lokalizam nambulbasor je napisao/la:Kad neko kaze UPAO ispit, i vecinom kad se korist termin UPAO za PAO. PRvo pomislim u sta je upao, jel neka rupa![]()
Vecinom koristi raja iz Ze-Do kantona koju poznajem.
Odvratne rijeci i izrazi
Moderator/ica: insider
Re: Odvratne rijeci i izrazi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pita Srbijanac Bosanca: Šta vam to znaci " BA" ?!Unofficialpage je napisao/la:Mene nervira kad neko kaže počMe a kod nas u školi od prof večina tako govori.
Iz matematike kad kažu prof. beskonačno mnogo, ili je beskonačno ili mnogo?
Nervira me kad neko koristi "...ba", Marjan me je protiv Slovaka iznervirao jer je u svakoj drugoj rečenici bilo nešto sa ba.
Bosanac odgovara: Aj isti ti K.U.R.A.C kao i vase " BRE "!
On/ona, mi/vi biH
Ili pak kad bezrazlozno izostave h npr. 'bilo je i bolji(h)'
Kako ovo iritira,ne da se istolerisat a sve cesce se upotrebljava kako u pisanom tako i govornom obliku. Cak sam neki dan i u novinama procitao, zastrasujuce
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ili pak kad bezrazlozno izostave h npr. 'bilo je i bolji(h)'
Kako ovo iritira,ne da se istolerisat a sve cesce se upotrebljava kako u pisanom tako i govornom obliku. Cak sam neki dan i u novinama procitao, zastrasujuce
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kletve mahalske: O'cam, Setr'em, Star'em moe, Brat'am mog ....
Ili kada se neko kune npr. "Armina mi moga" ili "Selme mi moje" (sad da li mu je on ili ona, majka, sestr, brata, amiđa, rođak, rodica, dedo, nena ....)
Izraz: "drama" npr. "drama sam umoran" "imam drama obaveza"... "bilo drama raje na koncertu"
"Oplakao/la sam na sliku ili nesto"
Ili kada se neko kune npr. "Armina mi moga" ili "Selme mi moje" (sad da li mu je on ili ona, majka, sestr, brata, amiđa, rođak, rodica, dedo, nena ....)
Izraz: "drama" npr. "drama sam umoran" "imam drama obaveza"... "bilo drama raje na koncertu"
"Oplakao/la sam na sliku ili nesto"
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
selfi
#fuckyourselfie

#fuckyourselfie
Nervira me kad ribu uFatim za ''mohunu'' a ona mi ruku izmice i kaze: sta ti mislis, da sam ja takva cura? 
A nervira me i izraz ''treba'' (asocijacija na dobru curu). Ako gotivis krave, ne gotivi ih svako. Idi na farmu pa se udvaraj, jebote.
A nervira me i izraz ''treba'' (asocijacija na dobru curu). Ako gotivis krave, ne gotivi ih svako. Idi na farmu pa se udvaraj, jebote.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Batva je napisao/la:Nervira me kad ribu uFatim za ''mohunu'' a ona mi ruku izmice i kaze: sta ti mislis, da sam ja takva cura?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
mehko š ne podnosim. 'araneeeeeeee 
At the end of the storm there's a golden sky..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ali poredao si apostrofe, svaka ti castElegant je napisao/la:Kletve mahalske: O'cam, Setr'em, Star'em moe, Brat'am mog ....
⭐
theboss_RD07 je napisao/la:Ali poredao si apostrofe, svaka ti castElegant je napisao/la:Kletve mahalske: O'cam, Setr'em, Star'em moe, Brat'am mog ....
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
theboss_RD07 je napisao/la:Ali poredao si apostrofe, svaka ti castElegant je napisao/la:Kletve mahalske: O'cam, Setr'em, Star'em moe, Brat'am mog ....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U Kladnju se bavimo zdrvima, a u Banovićima sugljemOtelo je napisao/la: U Buzimu piju vodu ščesme
Pustiću sunce da topi ljubav!
Kako je ljudino,morel se ________? Yebo li vas Ramiz vise
Nad tobom sunce najljepše sja
EmirTM87 je napisao/la:"sviju mi mrtvih"![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Donnie Darko
- Kontakt:
- JackTheStripper
- Kontakt:
Kada neko kaze "klopa".
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Legitimitet
Edit: da ne pisem novi post
Kad levati za mikrofonom pocnu rasipat floskule XY 'medju tri ili pet najboljih golmana' a takvih ima hiljadu i jedan. U stvari ta ultimativna kategorija 3-5 najboljih u bilo kojem sportu je bezgranicna ali golmani su specifikum.
Edit: da ne pisem novi post
Kad levati za mikrofonom pocnu rasipat floskule XY 'medju tri ili pet najboljih golmana' a takvih ima hiljadu i jedan. U stvari ta ultimativna kategorija 3-5 najboljih u bilo kojem sportu je bezgranicna ali golmani su specifikum.
It was turned around so that right looked wrong
Meni je mrsko kad komentor kaže "oni će čekati šansu iz kontri i polulkontri"...ne znam zasto,ali bas ne volim to
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 16 gostiju.