Postao/la plavipatriota » 05 nov 2014, 00:08
ma manite se pitarskih provokacija..
Evo šta mi imamo trenutno od ekipe, ovako objektivno:
------------------------------------Potreban neko bolji------------------------------------
-------------Rijetko u formi----Panj br:1-----Panj br: 2-------Vraća se u formu------
-----------------Igrač koji može uzet loptu, ali ne zna šta će sa njom-----------------
-------Neagresivni i neiskusni organizator igre---Kad nije rovit, nije loš------------
----Veliki talent, fali mu iskustva------------Argentinski majstor, još traži formu---
-----------Veliki talenat, ali nema snagu za poziciju centralnog napadača------------
U ekipu uvrstio nisam Stanića (odigra u zavisnosti gdje ga staviš), Turkovića (borben, ali neefikasan), Nuspahića (nije konstantan, ali moglo bi nešto bit), Zeljkovića (dosta borben i zahvalan, ali za tim kakav je Željo može biti samo dobra izmjena), Bučan (psihopata, što stariji to gluplji, umjesto iskustva donosi nervozu), Kjosevski (bolji golman od prvog golmana, još dijete Želje), Baša (očito se još nije nametnuo), Hadžiahmetović (veliki talenat, puno više od njega ćemo profitirati nego od Dade), Enis Sadiković (koliko sam shvatio, momak još nije definisao koja je njegova pozicija)
U ekipu za razliku od derbija, ubacio sam samo Kvesića..
naravno ovo je neko moje viđenje, ne mora dijeliti mišljenje sa mnom niko, ali mislim da se za neke igrače slažete.. žalosno je da nemamo nijednog finog štopera, jer je ova odbrana trenutna jedna velika kriza!