Jadnik citavu karijeru igra sa nekim levatima.
Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
Opet smo dosli do price da James ima lose saigrace.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jok, igra sa igracima koji su bili u playoffu do sada 
@bihfan tvoja mrznja je nama svima poznata,ali zipa i kada je James najgori opet vas je dobio
@bihfan tvoja mrznja je nama svima poznata,ali zipa i kada je James najgori opet vas je dobio
James nema lose suigrace,cak sta vise na papiru sve to izgleda odlicno ali na parketu je daleko od toga,on mora da zna da je ogledalo svih svojih saigraca,on je taj koji mora da povuce i da promjeni taj neki gubitnicki mentalitet koji ova ekipa od ima kako se on ispalio u South Beach.Ubjedjen sam da ce sve ici na bolje ako se on trgne iz letargije u koju je upao,imace dobre suigrace jedino ukoliko i on sam bude dobar,doveden je da bude vodja i to mora cim prije poceti pokazati.BIHfan je napisao/la:Opet smo dosli do price da James ima lose saigrace.![]()
@adriano-ma sve sto je on rekao to stoji,ali ako ne ide mora da bude taj koji ce preuzeti najveci dio krivice jer ovako mladoj ekipi najmanje sto treba je neki dodatni pritisak medija na ledjima.Cinjenica je da Kyrie i co. nemaju iskustva u play offu ali valjda si ti bas zato doveden da usmjeris ekipu u pravom smjeru.
Nista cekacemo sl. utakmice da vidimo kako ce to izgledati i da li ce trud i zalaganje konacno poceti pokazivati a to nema nikakve veze sa neuigranosti,bas to sto kazes jednostavno zelim da vidim zar da vidim da ginu u pokusaju da postanu ekipa,naravno da je nemoguce sve to uigrati u ovako kratkom vremnu ali ne pokazivati da ti je stalo to je neoprostivo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
http://espn.go.com/nba/story/_/id/11824 ... -cavaliers" onclick="window.open(this.href);return false;
james to sve radi takticki moj adriano , nista se ti ne sekiraj
james to sve radi takticki moj adriano , nista se ti ne sekiraj
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Ma dajte ba, ispade sad lebron = amare... Prvo uzmite u obzir da covjek u zivotu nije imao dodira sa evropskom kosarkom, valja se privici na blattovu filozofiju igre, a ja bih uvijek potpisao da se togom regularnevsezone zvijezda moje ekipe ne trosi na defanzivnom kraju parketa.. zapamtite, odbrana je 90% stvar volje i lebron ce igrati odbranu u PO, a tada ce blatt postati ukras pored terena (kao brown) jer to je jedini nacin da cavsi uzmu titulu
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
Jesi li kada vidio Jordana da drka **** u odbrani i ne cuva nikoga? Da samo gleda prema semaforu a da mu hadalji poput Mikea trpaju trice bez da digne **** ruku u pokusaju da ga omete? Jesi li kada vidio Jordana takvog? Spominjes Waitersa, Waiters uopste ne sutira puno i uopste ne forsira, a eto kad trazis vec, Love jako dobro odigra ove tri utakmice, a njega nisam branio, posto sugerises kako sam ja sentimentalno vezan za omladince, eto kako Love moze igrati i truditi se u odbrani? Nisi pogledao jednu od ove tri utakmice, ali si prvi kada treba braniti Jamesa. Pa procitaj komentare covjeka koji mijenja timove zbog Jamesa i vidjeces da je i on primjetio kurcobolju kod "Kinga", koji igra kao da je Kingova dvorska luda. Svi se za razliku od Jamesa trude u odbrani, ali treba pogledati nekad i utakmiculumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Stalno izjavljuje kako je tu da pomogne, kako je to proces, kako svi trebaju shvatiti i nauciti najbolje pozicije saigraca i da trebaju dodavati loptu sto vise itd. Jako to lijepo zvuci kad on prica, ali na terenu je sasvim suprotno. Na terenu je ubjedljivo najgori igrac u dresu Cavsa, na obje strane parketa. Jednostavno manjak zara je nesto sto se nije desavalo kod njega. Ne znam koji je razlog, hemija sigurno nije, jer nije do hemije da li ces u odbrani samo da pasivno stojis i malo trckaras. Nije propustio priliku reci kako dosta igraca Cavsa nije igralo "bitne utakmice", direktno seruci po Waitersu, Tristanu, Irvingu, te Loveu, a zapravo je on taj koji se ponasa kao da nije odigrao bitnu utakmicu u karijeri. Blatt takodjer sinoc poslije utakmice sere kada kaze da igraci trebaju olaksati posao Jamesu, vjerovatno ga jos uvijek ne smije direktno prozvati i reci da igra kao obicna picka, ali nadam se da ce i to doci na red, ako James nastavi da pruza ovako indolentne i sramotne partije. Ove tri utakmice su sramotne i za igraca slabijeg kalibra nego sto je James. Da je kojim slucajem Kobe (ista stvar i za Duranta i bilo koga drugog superstara) odigrao ovakve tri utakmice, bile bi salve osporavanja na njegov racun, naravno mislim na forumase, ali posto je u pitanju James, onda su takve tri utakmice moguce, jer to je James...L-Train je napisao/la:nece njemu niko doprijeti do mozga ako on sam to ne ucini,ovo je prva sezona u kojoj LeBron ne uspijeva da svoje suigrace cini boljim,cak sta vise bojim se da ih i sputava,dobro neko je gore napisao da je mali uzorak samo tri odgirane utakmice ali LeBron nikada nije ovako izgledao u tri utakmice zaredom od kako je postao superstar,na stranu onih 36 ponea protiv Chicaga ali ni to nije bilo to.Vidim dosta se pise i o njegovom motivu,jednostavno odbijam da povjerujem da sa nepunih 30 godina ti nedostaje motiva,a iza sebe imas za njegove standarda "samo" 2 titule i 3 izgubljena finala.Citam izjavu poslije meca i nigdje ne spominje svoju igru,dosao si tu da pomognes ovim mladim momcima,da budes mentor a ne stojis ispred ekipe,kada ovako igras i gubis ti si prvi krivac,pa onda svi ostali.
vecu glupost od tebe nisam odavno procitaokada jordana nije islo,tu su bili pippen,kukoc
Spursi imaju 3,4 igraca,Lakersi su imali 2,3 igraca..Navedi mi jednog igraca koji je pruzio partije kada vec Jamesa ne ide
Waiters sa svojih 8 p Irving sa svojih 30% kojeg je pojeo covjek kiji se ove godine nije sastavio sa loptom
Adriano druze moj ja sam navikao od tebe da branis te navedene,a krivi su svi drugi prvo treneri,pa sada James
![]()
U narednih 10 dana ce James da natrpa 2,3 ekipe jedva cekam na komentare od istih
@L-Train, vidjecemo kakav ce biti nakon 10 utakmica, ali ovo sto on igra je sve osim ozbiljne kosarke.
@Xcontrol7, pusti ti te price, Brian Windhorst je poznati Jamesov fanboy cija je profesija novinarstvo i profesionalno drkanje Jamesovog krca. Kada je James bio u Clevelandu, ovaj je bio takodjer u Clevelandu, kada je James otisao, Windy je pljuvao Cavse i otisao na Floridu da radi, James se vratio pa se vratila i ta spodoba. Helem, gdje god je James, tu je i Windy da mu jase kitu. Kao dokaz tome su i razne neistine koje je izjavljivao za Irvinga i Waitersa, kako zajedno tog dvojca, tako i pojedinacno, pa mu James ode u Cavse, pa i on poce hvaliti Cavse. ESPN je jednostavno kao skup navijaca i pusaca krca Jamesa.
@KK_Bosna, nesto sam bas imao osjecaj da ces Blatta okriviti, cuj "James nije imao dodira s evropskom kosarkom pa se valja privici na Blattovu filozofiju igre"
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Matrix prebacen u prvu petorku i on i James ce se smjenjivati na 2 i 3. Waiters ce ulaziti s klupe. Vjerovatno najbolje da se tako igra, kako bi Waiters s klupe mogao biti glavni igrac i zabijati poene u valovima, jer mu igra mnogo trpi kada je u prvoj petorci.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
sta ne priznase sudije pu majku vam ovo se vidjelo iz zadnjeg reda dvorane.
timski imamo dvije asistencije cini mi se,opet losa odbrana...
timski imamo dvije asistencije cini mi se,opet losa odbrana...

Asistencije - 0
ja ti i dalje tvrdim da je blatt najslabija karika... i to ne govorim zbog kosarkaskog znanja... james je egoista koji misli da je veci od trenera, glumio je serifa kod browna (kojeg si ti ne tako davno hvalio, cak i prosle sezone si playoff sa brownom na klupi predvidjao) koji je autoritet za blatta, a da ne glumi sada i da igra nonsalantno u odbrani, tj. ne igra j enikako, a vidim ti se slazes sa tim da ga blatt ne smije posaditi na klupu jer je, eto, james najbolji na svijetu... pa kakav je to onda trener koji ne smije igraca staviti na klupu (hint: luis enrique i messi)?adriano_leite je napisao/la:@KK_Bosna, nesto sam bas imao osjecaj da ces Blatta okriviti, cuj "James nije imao dodira s evropskom kosarkom pa se valja privici na Blattovu filozofiju igre". To se u Evropi od igraca trazi da stoje u odbrani i drkaju kite dok protivnik ne profula? Tako James igra...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam rekao da ne smije da kaze da igra kao pickica, sinoc se ipak trudio i zbog toga nisam ni uputio nikakvu kritiku, a kritikovat cu svakoga. Svaki normalan insan koji ima u ekipi najboljeg igraca na svijetu (iako sada nije ni sjena tog najboljeg na svijetu), sjedi na trenerskoj klupi tima u kojem je taj igrac, pokusat ce da drzi tog igraca u igri, jer se nada da u svakom momentu moze prelomiti utakmicu. Sinoc je i prelomio, zajedno uz Kyriea, sutirao je strasnu tricu iz kornera koja nas je dovela na -1, na kraju smo i izjednacili i izgubili sutem u posljednjoj sekundi, sasvim zasluzeno, jer smo prvo poluvrijeme prelose igrali. Blatt uopste ne pravi greske koliko ti potenciras, jos uvijek upoznaje ekipu i tek nakon pola sezone moci ces reci da je promasaj. Ako cemo gledati prema tom Jamesovom osjecaju da je najbitniji u ligi, bitniji i od timova, onda njegova ekipa ne bi trebala ni imati trenera...KK_Bosna je napisao/la:ja ti i dalje tvrdim da je blatt najslabija karika... i to ne govorim zbog kosarkaskog znanja... james je egoista koji misli da je veci od trenera, glumio je serifa kod browna (kojeg si ti ne tako davno hvalio, cak i prosle sezone si playoff sa brownom na klupi predvidjao) koji je autoritet za blatta, a da ne glumi sada i da igra nonsalantno u odbrani, tj. ne igra j enikako, a vidim ti se slazes sa tim da ga blatt ne smije posaditi na klupu jer je, eto, james najbolji na svijetu... pa kakav je to onda trener koji ne smije igraca staviti na klupu (hint: luis enrique i messi)?adriano_leite je napisao/la:@KK_Bosna, nesto sam bas imao osjecaj da ces Blatta okriviti, cuj "James nije imao dodira s evropskom kosarkom pa se valja privici na Blattovu filozofiju igre". To se u Evropi od igraca trazi da stoje u odbrani i drkaju kite dok protivnik ne profula? Tako James igra...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@kk bosna,
James da je egoista uzimao bi po 35 suteva,kao neki drugi igraci
Nego reci mi ti kao navijac L.A koji je trener smio nesto Kobeu reci
Kada vec spominjes Browna,pa Bron je od njega napravio trenersko ime.
ako se tako moze nazvati...David Blatt
malo su ga pretjerali kada su ga doveli sa izjavama
ali to smo mi Adrianu vec objasnili.
James da je egoista uzimao bi po 35 suteva,kao neki drugi igraci
- adriano_leite
- Kontakt:
Znaci, sad samo James opet valja, ostalo sve cista boranija i prosjek?lumani je napisao/la:@kk bosna,
James da je egoista uzimao bi po 35 suteva,kao neki drugi igraciNego reci mi ti kao navijac L.A koji je trener smio nesto Kobeu reci
Kada vec spominjes Browna,pa Bron je od njega napravio trenersko ime.
ako se tako moze nazvati...David Blatt
![]()
malo su ga pretjerali kada su ga doveli sa izjavama
ali to smo mi Adrianu vec objasnili.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa bili ste prosjek do ove sozone ili ne
David mozda bolji od Browna ili Scotta 
- adriano_leite
- Kontakt:
Znaci samo James novi u ovoj ekipi? Znas li koliko ima igraca od prosle sezone? Nemoj gluposti pisati ziv bio. Tu su sada i James i Love i Marion i Miller i Jones i Harris i Haywood, dakle lakse nabrojati one koji su ostali... Sto se tice Browna, svako je bolji trener od njega, pa tako i Blatt. Sto se tice Scotta, jako cijenim tog trenera i bolji je od Blatta, ali je imao jako los roster s kojim je upravljao dok je bio u Cavsima. Sto se tice Blatta, zanima me da li cete popapati vase rijeci kad krene Cleveland sa igrom koju realno mogu pruziti ili ce tada samo James biti zasluzan? Evo vidjeli smo da James sam nista ne moze napraviti, tacnije, saigrace je cinio losim do utakmice sinoc, kada je licio na najboljeg igraca na svijetu...lumani je napisao/la:Pa bili ste prosjek do ove sozone ili neDavid mozda bolji od Browna ili Scotta
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:timski imamo dvije asistencije cini mi se
Napisao sam ti neki dan,James je James,on ne propada nakon 3 utakmice
Adriano doveli ste Lovea i Jamesa a ostali su da popune ekipu..No,idemo redom kako igraju oni sto su ostali
Ja nemam nista protiv Blatta,ja samo pricam o izjavama koje sam citao na stranici Cavsa.Vama treba vremena da se uigrate,ali je glupost kriviti Jamesa za poraze a isto tako njega dizati kada se pobjedi.
sta je smjesno mucki provokatoru?Donnie Darko je napisao/la:L-Train je napisao/la:timski imamo dvije asistencije cini mi se![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Razumijem zasto se poredi Jordan i James. Ova drugi je najbolji igrac u zadnjih par godina, ali brate dragi... to je neuporedivo. Jordan je na treninzima igrao bolju odbranu nego Lebron ove sezone. Odbrana je stvar volje, a najbolji igrac svijeta da bi se uporedjivao sa Jordanom mora poceti igrati istu. Jos je rano da se ikakva prognoza da, Blatt upoznaje ekipu jos i bice to bolje sigurno vremenom. Polako.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iz moje perspektive, nema šta nije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.