Ma preora Jovetic sve zivo ko i Negredo prosle sezoneSheyi je napisao/la:I
Igrali City mnogo brže bez Džeke? Stvaraju li mnogo šansi, navlači li Jovetić dva igrača na sebe i tako oslobađa prostor drugim igračima? Grize li JoĐetić
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Joveticu je skoro 26 godina a lik nije sastavio jednu cijelu sezonu u karijeri. Najjaca sezona mu je bila 14 golova. On je nivo ispod Edina.Ajax je napisao/la:Dobro je ovo za Dzeku. Mogao bi uci prije nego sto je bilo planirano.![]()
Mada treba priznati da se je Jovetic trudio svuda ga je bilo. Dobro je odigrao realno puno bolje nego protiv Uniteda kada je bio stvarno lose. Samo sjebale ih kontre CSKA-a![]()
Nicim on nije zasluzio mjesto u prvih 11. Osim sto Pellegrini mozda mora opravdati pare koje je dao za dva napadaca (Negredo i Jovetic).
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo jedna stara

sta ti bi?Sheyi je napisao/la:I
Igrali City mnogo brže bez Džeke? Stvaraju li mnogo šansi, navlači li Jovetić dva igrača na sebe i tako oslobađa prostor drugim igračima? Grize li JoĐetić
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Jovetic ko muha bez glaveSamoZeljo je napisao/la:Joveticu je skoro 26 godina a lik nije sastavio jednu cijelu sezonu u karijeri. Najjaca sezona mu je bila 14 golova. On je nivo ispod Edina.Ajax je napisao/la:Dobro je ovo za Dzeku. Mogao bi uci prije nego sto je bilo planirano.![]()
Mada treba priznati da se je Jovetic trudio svuda ga je bilo. Dobro je odigrao realno puno bolje nego protiv Uniteda kada je bio stvarno lose. Samo sjebale ih kontre CSKA-a![]()
Nicim on nije zasluzio mjesto u prvih 11. Osim sto Pellegrini mozda mora opravdati pare koje je dao za dva napadaca (Negredo i Jovetic).
Nije to bas tako prijatelju. Jovetic je napunio 25 prije tri dana. Njegovo nije samo da daje golove on je i desetka cak i krilo po potrebi. On nije samo napadac sve sezone sto je igrao bio je lider svog tima. Mislim da je bio sa 18 ili 19 godina kapiten Partizana. Pellegrini ne treba opravdat pare jer ih imaju koliko hoces. Da ih nije FIFA pritisla kupili bi oni puno igraca ove godine. Planirali su di Mariu i jos neke samo neda ima FIFA da trose koliko zele. Na Negredu su cak i zaradili i morali su ga pustiti jer je igrac zahtjevao to jer je rekao da je izgubio povjerenja u Pellegrinija.SamoZeljo je napisao/la: Joveticu je skoro 26 godina a lik nije sastavio jednu cijelu sezonu u karijeri. Najjaca sezona mu je bila 14 golova. On je nivo ispod Edina.
Nasri usao
umjesto Navasa. E moj Pelogrini.
Objektivno kad se gleda, Jovetić nije nivo ispod Džeke, nego par nivoa ispod.SamoZeljo je napisao/la:Joveticu je skoro 26 godina a lik nije sastavio jednu cijelu sezonu u karijeri. Najjaca sezona mu je bila 14 golova. On je nivo ispod Edina.Ajax je napisao/la:Dobro je ovo za Dzeku. Mogao bi uci prije nego sto je bilo planirano.![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- akisarajevo92
- Kontakt:
E sad ce bas da goni kud ko hoce. Sad pocinje Safet StyleAjax je napisao/la:Nasri usao![]()
Fakat. Treba frajeru reći da gubi a ne da vodi. Car vadi napadača. 
Edin Dzeko je obiljezio jednu godinu u svijetu fudbala,to sto je on u Njemackoj napravio Jovetic moze da sanja..Sad su druga vremena,trenutno su tu negdje,obojica kaskaju za Kunom i ko.god igra.,haman da je isto...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamislite da je ovaj Strucnjak Asistent Susicu ili obrnuto hahahahahahasoccerfan je napisao/la:E sad ce bas da goni kud ko hoce. Sad pocinje Safet StyleAjax je napisao/la:Nasri usao![]()
![]()
![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da li je moguce?
Susic je za Pellegrinoa vrhunski trener.
Susic je za Pellegrinoa vrhunski trener.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dobro si, ja sam mislio da Jovetic pocetkom ovog mjeseca puni 26 godina ali to je ipak 25. Pa dobro, godina manje, ali i dalje lik nije odigrao cijelu sezonu. Pretezno zbog povreda, ali svejedno, nije je odigrao.
Nije vise zasluzio prvih 11 nego Edin, kako god okrenes.
Evo vidim da je odigrao svoje.
Dvije izmjene opet Edina ne uvodi.
Nije vise zasluzio prvih 11 nego Edin, kako god okrenes.
Evo vidim da je odigrao svoje.
Dvije izmjene opet Edina ne uvodi.
Bosna bi bila zemlja sa ubjedljivo najvise sjedih ljudi na svijetu.Celtic je napisao/la:Zamislite da je ovaj Strucnjak Asistent Susicu ili obrnuto hahahahahahasoccerfan je napisao/la:E sad ce bas da goni kud ko hoce. Sad pocinje Safet StyleAjax je napisao/la:Nasri usao![]()
![]()
![]()
Jah a pola ih od toga celavo
Fakat kruticarima treba Pelegrini za selektora a Mancini za asistenta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj je zaebo i Mancinia.
Treca izmjena ce biti Mangala in - Kun out.
Treca izmjena ce biti Mangala in - Kun out.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Stres, briga. Jedni celave, drugi sjede.harishp je napisao/la:Jah a pola ih od toga celavo![]()
BTW posto mi do Dzekinog ulaska ne pada napamet gledati tekmu, gledam Bayyern-Roma, pratim desavanja preko live-streama telegrapha i umirem od smijeha. Par komentara:
Continuing the theme, Schenikov has gone through Zabaleta like he's not there. Not my Zabaleta! I love that guy.
Milner, God bless him, rolling up the metaphorical sleeves and getting up alongside Aguero. Ferdinandinho nearly finds one or either of them with a clever ball but it's just overhit
Yaya wakes up and goes for a bruising run that has the Moscow defence panicking. Musa, Wernbloom, Fernandes and Berezutski all surround him and he's down in the box! Ref says nah. Surely one of them must have touched him, simply by the law of averages?!
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja sam mislila da ga je nakratko prenijelo nešto kad je dao onu izjavu da City može osvojiti LP, ali izgleda da ga to nešto još drži, sudeći po ovim izmjenama 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Google Adsense [Bot], Rule_hz, Tihi i 46 gostiju.