FK Slavija

Hellas
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Hellas » 11 mar 2010, 12:26

Wert je napisao/la:Ja ovu Slaviju sve više doživljavam kao neki rezervni sastav Zvezde. Skoro svaki "navijač Slavije", na ovom forumu, ima avatar sa grbom Zvezde, sa nekim potpisom koji prozivaju Grobare, sa aktivnošću na temi Crvena Zvezda, maltene zaborave temu Slavija! WHY???
Ja sam simpatizer Olimpika u Premijer ligi barem dok se Kozara ne vrati nazad...
Kakve veze ima moj grb i sa cim pogotovu sa Slavijom...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 mar 2010, 10:11

Slavija je vas drugi klub kad ne igra Zvezda svi ste uz nju! :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 mar 2010, 18:29

Kakva je bila utakmica,nemam sada vremena da je pogledam snimao mi je stari tv kartom ali kaze da je tekma bila dno dna,da Slavija nije osutala ka golu posteno,bas kao ni Zrinjski jedine dve prave prilike iskoristio mada kaze da ovaj drugi gol nije bila ni neka prilika.Vise cu moci znati kada pogledam komplet snimak kada budem imao vremena ali bi voleo da mi kazu ovi sto su je gledali da li je istina da su obadvije ove ekipe odigrale tako lose.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 18 mar 2010, 02:08

Isto Ćelzi - Inter, samo naš nivo, Zrinjski taktički zatvorio Slaviju, dao gol na vrijeme i razbijao im akcije, teren katastrofa, uglavnom pravo loša akcija, Zrinjski zasluženo dobio, Slavija katastrofa, nemaju playa, nekog ko će razigrati Spalevića, i sporo se otvaraju, tako da su ih ovi na sredini lako sasjekli

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 mar 2010, 02:28

Devil je napisao/la:Kakva je bila utakmica,nemam sada vremena da je pogledam snimao mi je stari tv kartom ali kaze da je tekma bila dno dna,da Slavija nije osutala ka golu posteno,bas kao ni Zrinjski jedine dve prave prilike iskoristio mada kaze da ovaj drugi gol nije bila ni neka prilika.Vise cu moci znati kada pogledam komplet snimak kada budem imao vremena ali bi voleo da mi kazu ovi sto su je gledali da li je istina da su obadvije ove ekipe odigrale tako lose.

Ja sam bio na utakmici nekih 15-ak minuta (otprilike od 30. min. do poluvremena), ubio se od dosade i izašao sa stadiona. Poslije sam čuo priče da je tekma bila namještena, što uopšte nije nemoguće, čak štaviše uvjeren sam u to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2010, 21:39

Pogledao sam sinoc tekmu i mogu reci da u zivotu dosadnije i gluplje utakmice nisam gledao.Pa Slavija nije imala napada kako treba Benovic po levoj strani taraba u napadu ga menja Todorovic u odbrani Papaz i sta ce tu taj igrac,cisto onako da popuni igrace.Oni osutali ka golu nisu za 90 minuta. :oops: ustvari jesu jednom nakon kornera Papaz i jednom je neko bacio loptu Bogu pod noge,tako da bi onaj golman vrlo lako mogao ostati neocenjen,(koliko je bio u kadru nisam mu ni ime zapamtio.)Zrinjski takodje slab,veoma slab.Od ekipe koja se bori za titulu ono nije igra ni za 2.lige.Poseta na tribinama veoma smesna da ne kazem sramna.Pa je li moguce da ljudi u Lukavici nisu sposobni da odu na tekmu a dolazi prvak drzave,ili ono kola kada sam i ja bio na stadionu protiv Sirokog nije bila 800 ljudi na tribinama,a juce ih je bilo koliko sam ja primetio ni tih 800.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 mar 2010, 21:49

Devil je napisao/la:Pogledao sam sinoc tekmu i mogu reci da u zivotu dosadnije i gluplje utakmice nisam gledao.Pa Slavija nije imala napada kako treba Benovic po levoj strani taraba u napadu ga menja Todorovic u odbrani Papaz i sta ce tu taj igrac,cisto onako da popuni igrace.Oni osutali ka golu nisu za 90 minuta. :oops: ustvari jesu jednom nakon kornera Papaz i jednom je neko bacio loptu Bogu pod noge,tako da bi onaj golman vrlo lako mogao ostati neocenjen,(koliko je bio u kadru nisam mu ni ime zapamtio.)Zrinjski takodje slab,veoma slab.Od ekipe koja se bori za titulu ono nije igra ni za 2.lige.Poseta na tribinama veoma smesna da ne kazem sramna.Pa je li moguce da ljudi u Lukavici nisu sposobni da odu na tekmu a dolazi prvak drzave,ili ono kola kada sam i ja bio na stadionu protiv Sirokog nije bila 800 ljudi na tribinama,a juce ih je bilo koliko sam ja primetio ni tih 800.
Dva losa ubise milosa,doduse cuo sam da vam je i teren katastrofa a u nas sve sami tehnicari kao u barceloni pa nije mogla igra Zrinjskog doci do izrazaja! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2010, 21:53

Babilon je napisao/la:
Devil je napisao/la:Pogledao sam sinoc tekmu i mogu reci da u zivotu dosadnije i gluplje utakmice nisam gledao.Pa Slavija nije imala napada kako treba Benovic po levoj strani taraba u napadu ga menja Todorovic u odbrani Papaz i sta ce tu taj igrac,cisto onako da popuni igrace.Oni osutali ka golu nisu za 90 minuta. :oops: ustvari jesu jednom nakon kornera Papaz i jednom je neko bacio loptu Bogu pod noge,tako da bi onaj golman vrlo lako mogao ostati neocenjen,(koliko je bio u kadru nisam mu ni ime zapamtio.)Zrinjski takodje slab,veoma slab.Od ekipe koja se bori za titulu ono nije igra ni za 2.lige.Poseta na tribinama veoma smesna da ne kazem sramna.Pa je li moguce da ljudi u Lukavici nisu sposobni da odu na tekmu a dolazi prvak drzave,ili ono kola kada sam i ja bio na stadionu protiv Sirokog nije bila 800 ljudi na tribinama,a juce ih je bilo koliko sam ja primetio ni tih 800.
Dva losa ubise milosa,doduse cuo sam da vam je i teren katastrofa a u nas sve sami tehnicari kao u barceloni pa nije mogla igra Zrinjskog doci do izrazaja! :mrgreen:
Nemoj molim te to vam stavljati meni posto nisam iz Lukavice,nego eto pratim taj tim posto sam bio na dosta utakmica ali ono sto oni prikazuju je prava antipropaganda fudbala i kao takva ne zasluzuje moju paznju,ali vec sam rekao zbog cega je pratim.
Sto se tice terena meni se na Tv cinio sasvim solidno cak sta vise koliko mi je rodjak rekao da je snega napadalo ono je i vise nego dobar teren.Kada samo pogledas na kakvom su terenu igrali Rad-C.Zvezda ili Javor-Partizan ono je za njih bio Old Trafford.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 18 mar 2010, 21:55

Zrinski-Zvijezda 0:1,
Zvijezda -Slavija, ne znam koliko je bilo , uglavnom pobjeda Slavije,
Slavija-Zrinjski 0:2 koliko mi se cini.....

Slucajnost????

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 18 mar 2010, 22:06

PIRKE33 je napisao/la:Zrinski-Zvijezda 0:1,

Slucajnost????

Ma nije ba, mi se svi dogovorili da bude Željo prvak, pa tako sada furamo okolo da se ne bi primijetilo ko je najbolji tim u Sarajevu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 18 mar 2010, 22:14

zmaj_Bosne je napisao/la:

Slucajnost????

Ma nije ba, mi se svi dogovorili da bude Željo prvak, pa tako sada furamo okolo da se ne bi primijetilo ko je najbolji tim u Sarajevu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
komentar ti je suvisan.............htio sam obratiti paznju na regularnost, tj kladionice.......a ti ako nisi imao pametniji komentar dati ne znam sto uopste dajes...........................al dobro sitni si provokator..........necu se previse obazirat............

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 mar 2010, 22:50

Slucajnost????

Mislim da je ovo sve namjesteno kladionice bi blokirale ako nista ovaj zadnji susret Slavija - Zrinjski,nemoze nasim kladionicarima nesto pobjeci,vjerujte mi jer se na nasu ligu puse i kad je hladno,davno bi oni to saznali i blokirali,jednostavno se tako poklopilo ,a i bio sam na utakmici protiv Zvijezde kad golman u dva navrata cupa nemoguce a sudacka nadoknada,onako odglumit to malo teze,a tek slavlje zvijezdinih igraca nakon utakmice da ne pricam,mada se slazem i sa kolegom zmajem,mozda je to sve urota da Zeljo bude napokon prvak :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 mar 2010, 23:02

Tema je FK Slavija a ne kladionice!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 mar 2010, 06:49

PIRKE33 je napisao/la:

Slucajnost????

komentar ti je suvisan.............htio sam obratiti paznju na regularnost, tj kladionice.......a ti ako nisi imao pametniji komentar dati ne znam sto uopste dajes...........................al dobro sitni si provokator..........necu se previse obazirat............
Ne nije mi komentar nista vise suvisan nego kao tvoj. Malo se u nasoj ligi neki rezultati "poklope" vi odmah smisljate neku urotu. Slavija je dobila Zvijezdu regularno bez natezanja i bez "pomaganja" oko golova. Sudija jest na toj utakmici malo otisao u stranu, ali nije uticao na nijednu situaciju kada su golovi padali. Toliko vise o ovom offtopicu.
Dragon Town

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2010, 21:38

Sta je to danas bilo sa Slavijom samo 1:1,nemam mi rodjaka ima nekog posla ovih dana pa ne moze sa mnom popricati koju da mi akze kakva je bila igra?Pa ako ima neko da mi kaze koje negde video,cuo ili mozda bio na tekmi kakva je bila Slavija.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 21 mar 2010, 21:49

Devil je napisao/la:Sta je to danas bilo sa Slavijom samo 1:1,nemam mi rodjaka ima nekog posla ovih dana pa ne moze sa mnom popricati koju da mi akze kakva je bila igra?Pa ako ima neko da mi kaze koje negde video,cuo ili mozda bio na tekmi kakva je bila Slavija.
Jedino sto znam da je na stadionu bilo oko 200 ljudi.
veceras na BHT imas video izvjestaje ovog kola.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2010, 21:53

1921 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sta je to danas bilo sa Slavijom samo 1:1,nemam mi rodjaka ima nekog posla ovih dana pa ne moze sa mnom popricati koju da mi akze kakva je bila igra?Pa ako ima neko da mi kaze koje negde video,cuo ili mozda bio na tekmi kakva je bila Slavija.
Cuj 200 ljudi :oops: ,vise ljudi dodje kod nas kadete da gleda.
Aj ako se nakanim bas cu pogledati taj pregled.U koliko je sati?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 mar 2010, 22:00

22:55 bht sport...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 mar 2010, 01:05

Devil je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Cuj 200 ljudi :oops: ,vise ljudi dodje kod nas kadete da gleda.
Aj ako se nakanim bas cu pogledati taj pregled.U koliko je sati?

Tako je kako je. Svaka domaća utakmica je manje-više takva. Jednostavno ovdje raja ili nema naviku otići na stadion, ili nema volje ili je nešto deseto u pitanju, uglavnom ljudi na stadionu nema. Ne postoji ni neka ozbiljno organizovana navijačka grupa koja bi pratila ekipu na svakoj utakmici i koja bi koliko toliko popravljala loš utisak. Žalosno, ali je tako. Slavija više nije ekipa od prošlih nekoliko sezona. Tad sam i ja bio dosta redovniji kao gledalac, ali vremena su se, nažalost, promjenila. I kad se dođe na stadion, u velikoj većini slučajeva nema se šta vidjeti, kao što je slučaj bio na tekmi sa Zrinjskim. U idućem kolu je "derbi" Željo-Slavija, otišao bih rado da gledam meč jer poštujem ono što Amar Osim trenutno radi sa Željezničarom, ali zbog posla koji obavljam otići ću na teren pa neću biti tu. Slavija vjerovatno sve nade daje na Kup (kao i obično) pa možda i zbog toga slabije igraju u prvenstvu. Biće bolje. Valjda.

A i ti jbte praviš se "Englez", ko da je mala posjeta neka novost na utakmicama u regionu i kao da u Prvoj ligi Srbije nema stadiona sa po 200-300 gledalaca na utakmici.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 mar 2010, 15:00

alan_kardec je napisao/la:[

Tako je kako je. Svaka domaća utakmica je manje-više takva. Jednostavno ovdje raja ili nema naviku otići na stadion, ili nema volje ili je nešto deseto u pitanju, uglavnom ljudi na stadionu nema. Ne postoji ni neka ozbiljno organizovana navijačka grupa koja bi pratila ekipu na svakoj utakmici i koja bi koliko toliko popravljala loš utisak. Žalosno, ali je tako. Slavija više nije ekipa od prošlih nekoliko sezona. Tad sam i ja bio dosta redovniji kao gledalac, ali vremena su se, nažalost, promjenila. I kad se dođe na stadion, u velikoj većini slučajeva nema se šta vidjeti, kao što je slučaj bio na tekmi sa Zrinjskim. U idućem kolu je "derbi" Željo-Slavija, otišao bih rado da gledam meč jer poštujem ono što Amar Osim trenutno radi sa Željezničarom, ali zbog posla koji obavljam otići ću na teren pa neću biti tu. Slavija vjerovatno sve nade daje na Kup (kao i obično) pa možda i zbog toga slabije igraju u prvenstvu. Biće bolje. Valjda.

A i ti jbte praviš se "Englez", ko da je mala posjeta neka novost na utakmicama u regionu i kao da u Prvoj ligi Srbije nema stadiona sa po 200-300 gledalaca na utakmici.
Ima stadiona ali jbt pogledaj malo na kakvim tekmama bude toliko,utakmice iz donjeg dela tabele.A pogledaj sada Slavija s kim je igrala prva tri kola Siroki ni 800 gledalaca a jesenji prvak i tim koji je mozda igrao najbolji fudbal na polusezoini,Zrinjski ni 500 a prvak drzave,Travnik jeste manja ekipa ali 200 ljudi je dno dna.Evo dajem ti primjer iz mog blizeg gledista.Metalac tim koji nema neke zapazene uloge u prvenstvu dolazi mu Crvena Zvezda koja ne igra neki narocit fudbal na polusezoni,plus Metalac igra na Cika Daci svoje utakmice dodje 10000+.Nije to neka velika razlika samo ti govorim da je poseta ocajna u poslednje vreme.Secas li se samo utakmica iz one prve sezone kada je Slavija usla u ligu.Imao sam tada srecu da budem na 4-5 utakmica te sezone.Ova severna tribina bila puna nije muva mogla da stane na nju,tada su imali moje veliko postovanje Sokolovi.Zapadna tribina koliko se secam nije bila skroz napravljena kao sada ali moglo je da stane cca 3000
a bila je sigurno 2/3 popunjena.E o tome ti ja govorim da je poseta dno dna.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.