Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Ovaj Jack veze nema. Zabije glavu u zemlju, dotrci ispod obruca i onda konta hoce li loptu baciti u aut ili ce po bananu.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Allahu dragi, podari mi strpljenja s Hollinsom i spasi me bana 
JESMO !!!Janez je napisao/la:Udarimo mi i na Plaminja redovno jesmo li opet nacionalisti što komentarišemo nekog za koga smatramo da trenutno nije za startera?Guarin14 je napisao/la:Pa da je nekakav Amer starter, ne bi se uopste to koliko komentarisalo,
Jesam mu ja kriv sto masi otvorene trice ili sto ne smije ici na polaganje ?
Lik nije dovoljnom dobar za broj minuta koje dobije i to vidi svkao sa ocima.
Okrenuse
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
treba trazit trade, u Orlandu ili Lakersima bi sibao 20 lopti i igrao 30 minuta.
Rotacije ljudi..postoje i rotacije u košarci

**** majku ovom Hollinsu jedan Garnet koji je skoro 40 godina igra 16 minuta u poluvremenu, vadi mirzu 8 min do kraja poluvremena, pa matere ti se na**be cijeli ovaj forum cigane ruzni 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
.. i ne bi vidio PObaglama je napisao/la:treba trazit trade, u Orlandu ili Lakersima bi sibao 20 lopti i igrao 30 minuta.
+11 dok je tata u igri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Car, ove sezone ce sa Bucksima da udje hladno u PO..Mozambik je napisao/la:
Mirza treba da ide iz ovih netsa. Cim je usao i rasirio teren proradili su svi. Drugo je kada je on na terenu .. I sada ovi guze vec protivnika koji je nadjacan izgleda.A Mirza na klupu .. Jos ona banana Mirze kaze spiker Bogdanovc .. sto ime je drag ovaj Bogdanovic
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
risingforce
- Kontakt:
Meni se ovaj Brooklyn (mozda je i rano za neko poredjenje) ali vec sad vise svidja od proslogodisnjeg..
Imaju mnogo vise rjesenja u napadu, igraju brzo i tecno, brzo naprave "visak", a kada to izostane uvijek se mogu osloniti na individualni kvalitet Johnsona ili Williamsa i igru 1 na 1..Koliko god Pierce bio veliki igrac, mislim da ih je puno usporavao i limitirao svojim soliranjem..da ne spominjem egzibicije Blatchea, Thorthona...itd..
Ovom igrom se otvara puno vise prostora za sve igrace, Bojan je svestran igrac, tu je sjajni Jack i ova stara ekipa koja je mnogo bolje poslozena... Garnett igra mnogo bolje nego prosle sezone, tu je opet Lopez..
Primjeti se i to da na Mirzu protivnici obracaju mnogo vecu paznju nego prosle sezone, dobro ga cuvaju, ali opet Netsi sjajno koriste to sirenje odbrane, jer imaju veliki individualni kvalitet i igru 1 na 1... tako da je to mac sa dvije ostrice za protivnike.. Ova ekipa je mnogo zrelija i kompletnija od proslogodisnje, mogli bi napraviti iznenadjenje ove sezone..
Imaju mnogo vise rjesenja u napadu, igraju brzo i tecno, brzo naprave "visak", a kada to izostane uvijek se mogu osloniti na individualni kvalitet Johnsona ili Williamsa i igru 1 na 1..Koliko god Pierce bio veliki igrac, mislim da ih je puno usporavao i limitirao svojim soliranjem..da ne spominjem egzibicije Blatchea, Thorthona...itd..
Ovom igrom se otvara puno vise prostora za sve igrace, Bojan je svestran igrac, tu je sjajni Jack i ova stara ekipa koja je mnogo bolje poslozena... Garnett igra mnogo bolje nego prosle sezone, tu je opet Lopez..
Primjeti se i to da na Mirzu protivnici obracaju mnogo vecu paznju nego prosle sezone, dobro ga cuvaju, ali opet Netsi sjajno koriste to sirenje odbrane, jer imaju veliki individualni kvalitet i igru 1 na 1... tako da je to mac sa dvije ostrice za protivnike.. Ova ekipa je mnogo zrelija i kompletnija od proslogodisnje, mogli bi napraviti iznenadjenje ove sezone..
Koga briga..to ga je Pekovic vidio? nabio statistiku u krs ekipi i dobio 60 miliona ugovor.Chinaglia je napisao/la:.. i ne bi vidio PObaglama je napisao/la:treba trazit trade, u Orlandu ili Lakersima bi sibao 20 lopti i igrao 30 minuta.
Nek se cuje s Kidom, on ga cijeni
zamislite sta bi mu Holins radio da ima sut 1-8 ? Ne bi ulazio tri utakmice
Koji qurac od ekipe. Pa prije ce izbiti treci svjetski nego sto ce oni osvojiti prsten. Ne budite smijesni. U ovom timu nema hajra. To ja mislim i Mirza vidi.
Vrijeme je za trade. Idi Mirza u tim koji je rangiran u donjem dijelu tabele ali makar gdje ce ti se diviti partijama i gdje ces igrati 25-30 min.
Smijesno...
Vrijeme je za trade. Idi Mirza u tim koji je rangiran u donjem dijelu tabele ali makar gdje ce ti se diviti partijama i gdje ces igrati 25-30 min.
Smijesno...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
DA LI je ovaj trener izludio.Mirza kao da igra drugu sezonu.STA JE OVOOOOO.
Ali nesmijmo zaboravti da je Bogdanovič doso zamjena za Paul Pierca. Zbog toga igra toliko vremena.Ali ja ipak mislim da če doči do promjena.Jer nikad se nije desilo da toliko vremena provodi na parketu , igrač koji dolazi iz evrope i da igra prvu sezonu u nba.
TO je ko kad bi DRAZEN PETROVIC zamjeno tada Drexlera.A normalno da nije, prvu sezonu je vise manje sjedio na klupi u svojoj prvoj sezoni kod Portlanda ako se pravo sječam.
Ali nesmijmo zaboravti da je Bogdanovič doso zamjena za Paul Pierca. Zbog toga igra toliko vremena.Ali ja ipak mislim da če doči do promjena.Jer nikad se nije desilo da toliko vremena provodi na parketu , igrač koji dolazi iz evrope i da igra prvu sezonu u nba.
TO je ko kad bi DRAZEN PETROVIC zamjeno tada Drexlera.A normalno da nije, prvu sezonu je vise manje sjedio na klupi u svojoj prvoj sezoni kod Portlanda ako se pravo sječam.
Boze, ne mogu a da se ne pitam sta bi bilo sa Mirzom sad da je u rookie sezoni imao ovo sto ima Bojan.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Treca godina,odlicni postoci suta, ovaj ga ubija u najboljim godinama. Mirza mora trazit trade.
Svaki trener sve gori i gori 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovi što Kidda priželjkuju ja bi se kladio da bi manje igrao nego sada, a vi kako hoćete. .. 
ne mozes ne vidjet koliko ti sirine donosi Mirza, ne mozes ne vidjet kako je dobar suter, popravio je odbranu, odigra stvarno dobro, stignes prednost i vadis ga. Igra sjajno i ima 8 minuta za poluvrijeme i ne, nisam zadovoljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.