Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Jusuf Nurkic bi zaista trebao malo da razmisli o svom ponasanju.
Glupo mu je to i bez potrebe je ovo sve uradio. Mogao je to sve i bolje srediti - ako je povreda, posalje rezultate analize i kaze nemogu doci.
A i KSBiH bi trebao da razmisli o svom ponasanju jer i ova njihova izjava je nepromisljenja i glupa - sta su postigli s ovim? Samo dolili ulje na vatru. Momku nema ni 20 godina - on je dijete. Naravno da ne zna kako da se ponasa prema drzavnom grbu - naravno da nema pojma. Oni su morali znati da budu bolji pedagozi a ne da objave medijski rat glupanu od 211 centimetara koji bi mogao mnogo da doprinese kosarci u BiH jer ce u NBAu biti barem jos 15 godina.
Glupo mu je to i bez potrebe je ovo sve uradio. Mogao je to sve i bolje srediti - ako je povreda, posalje rezultate analize i kaze nemogu doci.
A i KSBiH bi trebao da razmisli o svom ponasanju jer i ova njihova izjava je nepromisljenja i glupa - sta su postigli s ovim? Samo dolili ulje na vatru. Momku nema ni 20 godina - on je dijete. Naravno da ne zna kako da se ponasa prema drzavnom grbu - naravno da nema pojma. Oni su morali znati da budu bolji pedagozi a ne da objave medijski rat glupanu od 211 centimetara koji bi mogao mnogo da doprinese kosarci u BiH jer ce u NBAu biti barem jos 15 godina.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
bordobijeli je napisao/la:ne znam koje krsio disciplinu kod ivanovicaKK_Bosna je napisao/la:@bordobijeli: da su isti arsini za sve, ta prica bi imala smisla... ovako neko ima pravo na to da krsi disciplinu kako mu je k***u cejf, a zbog nekoga se pisu saopcenja...
Onaj sto igra u Rusiji.sto je najtuznije i sada ga spominju u savezu.
-
- Kontakt:
koji je tajlumani je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:ne znam koje krsio disciplinu kod ivanovicaKK_Bosna je napisao/la:@bordobijeli: da su isti arsini za sve, ta prica bi imala smisla... ovako neko ima pravo na to da krsi disciplinu kako mu je k***u cejf, a zbog nekoga se pisu saopcenja...
Onaj sto igra u Rusiji.sto je najtuznije i sada ga spominju u savezu.

Navodiš "pretešku" kvalifikacija za našeg Jusufa. Ja bih izbjegao tu kvalifikaciju jer pretpostavljam da nisi psiholog, a nisi ni mjerodavan da odlučuješ šta će momak uraditi za državu koju sigurno voli bar isto koliko i ti i ja iz koje je otišao još prije svoje 15 godine i ostavio svoju porodicu. Meni lično smeta takav govor prema bilo kome pa i prema Jusufu. Lijepo bi bilo da znaš ako možda nisi znao da je on u Sloveniji izbjegao poziv za kadete, da je ponovo za juniore bio na širem spisku da donese opremu i dođe u naznačeni dan, a kad se nije odazvao onda je grijao klupu u juniorskoj ekipi Laškoga. Klupu navedenog kluba je grijao do februara 2012 do momenta kada se desio ZVEZDIN juniorski turnir eurolige u Beogradu kada je nastupio kao posudba za Olimpiju zajedno sa našim Emirom Sulejmanovićem koji kao što vidimo možda po mom ubjeđenju najveći patriota jer ne igra već dva prvenstva a mogao je komotno igrati za Finsku. Ma ko smo uopšte mi da tim momcima postavljamo bilo kakve uslove. Hvala Bogu da su odabrali našu državu i to za mene nije isto. Vidite koliku žrtvu podnosi Sulejmanović i sutra treba doživjeti da mu se postavljaju nekakvi uslovi, tako je i sa Jusufom neka odlući hoće li ili neće igrati.MostaracVelezovac je napisao/la:Jusuf Nurkic bi zaista trebao malo da razmisli o svom ponasanju.
MostaracVelezovac je napisao/la:Jusuf Nurkic bi zaista trebao malo da razmisli o svom ponasanju.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
prodo vjeru za večeru pa ovaj menadžer sad diplomatski ga pere..napuši se q
Ovaj sastav Saveza se uvijek trudio i izlazio ususret nasim igracima. Jusufu se ganjala viza za Ameriku, nije igrao Ljetnu ligu, jer je bio nespreman, pa onda igrao za U 20. Decko je super mlad, ima samo loseg savjetnika i to je to. Nazalost nemaju na sta da se zale, sigurno bi se Enes vec usput negdje zalio. Najjace je kad sam cuo da se naredjuje Dusku ko ce igrati. Aferim.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Za njega i jesu plafoni, ali ne da ih kreci, nego da glavurdom udara od njih!Hombre je napisao/la:Kakav govor mržnje, nevjerovatno.velez_mostar je napisao/la:
Izgleda da sam neke stvari davno vidio..
Kad se usljiva furda najede, najgora kombinacija..ali lako se srat' po ovoj kur.cevitoj zemlji punoj budala
Zabranio bi ja tebi, glavati Jusufe da pridjes ovoj zemlji, i tvoje bi deportovao tamo gdje si kupljen(u pravom smislu te rijeci).
FUJ!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Pa da je Jusuf ostao u ovoj kur.cevitoj zemlji sada bi možda krečio plafone a ne igrao najjaču ligu svijeta.
Govor mrznje je kad majmun kaze da nece igrati za one koji ne spavaju gledajuci ga pored tv, digla se furda i takvoj treba zabraniti pristup zemlji.
Dovoljno se ova drzava omalovazavala od strane svakakvih furdi(ovo mu pare nikad nece ispraviti, vjecno ce bit' furda).
Lijep pozdrav tebi, oko 3 ujutro ga prati i navijaj za njega, a on ce ti se smijati i njegova prazna pačurina će vjerovati da je uspio, a zapravo siromah ne zna sta znaci biti uspjesan.
Mirza je dokazao velicinu, i skontao da je puno vece bogatsvo kad te ljudi vole, postuju, na svakom koraku spominju u pozitivnom kontekstu, nego nekakav materijalni status..to Jusufčina glupa nikad neće imati u sebi.
Odma' sam ga provalio, zato je ova reakcija jos zesca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jusuf Nurkic ce igrati za BiH. Mozda se ne podnose u savezu ali moraju i Harun i Jusuf da stave vlastite hirove iza reprezentacije. Nije ovo Safet Susic firma pa da se igra po vezi ili da ostanemo bez Juke kao sto sto bez Zukanovica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
onaj amerikanac, cooper, 2 dana bio sa repkom, pa otisao kuci, pa dosao, pa otisao...bordobijeli je napisao/la:koji je tajlumani je napisao/la: Onaj sto igra u Rusiji.sto je najtuznije i sada ga spominju u savezu.![]()
Onaj menadzer hinjski prebacuje loptu na savez,a onda vraća na Nugettse.Juka ima menadzera da prica za njegOtelo je napisao/la:Jusuf Nurkic ce igrati za BiH. Mozda se ne podnose u savezu ali moraju i Harun i Jusuf da stave vlastite hirove iza reprezentacije. Nije ovo Safet Susic firma pa da se igra po vezi ili da ostanemo bez Juke kao sto sto bez Zukanovica.

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ironija je u tome sto Jusuf moze vise uradit za BiH ako postane starter za Nuggets i bude dobro igrao u NBA nego sto bi ikad mogo uradit u ovim internacionalnim prvenstvima. Mislim realno, posto mi vjerovatno nebi izasli iz grupe.
Osim toga, kosarka nije fudbal. U kosarci Europske NBA zvijezde se vade iz ovih prvenstava lijevo i desno. Isto tako i Amerikanci. Barem sto se tice svjetskog. U svjetsko prvenstvo nikad nisu ni blizu najjacu ekipu sto imaju poslali. U Olimpijadi zvijezde hoce da igraju zato jer iz nekog razloga smatraju Olimpijadu kao vecim prvenstvom. Mada su i Olimpijadu jedno vrijeme su preskocili najveci (2000 i 2004... i Jordan 1996. kad mu je snimanje Space Jama bio veci prioritet
).
Ja bi volio da igra, da me neko ne shati pogresno. Ali bi vise volio da on postane zvijezda u NBA. Samo da on BiH zastavom mase u NBA.
Osim toga, kosarka nije fudbal. U kosarci Europske NBA zvijezde se vade iz ovih prvenstava lijevo i desno. Isto tako i Amerikanci. Barem sto se tice svjetskog. U svjetsko prvenstvo nikad nisu ni blizu najjacu ekipu sto imaju poslali. U Olimpijadi zvijezde hoce da igraju zato jer iz nekog razloga smatraju Olimpijadu kao vecim prvenstvom. Mada su i Olimpijadu jedno vrijeme su preskocili najveci (2000 i 2004... i Jordan 1996. kad mu je snimanje Space Jama bio veci prioritet

Ja bi volio da igra, da me neko ne shati pogresno. Ali bi vise volio da on postane zvijezda u NBA. Samo da on BiH zastavom mase u NBA.
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Provalio si ti samo sebe. Odma'.velez_mostar je napisao/la:Za njega i jesu plafoni, ali ne da ih kreci, nego da glavurdom udara od njih!Hombre je napisao/la:Kakav govor mržnje, nevjerovatno.velez_mostar je napisao/la:
Izgleda da sam neke stvari davno vidio..
Kad se usljiva furda najede, najgora kombinacija..ali lako se srat' po ovoj kur.cevitoj zemlji punoj budala
Zabranio bi ja tebi, glavati Jusufe da pridjes ovoj zemlji, i tvoje bi deportovao tamo gdje si kupljen(u pravom smislu te rijeci).
FUJ!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Pa da je Jusuf ostao u ovoj kur.cevitoj zemlji sada bi možda krečio plafone a ne igrao najjaču ligu svijeta.
Govor mrznje je kad majmun kaze da nece igrati za one koji ne spavaju gledajuci ga pored tv, digla se furda i takvoj treba zabraniti pristup zemlji.
Dovoljno se ova drzava omalovazavala od strane svakakvih furdi(ovo mu pare nikad nece ispraviti, vjecno ce bit' furda).
Lijep pozdrav tebi, oko 3 ujutro ga prati i navijaj za njega, a on ce ti se smijati i njegova prazna pačurina će vjerovati da je uspio, a zapravo siromah ne zna sta znaci biti uspjesan.
Mirza je dokazao velicinu, i skontao da je puno vece bogatsvo kad te ljudi vole, postuju, na svakom koraku spominju u pozitivnom kontekstu, nego nekakav materijalni status..to Jusufčina glupa nikad neće imati u sebi.
Odma' sam ga provalio, zato je ova reakcija jos zesca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sport je lijek za tijelo i duh.
@velez_mostar malo prejake rijeci jer se jos ne zna sve oko Nurkica. Jos uvjek rekla kazala ... al posto si par puta bio u pravu, I prije ostalih uvidio neke stvari , na raznim topicima respekt i ostaju mi ovi tvoji postovi u glavi
Ne zna se sve koje su i kakve igte oko Jusufa i ne bi o tome.
Ali se malo od te inteliginencije i razuma da primijeiti i po igri generalno. Ono sto je Juka pokazao u zandjoj tekmi ono je licilo na pajaca. Pokazao je kako se lako moze traciti talenat ... koliko samo gresaka je napravio i nonsalantnih pogresnih poteza i to sve uz iritirajuci kez na licu ... daj boze da nisam u pravu i da se tendencija od sinoc ne nastavi nego da ponovi vise partija poput one protiv Chikaga ....
Fakat sam dosada napisao 10-ak postova o njemu i to sve u superlativima jer znam da je decko fantastican talenat al me brine sve ovo mentalno oko njega ...
Ne zna se sve koje su i kakve igte oko Jusufa i ne bi o tome.
Ali se malo od te inteliginencije i razuma da primijeiti i po igri generalno. Ono sto je Juka pokazao u zandjoj tekmi ono je licilo na pajaca. Pokazao je kako se lako moze traciti talenat ... koliko samo gresaka je napravio i nonsalantnih pogresnih poteza i to sve uz iritirajuci kez na licu ... daj boze da nisam u pravu i da se tendencija od sinoc ne nastavi nego da ponovi vise partija poput one protiv Chikaga ....
Fakat sam dosada napisao 10-ak postova o njemu i to sve u superlativima jer znam da je decko fantastican talenat al me brine sve ovo mentalno oko njega ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
izvini, ali nurkic moze mahat BiH zastavom 12x12 u USA ali to amerikance nece nista dublje zanimati od komada platnaZgemboAdislic je napisao/la:Ironija je u tome sto Jusuf moze vise uradit za BiH ako postane starter za Nuggets i bude dobro igrao u NBA nego sto bi ikad mogo uradit u ovim internacionalnim prvenstvima. Mislim realno, posto mi vjerovatno nebi izasli iz grupe.
Osim toga, kosarka nije fudbal. U kosarci Europske NBA zvijezde se vade iz ovih prvenstava lijevo i desno. Isto tako i Amerikanci. Barem sto se tice svjetskog. U svjetsko prvenstvo nikad nisu ni blizu najjacu ekipu sto imaju poslali. U Olimpijadi zvijezde hoce da igraju zato jer iz nekog razloga smatraju Olimpijadu kao vecim prvenstvom. Mada su i Olimpijadu jedno vrijeme su preskocili najveci (2000 i 2004... i Jordan 1996. kad mu je snimanje Space Jama bio veci prioritet).
meni je najvaznije da se BiH reprezentacija predstavi dobro na internacionalnim naticanjima jer to podize rejting zemlje kako vani tako i kuci, a da ne pricam o nasem ponosu
ne znam kako ce se situacija sa jusufom zavrsiti, ali kao sto neko rece ako on ne bude igrao za reprezentaciju (u toku svoje karijere barem nekoliko puta dok je na vrhuncu - ne racunam kada pocne padati jer to je cisto vadzenje) on ce meni biti samo jos jedan NBA igrac ma koliko uspijesan bio
ali ja vjerujem u juku i mislim da je veliki patriota zato se nadam da ce igrati za reprezentaciju jer ona nije prcija niti konakovica niti haruna, ma koliko zadnji solidno odradzivao svoj posao njegov ego, kao i jukin ne smiju biti iznad interesa nacije

zato igraj juka i da te aBd vidzam cesto i u dresu reprezentacije, s tim da naglasavam da bi bilo vazno da igra ovo EP jer je i mirza na vrhuncu snage i oni ce ciniti mocan duo, a ako se svi odazovu mislim da bez problema prolazimo grupu jedino ako se ne zadese dvije reprezentacije sa nama u grupi nivoa spanije ili francuske
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovo potpisujem legendo baš sam o tome razgovarao jučer sa kolegom na kafi dok smo sjedili. Kao da mu dođu neke lude minute i onda nastupa "igra sa termina". Baš što ti kažeš greške kao kod onog pasa kad je vratio u svoje polje i onaj osmijeh kao hajde šta ima veze. U Cedeviti i Zadru je to i moglo prolaziti, ali u Denveru bojim se teško odmah to trener vidi i ne bi me iznenadilo da narednu nikako ne zaigra da ga trener malo spusti na zemlju. Jako si lijepo opazio i drago mi je da isto mislimo.kimbo je napisao/la:Ali se malo od te inteliginencije i razuma da primijeiti i po igri generalno. Ono sto je Juka pokazao u zandjoj tekmi ono je licilo na pajaca. Pokazao je kako se lako moze traciti talenat ... koliko samo gresaka je napravio i nonsalantnih pogresnih poteza i to sve uz iritirajuci kez na licu ... daj boze da nisam u pravu i da se tendencija od sinoc ne nastavi nego da ponovi vise partija poput one protiv Chikaga ....

PS.
Što se tiče "prepirke" KS BiH-Jusuf Nurkić mislim da nema potrebe da se neke stvari rade putem FB i statusa, daleko smo mi od ozbiljnog saveza i profesionalaca dok nam je FB sredstvo komunikacije sa igračima. Neno ako je to istina da je odbio pozive i poruke ima i drugih načina nije karta za Ameriku milion maraka, Harun-Igor kartu kupiti i na noge da mu se ode ako i tada neće ( ako i lično odbije razgovor to će biti najbolji pokazatelj javnosti samim dolaskom člana KS BiH u Denver) onda nije više do vas i gotovo.
I dalje mislim i iskreno vjerujem da se ovo može izgladiti uz aktivno učešće Mirze kao kapitena, tu je Duško, a Bogami ima i dovoljno pametnih ljudi koji znaju kakav je Juka potencijal i da ga se ne smijemo tek tako odreći.

Veceras Juka i Mirza

MT43 je napisao/la:Veceras Juka i Mirza![]()
![]()
01:30 Brooklyn Nets Minnesota Timberwolves
04:00 Sacramento Kings Denver Nuggets
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
skull gang..ova ekipa Nuggetsa podsjeca malo na onu Blazersa pocetkom 2000 a pogotovo na one Nuggetse sa Melom, Iversonom, Martinom..kad skontas Robinson, Foye, McGee, Hickson..Juka po meni uletio u skroz pogresnu ekipu jos on kako je pametan
skull gang..ova ekipa Nuggetsa podsjeca malo na onu Blazersa pocetkom 2000 a pogotovo na one Nuggetse sa Melom, Iversonom, Martinom..kad skontas Robinson, Foye, McGee, Hickson..Juka po meni uletio u skroz pogresnu ekipu jos on kako je pametan

Sutra na put idem..bolje mi je da legnem spavati oko 19:00 pa da odgledam i Juku a i Mirzu
..inače mi se sutra dobro ne piše..

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, StevieG8 i 12 gostiju.