16.11.2014 Izrael - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Izrael - BiH

Pobjeda
113
44%
Neriješeno
58
23%
Poraz
84
33%

Ukupno glasova: 255

harixs
Kontakt:

Re: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la harixs » 05 nov 2014, 04:42

FliX je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Samo da se ne desi "ne poštujem Lulića ni kao čovjeka ni kao igrača" jednom kad se Seo oporavi. A nije da ne ide u tom pravcu.
Moglo bi :lol:
Samo da se ne desi kad jednog dana ne bude Sajo nas selektor, na pitanje novinara o nasoj repci da Sajo ne izjavi "ne postujem Bosnu ni kao reprezentaciju ni kao drzavu.. imate mahanje iz Pariza".
slika

:nene:
:wave: :wave:

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la bhsport » 05 nov 2014, 07:11

calcio je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kad se sjetim onih silnih avatara sa Prcicem iz protesta sto nije otisao na SP. "To je igrac za prvih 11"- govorili su. U istom dahu su govorili da Sunjic nema sta traziti u reprezentaciji i na SP, kad ono Toni jedan od nasih najboljih igraca bio u Brazilu.
ALi ne ocekuj odgovor na ovo pitanje @Elegant, u najboljem slucaju ce nesto promrljati kao on je potencijal i trebalo ga je voditi zbog buducnosti bla bla. :)
Lažeš! Govorili smo da je zaslužio šansu prije Stinkija i Hadžića i morao je ići na SP!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne lazem. Smarali ste nas mjesecima i neki su cak htjeli bojkotovati reprezentaciju zbog njega. Par mjeseci kasnije, ne spominju ga uopste. A i ova prica oko toga ko zasluzuje poziv je pogresna. Pravo pitanje je ko moze vise doprinijeti reprezentaciji u ovom trenutku. To je najvaznija stvar. Mislim da TSS i Hadzic trenutno mogu vise doprinijeti nego Prcic mada i on treba da bude tu negdje.
Da, Lažeš!
Prćić protiv kipra je bio bolji od Stinkija protiv Egipta. Pametnom dosta.
Sabinho, sigurno je kucao Stinki goals 2013/2014 kad je grijao klupu ajduka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2014, 07:24

Zbog Calcia prestadoh posjećivati teme o reprezentaciji. A nekad je bio forumaš čije sam postove sa uživanjem čitao. :thumbdown:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2014, 07:34

Kakav Calcio, ne da mlada, priznaj :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 nov 2014, 07:53

Monolog je napisao/la:Zbog Calcia prestadoh posjećivati teme o reprezentaciji. A nekad je bio forumaš čije sam postove sa uživanjem čitao. :thumbdown:
Istina, prije sam ga kao forumasa cijenio, ali sada samo izvaljuje jednu neboluzu za drugom. Plete lazi i spinuje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2014, 08:04

Principatus je napisao/la:Istina, prije sam ga kao forumasa cijenio, ali sada samo izvaljuje jednu neboluzu za drugom. Plete lazi i spinuje.
Calcio je zlatan u poređenju sa bubnjašima, hogarima i većinom ove 'druge' ekipe ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 nov 2014, 09:07

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Istina, prije sam ga kao forumasa cijenio, ali sada samo izvaljuje jednu neboluzu za drugom. Plete lazi i spinuje.
Calcio je zlatan u poređenju sa bubnjašima, hogarima i većinom ove 'druge' ekipe ;)
Virtu, sve je to isto vjeruj mi. Spinovanje iz dana u dan. Iz krajnosti u krajnost.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2014, 09:31

Ma nije, jbg, neke stvari jednostavno osjetis, tj. motive ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 nov 2014, 10:13

Virtu4l je napisao/la:Ma nije, jbg, neke stvari jednostavno osjetis, tj. motive ;)
Ma jeste, i ovdje se osjeti motiv ostanka na klupi covjeka koji je uzeo 22% bodova u ovim kvalama.
Ako cemo posteno, u slucaju da ne dobijemo u Izraelu, nema razloga za Safetov ostanak.

Papetoljupci su razvili drugu stranu i sada se pretjeruje iz krajnosti u krajnost, spinovanjem, provociranje, a niko se ne bavi uzrocima, problemima i kako eventualno rijesiti iste.

Argumenata i kvalitetne rasprave sa Safetove strane je nestalo od kada damir82 ne pise vise.
Ti si takodjer jedan od rijetkih ljubitelja koji se slaze da Safet ne ide pravim kursom. Ostalo su slijepi zaljubljenici.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 nov 2014, 12:42

Elegant je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti zasto u tim vasim silnim kombinacijama i prijedlozima nema Prcica ? Dok nije dibitovao za A-tim glasio je za jednog bez kojeg se ne moze, ultra-mega talenta Lige 1, za vrijeme SP-a se uzasno smaralo sa njime sto ga nema jer je kao igrac odluke, jedan zbog kojeg je propalo SP.

A sada nakon dva nastupa za A-tim niko da ga spomene, gdje je zapelo ? Ne bitno za njegovu forumu u klubu i sve ostalo.

Nesto se pitam ko je novi "Salatic" "Prcic", mozda ovaj Hadzic ili Kodrin sin.
Nesto si ti tu pobrko rodjo. Taj o kojem ti govoris je "ultra polivalentni TSS". On pokriva vise pozicija, a i iz strasnog je ´ajduka. Bar tu nema dileme, kad je pitanje o igracu odluke.

Imal nudil gdje koja kladara da gurnem kucu da ce Tino Slino zabit hat-trick?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 nov 2014, 13:08

harixs je napisao/la:
FliX je napisao/la:Samo da se ne desi kad jednog dana ne bude Sajo nas selektor, na pitanje novinara o nasoj repci da Sajo ne izjavi "ne postujem Bosnu ni kao reprezentaciju ni kao drzavu.. imate mahanje iz Pariza".
slika
slika
:shh:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 nov 2014, 14:19

Ako pobjedimo imamo realne sanse za drugo mjesto ako ne onda baraz ganjamo. I ako pobjedimo najvjerovatnije ostajemo na petoj poziij ako se i dvije ostale tekme zavrse kao ocekivano pobjedom Belgije nad Velsom i pobjeda Kipra nad Andorom. Nevalja ni da dvije ekipe ispred nas imaju jednu utakmicu manje nego mi.

Ovakvoj tabeli se moramo nadat nakon cetvrtog kola

Belgija (3) - 7
Vels (4) - 7
Israel (3) - 6
Kipar (4) - 6
BiH (4) - 5
Andora (4) - 0

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 nov 2014, 14:32

Virtu4l je napisao/la:
Spineru,nemoj me vrijedjati poredeci me sa trollovima i placenicima.
Ja sam navijac reprezentacije koji je pozajmljivao pare da joj ide davati podrsku,koji nije spavao po dvije,tri noci prije i poslije njenih utakmica,koji je bezbroj puta bukvalno bio u zivotnoj opasnosti gledajuci njene utakmice,koji je aktivno ucestvovao u njenim usponima i padovima kao ucesnik uzivo,dok je taj kojeg spominjes,ti i vama slicni obicna prodana dusa koja bi za pedeset maraka prodali sve u sta vjeruju i u sta su ubjedjeni a ne bi reprezentaciju i njene rezultate.

Ti ces mene ocjenjivati trolcino jadna,spinerska!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 05 nov 2014, 15:39

Za mene su svi oni koji u ovom trenutku brane Safeta neprijatelji reprezentacije, braniti ovu neznalicu mozes ako ti je rodjak, za pare, zelis lose reprezentaciji ili si neznalica kao i Sajo pa mislis da radi svoj posao kako treba.

Jos kad ovi njegovi sljedbenici pocnu ocjenjivati kakav je ko, komedija :lol: :lol:
DD

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 05 nov 2014, 17:06

FliX je napisao/la:
harixs je napisao/la:
FliX je napisao/la:Samo da se ne desi kad jednog dana ne bude Sajo nas selektor, na pitanje novinara o nasoj repci da Sajo ne izjavi "ne postujem Bosnu ni kao reprezentaciju ni kao drzavu.. imate mahanje iz Pariza".
slika
slika
:shh:
Momak poredis igracku i trenesrsku legendu sa ovim dizelasem.

To ti je isto kao kad bi Zidanea poceo poredit sa Pricicem, tu je to negdje ;) . :wave:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 nov 2014, 18:06

Monolog je napisao/la:Zbog Calcia prestadoh posjećivati teme o reprezentaciji. A nekad je bio forumaš čije sam postove sa uživanjem čitao. :thumbdown:
Jbg, zao mi je. Ja samo pokusavam malo izbalansirati diskusiju, da ne bude previse jednosmjerno. Pravi trollovi su ovi koji jos uvijek pricaju o germaniji i slicnim glupostima.. Nidje veze.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 05 nov 2014, 18:14

Ovu utakmicu treba maksimalno ozbiljno shvatiti.Mi možda igrački jesmo kvalitetnija reprezentacija ali ako uzmemo u obzir da su naši igrači u slaboj formi osim možda Medunjanina,Pjanica, Sunjica,Spahica koji je pod upitnikom i da nas selektor nikada na teren ne pošalje najbolje čime trenutno raspolažemo onda ni poraz nije nemoguća opcija. Mi smo davno trebali uigrati sastav koji bi sa obzirom na ove momke mogao da se suprotstavi bilo kojoj reprezentaciji a mi ni sada poslije već tri odigrane utakmice ( i dva boda) uopšte nemamo ni taktiku a kamoli neki plan B.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 05 nov 2014, 18:19

Visca je bio jako los u 20 minuta protiv Belgije (cak je i Tino bio dosta bolji), ako bude u prvih 11 i odigra slicno nece valjati. Dosta nam fali Seo ili neki drugi lijevi bek koji bi zamijenio Lulica, ali sta cemo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 nov 2014, 18:20

bvb je napisao/la:Visca je bio jako los u 20 minuta protiv Belgije (cak je i Tino bio dosta bolji), ako bude u prvih 11 i odigra slicno nece valjati. Dosta nam fali Seo ili neki drugi lijevi bek koji bi zamijenio Lulica, ali sta cemo.
Sreca pa je selektor otjerao Zukanovica. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 nov 2014, 18:22

Jesu li Pap(k)etovci već počeli dizati Izrael u nebesa i govoriti o toj naciji kao nekoj fudbalskoj velesili, samo da bi našli argument za našu (eventuelno) slabu igru protiv cionista?

Podsjetimo, da je mrtvi Kipar poslije utakmice sa nama bio ravan Argentini i da je Nigerija (koja je iznenadila retarda svojom brzinom) preko noći postala Brazil :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.