HariTz je napisao/la:Protiv Andore u dvomeču imperativ 4 bodaGoalgetter je napisao/la:Kad uzmes nekako, i bod protiv Izraela je dobar. Pobjecemo na 3 boda razlike onda Andori.![]()
![]()
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Manijaci Zeljini
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidim spominju se već nakakvi spomenici u slučaju pobjede protiv nepobjedive židovske velesile.
Još sedmica dana i bod će biti dovoljan da dobije dž.š. pored imena.
Još sedmica dana i bod će biti dovoljan da dobije dž.š. pored imena.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pojescu laptop ako ne pobjedimo 
Mada realno gledano imamo dosta problema. Igraci na klupama, na tribinama, van forme, povrijedjeni... Nadam se ipak da ce biti u stanju zasukati rukave, stisnuti zube i dati sve od sebe.
Mada realno gledano imamo dosta problema. Igraci na klupama, na tribinama, van forme, povrijedjeni... Nadam se ipak da ce biti u stanju zasukati rukave, stisnuti zube i dati sve od sebe.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad smo bili u ovakvoj situaciji, inace smo uvijek napravili podvig, i razbili protivnika.calcio je napisao/la:Pojescu laptop ako ne pobjedimo
Ti problemi su mala maca za one koje bismo mogli imati ako Safet postavi formaciju i igrace kao u nekoliko "famoznih" utakmica (bilo koja utakmica u kojoj je igrao Avdija je jedna od njih).
Najbolji izbor igraca i normalna formacija su osnovni preduslov za dobru igru, dalje cemo se brinuti kad vidimo rjesenje ovog problema 45 minuta pred pocetak utakmice. Mora se priznati da nam je Safetovo moguce eksperimentisanje jedna od najvecih briga.
Najbolji izbor igraca i normalna formacija su osnovni preduslov za dobru igru, dalje cemo se brinuti kad vidimo rjesenje ovog problema 45 minuta pred pocetak utakmice. Mora se priznati da nam je Safetovo moguce eksperimentisanje jedna od najvecih briga.
Nista ja nisam poredio, samo sam se nadovezo na komentar forumasa u vezi Lulica.harixs je napisao/la:Momak poredis igracku i trenesrsku legendu sa ovim dizelasem.FliX je napisao/la:harixs je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
To ti je isto kao kad bi Zidanea poceo poredit sa Pricicem, tu je to negdje.
A ovom slikom sam ti samo htio reci kad je jednom mogo popljuvati covjeka kojeg je on stavio u prvih 11 (koliki trebas biti tokmak pa stavit u prvih 11 insana kojeg ne cijenis ni kao covjeka ni kao igraca to je druga tema), zasto se jednostavno nekad kasnije nebi pos'ro na rodnu grudu i dres odnosno trenerku
Slika iznad gore dokazuje da se to nebi trebalo desiti jer je bio tu kad mnogi nisu ni znali da postojimo kao rep.harixs je napisao/la:Nista ja nisam poredio, samo sam se nadovezo na komentar forumasa u vezi Lulica.FliX je napisao/la:Momak poredis igracku i trenesrsku legendu sa ovim dizelasem.harixs je napisao/la:![]()
![]()
![]()
To ti je isto kao kad bi Zidanea poceo poredit sa Pricicem, tu je to negdje.
A ovom slikom sam ti samo htio reci kad je jednom mogo popljuvati covjeka kojeg je on stavio u prvih 11 (koliki trebas biti tokmak pa stavit u prvih 11 insana kojeg ne cijenis ni kao covjeka ni kao igraca to je druga tema), zasto se jednostavno nekad kasnije nebi pos'ro na rodnu grudu i dres odnosno trenerkukoju je nosio?
Da je Pape isao Osimovim principom, mi nebi imali pola reprezentativaca sto ih sad imamo. Sve su to neke placke koji su male mace u svojim klubovima, osim Misketa koji je rafalo i po Galati
@harixs Skonto sam ja sta bi ta slika trebala dokazivat, ali sam ti ja slikom uzvratio u kojoj je Pape ubacio Zukanovica u prvih 11 i kasnije skonto da mu je to kobna greska. Eh sad da li ce mu i ta tvoja slika biti kobna ostaje da se vidi. Nebi mu prvi put bilo..
Ja mislim da ce ovu tekmu sa Izraelom Medunjanin "pobudalit".. Nije on zaboravio onaj njihov klub (ja mu zaboravio ime) koji ga je gusio.. Nadam se da ce igrat u prvih 11
Ja mislim da ce ovu tekmu sa Izraelom Medunjanin "pobudalit".. Nije on zaboravio onaj njihov klub (ja mu zaboravio ime) koji ga je gusio.. Nadam se da ce igrat u prvih 11
- AndreWilliams
- Kontakt:
http://lineupbuilder.com/?sk=57dy2
U formaciji 4-4-2 ekipa ne djeluje ubjedljivo. Nema sredine, nema ubacenih lopti sa krila na nasa dva sidrasa. Bekovi primorani da se prikljucuju napadu vise nego li je pametno, ostavljaju prostor iza ledja. Najbolji primjer za to je Kipar.
Vidim da se ovdje prizeljkuje formacija 4-2-3-1 sa Pjanicem odmah iza Dzeke, a Medunjaninom u tandemu sa Besicem kao pokretacima svih akcija, ali moje misljenje ja da Medunjanin treba da igra ofanzivnije, a Pjanic malo povucenije i da vecina napada pocinje od njega, jer je on tada najefektniji i na svojoj poziciji jedan od boljih igraca u Evropi. Medo, iako u boljoj formi nego ranije, sporo pokrece napade, procitano djeluje. Njegove lopte, zato, imaju oci i Dzeko, a mislim i Hajrovic, bi mogli profitirati od toga. Uz to, prije se odlucuje na udarac kad je u zoni suta sto sugerise da vjeruje u sebe, dok kod Pjanica fali malo odlucnosti u tom segmentu. Vrancic ce najvjerovatnije na njegovu poziciju kad se pojavi, jednom kad sredi papire.
Konacno, ne treba nikoga gurati na poziciju 10-ke i tovariti teret Misketovog nasljednika, jer jedan je Miske..smeker, bez straha od protivnika..gura kroz noge Maskeranu na Marakani "k'o ispredzgrade!"...ne j*** nikoga. Ni trenera, ni navijace (pogotovo one sto mu tovare sporost, a pritom ignorisu ostroumnost pri svakom dodiru sa loptom). Zato nama najvise odgovara formacija 4-5-1 sa jednim def veznim i dva centralna. Usput, Lulic treba na krilo, u nedostatku boljih rijesenja, Hadzica na lijevog beka. Ima mirnocu, svoju polivalentnost (kako ne volim ovu rijec) je vec dokazao.
U formaciji 4-4-2 ekipa ne djeluje ubjedljivo. Nema sredine, nema ubacenih lopti sa krila na nasa dva sidrasa. Bekovi primorani da se prikljucuju napadu vise nego li je pametno, ostavljaju prostor iza ledja. Najbolji primjer za to je Kipar.
Vidim da se ovdje prizeljkuje formacija 4-2-3-1 sa Pjanicem odmah iza Dzeke, a Medunjaninom u tandemu sa Besicem kao pokretacima svih akcija, ali moje misljenje ja da Medunjanin treba da igra ofanzivnije, a Pjanic malo povucenije i da vecina napada pocinje od njega, jer je on tada najefektniji i na svojoj poziciji jedan od boljih igraca u Evropi. Medo, iako u boljoj formi nego ranije, sporo pokrece napade, procitano djeluje. Njegove lopte, zato, imaju oci i Dzeko, a mislim i Hajrovic, bi mogli profitirati od toga. Uz to, prije se odlucuje na udarac kad je u zoni suta sto sugerise da vjeruje u sebe, dok kod Pjanica fali malo odlucnosti u tom segmentu. Vrancic ce najvjerovatnije na njegovu poziciju kad se pojavi, jednom kad sredi papire.
Konacno, ne treba nikoga gurati na poziciju 10-ke i tovariti teret Misketovog nasljednika, jer jedan je Miske..smeker, bez straha od protivnika..gura kroz noge Maskeranu na Marakani "k'o ispredzgrade!"...ne j*** nikoga. Ni trenera, ni navijace (pogotovo one sto mu tovare sporost, a pritom ignorisu ostroumnost pri svakom dodiru sa loptom). Zato nama najvise odgovara formacija 4-5-1 sa jednim def veznim i dva centralna. Usput, Lulic treba na krilo, u nedostatku boljih rijesenja, Hadzica na lijevog beka. Ima mirnocu, svoju polivalentnost (kako ne volim ovu rijec) je vec dokazao.
[/quote]
Teško nama ako se budemo uzdali samo u to hoće li nam neki igrač "poludjeti " i opalit neku bombu sa 20 metara ili imati vrhunsku asistenciju koju bi i Sasa Matic iskoristio i zabio go.A sa druge strane strepiti od toga ko ce istrčati na teren jer se evo odavno naše i Safetovo poimanje 11 najboljih nikako ne podudara.
Teško nama ako se budemo uzdali samo u to hoće li nam neki igrač "poludjeti " i opalit neku bombu sa 20 metara ili imati vrhunsku asistenciju koju bi i Sasa Matic iskoristio i zabio go.A sa druge strane strepiti od toga ko ce istrčati na teren jer se evo odavno naše i Safetovo poimanje 11 najboljih nikako ne podudara.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ubit ce nas zidovi ako budemo igrali kao predhodne meceve pusiona smo da bogdo baraz izborimo mjera ce bit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Samo mogu reci,ako ubleha ne izvede najaci sastav protiv **** i ako bude opet neke bajne taktike izvodio i ako ne uzmemo 3 boda za mene je zavrsio za sva vremena.
begovic
mujdza sunjic spahic hadzic
pjanic besic
hajrovic medunjanin (susic) lulic
dzeko
rezultat: bih 2:0
mujdza sunjic spahic hadzic
pjanic besic
hajrovic medunjanin (susic) lulic
dzeko
rezultat: bih 2:0
Nakon što se povrijedio Vedad ibišević, "zmajevi" će protiv Izraela u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj igrati sa samo jednim napadačem.
Selektor BiH Safet Sušić je spiskom, ali i riječju poručio da "za Ibiševića nema adekvatne zamjene", pa se javnost zajedno s navijačima s pravom upitala: "A šta ćemo, ako se povrijedi Edin Džeko?".
Popularni Pape je dao odgovoru u novom broju "Avazovog Sporta".
"Ako se Džeko povrijedi, onda se treba pomiriti s tim da su nam male šanse da odemo na Evropsko prvenstvo. To bi značilo da smo veliki peh. Jer, nakon što se povrijedio Ibišević, sada treba ja da razmišljam hoće li se povrijediti Džeko", rekao je selektor "zmajeva".
Meč sa Izraelom biće odigran 16. novembra u Haifi (20.45 h) na novom stadionu "Semi Ofer", koji će prema najavama biti prepun domaćih navijača.
Nakon tri kola u okviru Grupe B, BiH je poslije startnog poraza od Kipra (1:2) sakupila dva boda (remiji sa Velsom - 0:0 i Belgijom - 1:1) i u Haifi će imati imperativ pobjede.Ja selektora i govana.............
Selektor BiH Safet Sušić je spiskom, ali i riječju poručio da "za Ibiševića nema adekvatne zamjene", pa se javnost zajedno s navijačima s pravom upitala: "A šta ćemo, ako se povrijedi Edin Džeko?".
Popularni Pape je dao odgovoru u novom broju "Avazovog Sporta".
"Ako se Džeko povrijedi, onda se treba pomiriti s tim da su nam male šanse da odemo na Evropsko prvenstvo. To bi značilo da smo veliki peh. Jer, nakon što se povrijedio Ibišević, sada treba ja da razmišljam hoće li se povrijediti Džeko", rekao je selektor "zmajeva".
Meč sa Izraelom biće odigran 16. novembra u Haifi (20.45 h) na novom stadionu "Semi Ofer", koji će prema najavama biti prepun domaćih navijača.
Nakon tri kola u okviru Grupe B, BiH je poslije startnog poraza od Kipra (1:2) sakupila dva boda (remiji sa Velsom - 0:0 i Belgijom - 1:1) i u Haifi će imati imperativ pobjede.Ja selektora i govana.............
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- maroonGiant
- Kontakt:
Ovaj izraelac Rafaelov iz Club Brugge zajeban igrač izgleda, zabi 3 gola za 40 minuta mamu mu jeb.em ja igrao X.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbt, Pape je svoje izjave doveo na taj level da je više nemoguće razlikovati iste od običnog sprdanja forumaša. Bez zajebancije 

Nacionalni tim koji bi se prosetao trenutnom kval. grupom, po mojoj procjeni. Tim koji ima glavu i rep, spoj iskustva stariji i lucidnost nadolazeci mladi igraca.
Totalno 17(!) igraca iz liga petice:
- 1 iz Rusije.
- 1 iz Spanije
- 3 iz Engleske
- 4 iz Italije
- 8 iz Njemacke
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 06 nov 2014, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
to je to 
Gledajuci klubove u kojima igrac igraju i ligu onda smo u tom segmentu sigurno slabiji od Velsa koji broji okruglo 20 igraca u najjacoj ligi svijeta, EPL plus jos okruglo 10 iz prvih 6 klubova Championshipa (prvih 6 konkuresise za EPL). Od tih 20, 12 su standardni i konstantni u EPL. Dodaj jednog iz Celtica i Reala i odmah mozes napraviti tabelu u nasoj grupi, mi smo treci, Vels par bodova iza Belgije. Stoper im vrijedi kao Spahic, Sunjic, Vranjes, Mujdza i Bicakcic zajedno. Sta cemo sad? Sto @cartman rece amateri.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
nista, bod je odlican, i da smo izgubili nema veze, jos 21 bod je u igri
Trenutno korisnika/ca: AndreWilliams, Google [Bot] i 34 gosta.