Lijepo sam ti napisao po trenutnoj formi. Falcao sjedi na klupi u Manchesteru, Suarez igra ali nije se jos uigrao sa timom. Kad gledam vecu sliku bolji jesu, ali po trenutnoj formi, ne.LFC_YNWA je napisao/la:Ovaj gore pretjera. Falcao i suarez su svemirski brodovi za dzeku. Ma polako,kako bude sezona odmicala vjerujem da ce se ustaliti u prvih 11 jer je kvalitetniji od jovetica koji je najbolju sezonu imao sa 14-15 golova samo mislim.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
- Consigliere
- Kontakt:
Nista. A i takav je bio bolji od Edinasoccerfan je napisao/la:Izvini molim te ali jedno pitanje. Sta si ti od Jovetica vidio u zadnje dvije utakmice toliko ubjedljivo i dobro pa on zasluzuje mjesto u prvih 11 a Dzeko ne? Ja iskreno samo sam vidio igraca koji na terenu izgleda sebicniji i od samog Aguera, a to nije nimalo lako za postici.Consigliere je napisao/la:Prema nekim postovima ovdje, moglo bi se zakljuciti da je Dzeko zatvoren u kavezu u podrumu Etihada i da mu nedaju vaniNajnormalnija rotacija u klubu koji to moze.. Realno, u losoj je formi i ovo nije iznenadjenje.
mu za to.
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Za Falcao bi prije rekao da sjedi jer se boje da ne obnovi povredu pa ga pomalo ubacuju bez forsiranja.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
De bolan ne lupaj, ovakan onakav, posran usran, Džeko je jedini naš sportaš, rekao bih i čovjek koji je planetarna zvijezda. A planetarne zvijezda se ne postaje tek tako.Ajax je napisao/la:Dzeko je bio TOP5 napadac svijeta ili jako jako blizu tome kada je sa 24 godine prelazio u City. Sada je jos samo sijena tog igraca i svake godine je sve losije. Za njega su klubovi kao sto su Juventus, Borussia Dortmund, Atletico Madrid i slicni ako nije vec zakasnio. Ako ovako nastavi bice sretan ako zavrsi u Interu, Romi ili Wolfsburgu.LFC_YNWA je napisao/la:Kako god kvalitetniji je od njega. Slazem se da medju 10 nije,medju 20 jeste.
A to što je sad rezerva, pa bio je i prošle sezone u ovo vrijeme, pa je opet donio titulu Citiju, zar stvarno nije više vrijeme da pustite Edina, on je svoje uradio, što god uradi još u karijeri samo je bonus, I za njega i za nas.
A Edin će karijeru kao i svi veliki fudbaleri završiti u nekom DC Washingtonu, ili kakvom Al ilitihadu.
Pa po neki gol, asistenciju. Al nista od te ljubavi. Nego fakat briga me boli hoce li Dzeko biti na klupi ili igrati samo kazem da Jovetic bas i nije pokazao da zasluzuje biti u prvih 11 ispred Dzeke, a jeste. A valjda je i Dzeki jasno da od kepeca hajra nema.Consigliere je napisao/la:Nista. A i takav je bio bolji od Edinasoccerfan je napisao/la:Izvini molim te ali jedno pitanje. Sta si ti od Jovetica vidio u zadnje dvije utakmice toliko ubjedljivo i dobro pa on zasluzuje mjesto u prvih 11 a Dzeko ne? Ja iskreno samo sam vidio igraca koji na terenu izgleda sebicniji i od samog Aguera, a to nije nimalo lako za postici.Consigliere je napisao/la:Prema nekim postovima ovdje, moglo bi se zakljuciti da je Dzeko zatvoren u kavezu u podrumu Etihada i da mu nedaju vaniNajnormalnija rotacija u klubu koji to moze.. Realno, u losoj je formi i ovo nije iznenadjenje.
mu za to.
Evo odmah gube eto šanse za Džeku
Neka nekaAjax je napisao/la:GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko na svom I-Podu trenutno slusa ovo
Yaya Toure gol, **** ga.
Tesko druze cak i neocekivan gol im nije pomogao nemaju oni potreban kvalitet osim Muse. City je mnogo jaci individualno i jos u domacim utakmicama gaze i puno jace ekipe. CSKA-u ce trebati puno srece da ih City ne razbije do 60-70 minuta i ulaska Dzeke.Goalgetter je napisao/la:Naprijed Rusi.
:kafa:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdekuci, al87, ArtemisFowl, Atlanta, avanti003, BarbareZeljin, Bosnjo22, CHR, cutura, denza, DjaniTarik, Edincapitano, EdinTz, FerdinandF, ferroviere87, Google Adsense [Bot], guillermo, HalaMadrid, HariTz, hljeb, komax, legendarnadruga, MostarNeretva, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, PeppermintSA, rishovski, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TofiTofita, trunks1946, Uprava, Varta i 297 gostiju.