FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
al' kako su se oni sasrali da mi ne dobijemo pare koje smo pošteno zaradili prije tri i po godine. i aktivno navijaju da ih ne dobijemo. to je svijet kvaran do srži.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma ne mozes generalizovat. Ako dva-tri balavca tako razmisljaju ne razmisljaju svi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
a hajde mi majke ti reci sto bi se to mi sasrali?ChWilla je napisao/la:al' kako su se oni sasrali da mi ne dobijemo pare koje smo pošteno zaradili prije tri i po godine. i aktivno navijaju da ih ne dobijemo. to je svijet kvaran do srži.
jedino cudno je pokretanje te price bas poslije bolnog poraza sve ostalo je ok...
ako vam stvarno nisu do sad isplatili izaci ce na UEFA ili FIFA stranici, klub ce vec sljedece ili ono tamo kolo biti kaznjen i to je to
sretno i da naplatite posteno zaradjen novac
Poraz u derbiju nije bilo kakav poraz i to nam je svima jasno, nema nam druge nego da se osvetimo ABD na proljeće, al mislim da se pod hitno trebamo okrenuti utakmivama koje slijede a to su Travnik i Čelik, kada bi uzeli svih 6 bodova moglo bi na proljeće biti svašta!
VTŽ
VTŽ
Brate, svi isto razmišljaju, od 7 do 77, svi su isti. Nema dobronamjernog pitara, to im je u genima da nas mrze i da nam žele zlo. Sve i jedan, vjeruj mi.neroazzuro je napisao/la:Ma ne mozes generalizovat. Ako dva-tri balavca tako razmisljaju ne razmisljaju svi.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
pobrisano je dosta smeća od sinoć, ali evo voda još nosi.Benko je napisao/la:a hajde mi majke ti reci sto bi se to mi sasrali?ChWilla je napisao/la:al' kako su se oni sasrali da mi ne dobijemo pare koje smo pošteno zaradili prije tri i po godine. i aktivno navijaju da ih ne dobijemo. to je svijet kvaran do srži.
jedino cudno je pokretanje te price bas poslije bolnog poraza sve ostalo je ok...
ako vam stvarno nisu do sad isplatili izaci ce na UEFA ili FIFA stranici, klub ce vec sljedece ili ono tamo kolo biti kaznjen i to je to
sretno i da naplatite posteno zaradjen novac
dokle dođe rat protiv korupcije i dan nakon kojeg ništa više neće biti isto u bh fudbalu, kad smo već kod čudnih tajminga za pokretanje priča? s tom razlikom, što je ovo istina...
Plus kakve pare to je neko naplatio i suti sevrbanjusa je napisao/la:Brate, svi isto razmišljaju, od 7 do 77, svi su isti. Nema dobronamjernog pitara, to im je u genima da nas mrze i da nam žele zlo. Sve i jedan, vjeruj mi.neroazzuro je napisao/la:Ma ne mozes generalizovat. Ako dva-tri balavca tako razmisljaju ne razmisljaju svi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije neko nego AmaW i rastalio sa Lutvompile87 je napisao/la:Plus kakve pare to je neko naplatio i suti sevrbanjusa je napisao/la:Brate, svi isto razmišljaju, od 7 do 77, svi su isti. Nema dobronamjernog pitara, to im je u genima da nas mrze i da nam žele zlo. Sve i jedan, vjeruj mi.neroazzuro je napisao/la:Ma ne mozes generalizovat. Ako dva-tri balavca tako razmisljaju ne razmisljaju svi.
Od kako znam za sebe (a ima tome preko 30 godina) nisam sreo dobronamjernog pitara. A imam ih u porodici, na poslu, prijatelja koliko hoćeš. Svi mrze Želju, to je osnovana karakteristika.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
pa ne moraš uopšte biti dobronamjeran kad pričamo o naplati nečega što je davno prodano, a nije naplaćeno. dovoljno je samo da ne budeš zao.
Ovaj ibrakovic ima strasan kompleks Amara i Zelje.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Potpis.vrbanjusa je napisao/la: Od kako znam za sebe nisam sreo dobronamjernog pitara.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Slazem se sa tobom..bas mu je Amar nabio kompleks..covjek bespotrebno dize neke tenzije i ima izjave koje su mu bezveze ...BLU SKY je napisao/la:Ovaj ibrakovic ima strasan kompleks Amara i Zelje sto hoce da negdje fasuje po pici.
Normalno da mu je nabio komplekse, jos mu iz glave ne izlaze.BLU SKY je napisao/la:Ovaj ibrakovic ima strasan kompleks Amara i Zelje sto hoce da negdje fasuje po pici.
Kako nece, u velezu mu nabio komplexe, a celik da ne govorim!
Na srecu njihovu Bajic nije pogodio, mogao je "lepi" kod hodze komotno:D
- diplomatija
- Kontakt:
Sad Abd kad dobijemo milionce, skupiti još pola i kupiti neki propali klub..
NIje sigurno da cemo dobiti ubrzo. Mogu se ljudio odluciti da popuse kaznu, **** 3 boda
SVI U TRAVNIK!
Subota 13.30,karta košta 5km..Hajde da svi odradimo zadnje gostovanje u ovoj godini,znate da ce.pauza biti duga i da cemo za par mjeseci sanjati gostovanja od iscekivanja..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Subota 13.30,karta košta 5km..Hajde da svi odradimo zadnje gostovanje u ovoj godini,znate da ce.pauza biti duga i da cemo za par mjeseci sanjati gostovanja od iscekivanja..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Svi kod Harija na ćevapeSouthboy je napisao/la:SVI U TRAVNIK!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Sta ce ovaj smecar i dolikuje klubu o kojem radi.Logicno je da ima komplekse i zaavidi nam jer bukvalno kroz citavu karijeru sve mu je Amar remetio.Vodio je Velez one godine kad smo prvaci bili i taman ga krenulo Zeljo ih okrene u Vrapcicima i njemu noga, o finalu kupa protiv Celika nema se puno toga reci,a bio je trener Slobode kad su ispali i kad je cmizdrio na Zelju pred kamerama.Doslo je Ibrakadabrinih pet minuta 
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Bit ce na mojoj TV i možda na areni5 ko derbizeljovolim je napisao/la:Hoce bit prijenos s Travnikom?
Behram i Žerić su ti sa kojima se pokusava potpisati ugovor ?
Slabo se omladinci promovisu na klupskoj stranici. Treba poseban dio imati i za djecu, prestaviti, slikati da se zna ko je ko, sta igra itd.
Slabo se omladinci promovisu na klupskoj stranici. Treba poseban dio imati i za djecu, prestaviti, slikati da se zna ko je ko, sta igra itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.