Jos ako juniori uzmu, bice pravi praznik. Od malena ih uciti ko je gazda u gradu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li su ono nedavno i pjetlici neki pobijedili?
Jos ako juniori uzmu, bice pravi praznik. Od malena ih uciti ko je gazda u gradu.

#divovi
Sada pocinje mec juniora hajde momci jos vi pobjedite ove malene sa grbavice i da se ovo proslavi. 
Ps. upravo je mec poceo sretno nam
Ps. upravo je mec poceo sretno nam
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 05 nov 2014, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Dobro bi bilo da je ovo neko prenosiosarajlija je napisao/la:Sada pocinje mec juniora hajde momci jos vi pobjedite ove malene sa grbavice i da se ovo proslavi.
U novi boj ...
Gubimo steta nadam se da ce nasi ubrzo izjednacit hajde svi u napad jedan je hase! 
04.10.2009 !!
Jel ovaj Handžić bio jedno vrijeme u našem omladinskom pogonu ili...?
EDIT: Ubiše nas!!
Vidim moj hilmo, ako nista probat zavrsiti nerijeseno mislim da ce nam biti tesko, no opet vjerujem u cuda.
04.10.2009 !!
Ništa, Ibrakoviću kazni i juniore (pored Duljevića) za ovu sramotu. Cilj je bio 4 od 4. Ne može ovo ovako.hilmo je napisao/la:Jel ovaj Handžić bio jedno vrijeme u našem omladinskom pogonu ili...?
SRETAN BROJ - 1725
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma uvijek ih je lijepo pobjediti, ali nema veze..
Moraju i oni nesto
Moraju i oni nesto
Ovo smo im dali malo razlike, sad će ih nakantati u zadnjih 20 minuta 
P.S 80.minut 2:4 , juniore kazniti

P.S 80.minut 2:4 , juniore kazniti
U novi boj ...
Jesu li vam igrali prvi juniori ili su bili na nekom jakom evropskom turniru ?
FKŽ !
nije provokacija nikakva, al juniori i ova utakmica danas su dokaz da usminkani nazivi i ufuravanje momcica koji tamo igraju samo stavlja dodatni pritisak na njihove jos nezrele glave. sretno u nastavku 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
pa bolji su vam ovi juniori od onih u prvom timu
ma bit će to ok , naši su skup iz svih krajeva BiH, logično da još imaju oscilacija,
ipak je puno novih faca, treba vremena i da se naviknu i jedni na druge a i na igranje "derbija"
Kodro bio na tekmi
ma bit će to ok , naši su skup iz svih krajeva BiH, logično da još imaju oscilacija,
ipak je puno novih faca, treba vremena i da se naviknu i jedni na druge a i na igranje "derbija"
Kodro bio na tekmi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Idite svirajte s autima kroz grad.TeaM87 je napisao/la:Jesu li vam igrali prvi juniori ili su bili na nekom jakom evropskom turniru ?
Mi nikada odustati necemo...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav uspjeh za vasTeaM87 je napisao/la:Jesu li vam igrali prvi juniori ili su bili na nekom jakom evropskom turniru ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
ti kad promijenis avatar onda se javiTeaM87 je napisao/la:Jesu li vam igrali prvi juniori ili su bili na nekom jakom evropskom turniru ?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Rezultat nije bitan, ovo su djeca koja se uce. I to samo jedna od mnogih selekcija

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jel od vas ko bio na tekmi?
ono sto sam ja vidio je da ima par pojedinaca koji su dobi, anđušić, lijevi bek, broj 50
cilj omladinskog pogona nije pobjeđivati nego igrati fudbal, a ja u cijeloj utakmic sam vidio dvije akcije, sto je zalosno
ne mogu da vjerujem da nas trener nije naredio da igramo od noge do noge nego smo nabijali loptu
O startovima i udaranju nebih ni da pricam ono je zalosno kako se udaraju medjusobno , naravno kone su u tome naprednije, tako jadno se ide da se povrijedi igrac, a jos su djeca....
u njemackoj ligi u mladjim kategorijama se za svaki faul namjeran , kojih je danas bilo jedno 15-tak dobija crveni i odmah se od malena uci da se postuje protivnik i njeegovo zdravlje a ne da se udara zbog nekakve pobjede...
mlade kategorije sluze samo i samo za proizvodnju igraca
Od njih 17-20 u generaciji, max sto mozes izvuci su dva-tri igraca, ako sto smo izvukli radovca
sve preko je premija
aadakemija radi 10 mjeseci i rezultate cemo vidjeti tek za godinu-dvije kao sto je receno, mada ja imam osjecaj da ce andjusic vec iduce sezone poceti da se "Lakta" za prvi tim
ono sto sam ja vidio je da ima par pojedinaca koji su dobi, anđušić, lijevi bek, broj 50
cilj omladinskog pogona nije pobjeđivati nego igrati fudbal, a ja u cijeloj utakmic sam vidio dvije akcije, sto je zalosno
ne mogu da vjerujem da nas trener nije naredio da igramo od noge do noge nego smo nabijali loptu
O startovima i udaranju nebih ni da pricam ono je zalosno kako se udaraju medjusobno , naravno kone su u tome naprednije, tako jadno se ide da se povrijedi igrac, a jos su djeca....
u njemackoj ligi u mladjim kategorijama se za svaki faul namjeran , kojih je danas bilo jedno 15-tak dobija crveni i odmah se od malena uci da se postuje protivnik i njeegovo zdravlje a ne da se udara zbog nekakve pobjede...
Od njih 17-20 u generaciji, max sto mozes izvuci su dva-tri igraca, ako sto smo izvukli radovca
sve preko je premija
aadakemija radi 10 mjeseci i rezultate cemo vidjeti tek za godinu-dvije kao sto je receno, mada ja imam osjecaj da ce andjusic vec iduce sezone poceti da se "Lakta" za prvi tim
ma tanko skroz, nemaju nikakve zelje.. igralo se izbij nabij.. nesto se svadjaju, treba boljeg trenera naciBenko je napisao/la:jel od vas ko bio na tekmi?
sve preko je premija
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li Corbo trener?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.