Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Sve zavisi sta pojedini smatraju centarforom. Neki i za Ronalda i Messija kaze da su centarfori i tu ih treba prestati slusati.Cartman je napisao/la:Dzekoljupci po obicaju nemaju argumenata.![]()
Da se razumijemo, nas daleko najbolji napadac i jedan od najvaznijih i najboljih igraca, ali nije sama elita u Evropi. Nije u top 10 centarfora, vrijeme je da neki to shvate. Ne znam ni je li medju 15 ili 20. Nekad je bio, sada ne.
FORZA MILAN !
Ja smatram Lewandowskog, Ibrahimovica i tako dalje. Evo da ih nabrojim nekoliko boljih:soccerfan je napisao/la:Sve zavisi sta pojedini smatraju centarforom. Neki i za Ronalda i Messija kaze da su centarfori i tu ih treba prestati slusati.Cartman je napisao/la:Dzekoljupci po obicaju nemaju argumenata.![]()
Da se razumijemo, nas daleko najbolji napadac i jedan od najvaznijih i najboljih igraca, ali nije sama elita u Evropi. Nije u top 10 centarfora, vrijeme je da neki to shvate. Ne znam ni je li medju 15 ili 20. Nekad je bio, sada ne.![]()
Lewandowski
Ibrahimovic
Suarez
Aguero
Costa
Sturridge
Rooney
Falcao
van Persie
Cavani
Tevez
Benzema
Higuain
Mandzukic
Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Pa ti reče nekoliko boljih, a ti ovdje popisao sve napadače u Evropi. Odvadi malo legendo.
Treba i Dzeki vrlo cesto. Da ne treba pobjedili bi Nigeriju glat, a i Kipar i Vels.LFC_YNWA je napisao/la:Dzeko je za Higuaina gerd muller. Tom argentinskom panju treba 7 prilika da zabije jedan gol.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Bravo momak. Barem neko realan ovdje.Ajax je napisao/la:Bio je Dzeko bio u top5 ili jako blizu tome kada je prelazio u City. Pa onda top10 sada je pitanje dali je i top15. Ako ovako nastavi za godinu dvije bice u top30. U ove 4 ipo godine imao je samo dobre pola zadnje sezone i na to je utjecalo dobrim dijelom jer je bio skoro jedini napadac. Dzeko je vrhunski napadac samo mu City bas nikako ne odgovara ( osim jedino mozda finansijski ). Nije dovoljno dobar da se formacija prilagodi njemu i nije jedan od glavnih igraca tako da se ga iskreno ni ne trazi u vecini akcija kao prvi izbor osim par igraca znamo svi ko su oni. Ibrahimovic je otisao poslje par mjeseni. Mandzukic je otisao jer je vido da ga Pep nece forsirati, Tevez je otisao jer je vidio da nije siguran starter, Balotelli isto a Dzeko ceka li ceka a najbolje igracke godine mu prolaze.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Bio je Dzeko bio u top5 ili jako blizu tome kada je prelazio u City. Pa onda top10 sada je pitanje dali je i top15. Ako ovako nastavi za godinu dvije bice u top30. U ove 4 ipo godine imao je samo dobre pola zadnje sezone i na to je utjecalo dobrim dijelom jer je bio skoro jedini napadac. Dzeko je vrhunski napadac samo mu City bas nikako ne odgovara ( osim jedino mozda finansijski ). Nije dovoljno dobar da se formacija prilagodi njemu i nije jedan od glavnih igraca tako da se ga iskreno ni ne trazi u vecini akcija kao prvi izbor osim par igraca znamo svi ko su oni. Ibrahimovic je otisao poslje par mjeseci. Mandzukic je otisao jer je vido da ga Pep nece forsirati sljedecu sezonu, Tevez je otisao jer je vidio da nije siguran starter, Balotelli isto a Dzeko ceka li ceka a najbolje igracke godine mu prolaze.
I po trenutnoj formi Dzeko je bolji i od Van Persia i od offsidea zvanog Higuain. A po trenutnoj formi ni Suarez ni Falcao nista bolji nisu, ako nisu gori. Opet kazem po trenutnoj formi. Ostale ne pratim dovoljno da ih komentarisem.Cartman je napisao/la:Ja smatram Lewandowskog, Ibrahimovica i tako dalje. Evo da ih nabrojim nekoliko boljih:soccerfan je napisao/la:Sve zavisi sta pojedini smatraju centarforom. Neki i za Ronalda i Messija kaze da su centarfori i tu ih treba prestati slusati.Cartman je napisao/la:Dzekoljupci po obicaju nemaju argumenata.![]()
Da se razumijemo, nas daleko najbolji napadac i jedan od najvaznijih i najboljih igraca, ali nije sama elita u Evropi. Nije u top 10 centarfora, vrijeme je da neki to shvate. Ne znam ni je li medju 15 ili 20. Nekad je bio, sada ne.![]()
Lewandowski
Ibrahimovic
Suarez
Aguero
Costa
Sturridge
Rooney
Falcao
van Persie
Cavani
Tevez
Benzema
Higuain
Mandzukic
Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.
Dzeko je bio TOP5 napadac svijeta ili jako jako blizu tome kada je sa 24 godine prelazio u City. Sada je jos samo sijena tog igraca i svake godine je sve losije. Za njega su klubovi kao sto su Juventus, Borussia Dortmund, Atletico Madrid i slicni ako nije vec zakasnio. Ako ovako nastavi bice sretan ako zavrsi u Interu, Romi ili Wolfsburgu.LFC_YNWA je napisao/la:Kako god kvalitetniji je od njega. Slazem se da medju 10 nije,medju 20 jeste.
- Consigliere
- Kontakt:
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
+1Consigliere je napisao/la:Prema nekim postovima ovdje, moglo bi se zakljuciti da je Dzeko zatvoren u kavezu u podrumu Etihada i da mu nedaju vaniNajnormalnija rotacija u klubu koji to moze.. Realno, u losoj je formi i ovo nije iznenadjenje.
Izvini molim te ali jedno pitanje. Sta si ti od Jovetica vidio u zadnje dvije utakmice toliko ubjedljivo i dobro pa on zasluzuje mjesto u prvih 11 a Dzeko ne? Ja iskreno samo sam vidio igraca koji na terenu izgleda sebicniji i od samog Aguera, a to nije nimalo lako za postici.Consigliere je napisao/la:Prema nekim postovima ovdje, moglo bi se zakljuciti da je Dzeko zatvoren u kavezu u podrumu Etihada i da mu nedaju vaniNajnormalnija rotacija u klubu koji to moze.. Realno, u losoj je formi i ovo nije iznenadjenje.
Ne radi se o zadnje dvije utakmice. Radi se o tipu igraca i o potencijalu. Jovetic kao tip igraca odgovara u Cityu puno bolje od Dzeke. Covjek brz, tehnicki odlican, igra po zemlji. Uz to ima ogroman potencijal, veci od Dzeke.soccerfan je napisao/la:Izvini molim te ali jedno pitanje. Sta si ti od Jovetica vidio u zadnje dvije utakmice toliko ubjedljivo i dobro pa on zasluzuje mjesto u prvih 11 a Dzeko ne? Ja iskreno samo sam vidio igraca koji na terenu izgleda sebicniji i od samog Aguera, a to nije nimalo lako za postici.Consigliere je napisao/la:Prema nekim postovima ovdje, moglo bi se zakljuciti da je Dzeko zatvoren u kavezu u podrumu Etihada i da mu nedaju vaniNajnormalnija rotacija u klubu koji to moze.. Realno, u losoj je formi i ovo nije iznenadjenje.
mu za to.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Balorda, Beduin, BiH26, Blizzard, boatenkk, bosnas_, Celtic, cutura, Cwirek, D97, dena24, Djedo, Drum, Edincapitano, FerdinandF, ferroviere87, Futbol, GIBRA, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, insimadop, izet fazlinovic, Kizo886, klasik, Kljukusar, Konzerva, legendarnadruga, lol89, Marokanci58, MikiPirs, Mostarac1922, mukydesign, Nakata, napapijri1987, omanovski, PeppermintSA, prisonbreak, resko1, Sensei, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, Turo, unavita, Uprava, Varta, visarionovich, Wilshere10, Wolffire i 338 gostiju.