ligi Srbije nema stadiona sa po 200-300 gledalaca na utakmici.
Ima stadiona ali jbt pogledaj malo na kakvim tekmama bude toliko,utakmice iz donjeg dela tabele.A pogledaj sada Slavija s kim je igrala prva tri kola Siroki ni 800 gledalaca a jesenji prvak i tim koji je mozda igrao najbolji fudbal na polusezoini,Zrinjski ni 500 a prvak drzave,Travnik jeste manja ekipa ali 200 ljudi je dno dna.Evo dajem ti primjer iz mog blizeg gledista.Metalac tim koji nema neke zapazene uloge u prvenstvu dolazi mu Crvena Zvezda koja ne igra neki narocit fudbal na polusezoni,plus Metalac igra na Cika Daci svoje utakmice dodje 10000+.Nije to neka velika razlika samo ti govorim da je poseta ocajna u poslednje vreme.Secas li se samo utakmica iz one prve sezone kada je Slavija usla u ligu.Imao sam tada srecu da budem na 4-5 utakmica te sezone.Ova severna tribina bila puna nije muva mogla da stane na nju,tada su imali moje veliko postovanje Sokolovi.Zapadna tribina koliko se secam nije bila skroz napravljena kao sada ali moglo je da stane cca 3000
a bila je sigurno 2/3 popunjena.E o tome ti ja govorim da je poseta dno dna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))