Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Je l' se meni cini ili ovaj komentator malo malo pa umjesto Teletović, kaže Bogdanović?
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakve veze sa nacionalizmom ima to sto ovaj igra toliko koliko igra, a daleko je losiji od Mirze i po +/- ucinku, a i po poenima, skokovima, a mislim i asistencijama mozda. A vise minuta igra..Guarin14 je napisao/la:Je li moguce da ste svi nacionalisti, pa zato ovakvi komentari protiv Bojana ili sta vec ? on da igra 48 minuta to nema veze sa Mirzom i zasto ga uopste spominjete konstantno na Mirzinoj temi i komentarisete koliko minuta igra i slicno ??
ne čini ti se..zeznuo se čoek maloGifron je napisao/la:Je l' se meni cini ili ovaj komentator malo malo pa umjesto Teletović, kaže Bogdanović?
Dvaput...Gifron je napisao/la:Je l' se meni cini ili ovaj komentator malo malo pa umjesto Teletović, kaže Bogdanović?
**** ovo, Bogdanovci uzima 6 suteva a Mirza nijedan
- sagitarius
- Kontakt:
Nisi ti dobar momak, kakav nacionalizam a on rodjen u Bosni, sto bi to imali nesto protiv nasegGuarin14 je napisao/la:Je li moguce da ste svi nacionalisti, pa zato ovakvi komentari protiv Bojana ili sta vec ? on da igra 48 minuta to nema veze sa Mirzom i zasto ga uopste spominjete konstantno na Mirzinoj temi i komentarisete koliko minuta igra i slicno ??
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 06 nov 2014, 02:10, ukupno mijenjano 2 puta.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
koliko Bogdanovic ima kredita kao da je covjek brat bratu pet sezona starter u NBA ligi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa da je nekakav Amer starter, ne bi se uopste to koliko komentarisalo, Bojan je losiji od Mirze, o tome nema nikavke rasprave, a to sto igra vise minuta od Mirze, ne znaci da je Bojan bolji, nego je takva rotacija, Bojan igra na poziciji gdje Netsi imaju slabu alternativu dok je sa Mirzom drugaciji slucaj..Mislio sam da je to valjda svima jasno..tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze sa nacionalizmom ima to sto ovaj igra toliko koliko igra, a daleko je losiji od Mirze i po +/- ucinku, a i po poenima, skokovima, a mislim i asistencijama mozda. A vise minuta igra..Guarin14 je napisao/la:Je li moguce da ste svi nacionalisti, pa zato ovakvi komentari protiv Bojana ili sta vec ? on da igra 48 minuta to nema veze sa Mirzom i zasto ga uopste spominjete konstantno na Mirzinoj temi i komentarisete koliko minuta igra i slicno ??
-
risingforce
- Kontakt:
Malo više poštovanja prema Bogdanoviću, odličan je to igrač, samo je promjena i adaptacija Evropa - NBA teška i duga.. neka igra što više, brže će se adaptirati..
Ne sviđa mi se ovo nimalo.
nema D-Willa, nema suteva za Mirzu. Nijedan sut nije uzeo za 6 minuta.
nema D-Willa, nema suteva za Mirzu. Nijedan sut nije uzeo za 6 minuta.
Ideeeeeeeeeee

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 06 nov 2014, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
E sad cepaj
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
babukaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Okusi strah, bol, mrznju i barut
From MT33, what a smooth delievery

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sjecas se da se proklinjao ovdje Evans i Humphries, a nakon toga i Blatche.Guarin14 je napisao/la:Pa da je nekakav Amer starter, ne bi se uopste to koliko komentarisalo, Bojan je losiji od Mirze, o tome nema nikavke rasprave, a to sto igra vise minuta od Mirze, ne znaci da je Bojan bolji, nego je takva rotacija, Bojan igra na poziciji gdje Netsi imaju slabu alternativu dok je sa Mirzom drugaciji slucaj..Mislio sam da je to valjda svima jasno..tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze sa nacionalizmom ima to sto ovaj igra toliko koliko igra, a daleko je losiji od Mirze i po +/- ucinku, a i po poenima, skokovima, a mislim i asistencijama mozda. A vise minuta igra..Guarin14 je napisao/la:Je li moguce da ste svi nacionalisti, pa zato ovakvi komentari protiv Bojana ili sta vec ? on da igra 48 minuta to nema veze sa Mirzom i zasto ga uopste spominjete konstantno na Mirzinoj temi i komentarisete koliko minuta igra i slicno ??
Majke mi samo mi je zelja da ode iz ove ekipe, neka uzme pare jer moze nakon ove sezone zaraditi 7-8 mil po sezoni u drugoj ekipi. A to da ce ovdje osvojiti prsten, nece sigurno. I samo se pitam koliko ce ih puta vaditi kada ovakvi kao Bogdanovic i slicni ukenjaju stvar
Gledaj bgt Bogdanovic igra 12 minuta citavih uvodnih, pa to tesko dobije i Kevin Durant..
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Vise puta se zezno.Rijetko se to Amerikancu dešava.A za ove evropske komentatore kad komentiraju nba je to normalno.Ko sto je jedan prije napiso nije NBA utakmica ako je ne komentira amerikanac.
uh jes mi dragoo, odma prvaaa unislaaa , samo napreddddddddd mirzaa
uh jes mi dragoo, odma prvaaa unislaaa , samo napreddddddddd mirzaa
Odlican u odbrani, trica, bravo Mirza
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mnogi su zaboravili da im prosle sezone nije bilo Mirze i Kirilenka da ova ekipa ne bi vidjela PO..Vrijeme je za drugu ekipu gdje ce ga postovati vise, nije on taraba neka da ne starta. Zasluzuje 35 minuta sigurno..
Udarimo mi i na Plaminja redovno jesmo li opet nacionalisti što komentarišemo nekog za koga smatramo da trenutno nije za startera?Guarin14 je napisao/la:Pa da je nekakav Amer starter, ne bi se uopste to koliko komentarisalo,
Daj nam brata Derona, ovaj indijanac Jack je sve samo ne plej
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Guarin, pa normalno da se toliko komentira.Zbog toga sto je igrač iz evrope.A zna se kako evropejci počinju nba karijeru.KLUPA,KLUPA,KLUPA. PA PARKET