Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Babuka samo trpaj
ide jos jedna trica
6 poena, skok i blokada uz sut iz igre 2-3 (2-2 za 3 poena)..
60 milona ugovor, boli ga cundara.bega_afc je napisao/la:Ovaj Pekovic truhla medjedina, ima hladno 20 kila viska. Njemu se izgleda vise i ne igra kosarka u zivotu.
Mirza ce biti trazen sljedece ljeto na sve strane, samo nek sipa uz pribliznu ovakve postotke...Vec je jdan do najboljih sutera u ligi za tri poena
Ma Mirzet je izmislio kosarku za ove pekinezere.
Ma vidi ba u lika stomacine. Bacva.miki_92 je napisao/la:inace Pekmen izgleda kao Howard kroz citavu karijeru, NOTbega_afc je napisao/la:Ovaj Pekovic truhla medjedina, ima hladno 20 kila viska. Njemu se izgleda vise i ne igra kosarka u zivotu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Napravice rusvaj drugo poluvrijeme, dobro je poceosuhakrpa je napisao/la:ide jos jedna trica![]()
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Fala dragom Alahu.Ovo je pravo doslo, zbog toga sto ga trener pravi budalom.
dvi trice.2-2
dvi trice.2-2
Nebitni covjece, napusti ovu temu i na spavanje.risingforce je napisao/la:koji si ti glupanLuminary je napisao/la:
Popisaj se po njemu Mirza
A ti drzi Holinsu covjeka na klupi, drzi igraca koji ima tricu 55% ove sezone 10/19 drzi da bogda ti za kifle trebalo

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
To Mirza slozi tu arogantni facu kao ti lapinari i trpaj... i cim dobijes sansu bjezi iz Netsa.. zasluzujes puno vise respekta
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
risingforce
- Kontakt:
Matt Bonner, ja sam ovdje od prve sezone Mirze u NBALuminary je napisao/la:Nebitni covjece, napusti ovu temu i na spavanje.risingforce je napisao/la:koji si ti glupanLuminary je napisao/la:
Popisaj se po njemu Mirza
risingforce
Da ti ovaj glupi Hollins nije amidza, pa ga toliko branis?
- skyisthelimit
Opravdano se kritkuje ovaj trener. Mozda i najbolji igrac ove sezone pored Joea i Derona ima umanjenu i ogranicenu minutazu. Pa sta bi samo radio da igra 35 min po mecu i da uzme 20 suteva minimalno, sto u ovoj situaciji nije u mogucnosti. Pogodi on ga odmah izvodi van. Dakle, mogucnost da udje u neku seriju je nemoguca. Dabogda da grijesim.
15.10 - 15.06 ...
Cuj ovog ja sam ovde od prve sezone Mirze hahahah.
Eto mi svratili malo od jucer. Hqj ba covjece na spavanje.
Eto mi svratili malo od jucer. Hqj ba covjece na spavanje.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
vodi ga kuci yebo te on, igra mu 8 minuta za poluvrijeme pored 38-ogodisnjaka, trebam bit zadovoljan. Sta ce bit kad udje u sutersku krizu, kad ga ne bude islo a to se mora desit jednom u sezoni, poslat ce ga u razvojnu ligu ?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bojanu je upala kasika u med, kao rookie igra 25 minuta u prosjeku, veceras vec 18 minuta (najvise kod Netsa).
-
risingforce
- Kontakt:
Ne branim ga, ali mislim da se na osnovu jedne utakmice u kojoj u prvom poluvremenu ima 15 % manju minutazu nego u proslim, ne treba pretvarati u majmuna i pisati gluposti i psovke po forumu.. Prezivio je Mirza i Averya Johnsona i Carlesima..Mozambik je napisao/la:risingforce
Kidd nije bio los, o Hollinsu je jos prerano govoriti..
Neće Garnetu leđa izdržati samo polahko.
@risingforce
Ja ovdje vidim već treću tekmu da Mirzu zakida iako pruža dobre partije, ne okreći činjenice
Ja ovdje vidim već treću tekmu da Mirzu zakida iako pruža dobre partije, ne okreći činjenice
26 min i cini se da ce mu se prosjek samo povecavati,Hollins ga ocigledno gotivi,vidi nesto u njemu ako se nastavi ovako Bojan bi mogao da ima 30-35 minuta u prosjeku sto je nevjerovatno za jednog rookia po dolasku iz evrope,opet kazem sreca je nekada nevjerovatno bitan faktor,pa kad samo vidis kako je jedan Drazen imao tu nesrecu da u ono vrijeme ode u Portland i provodi vrijeme na klupi a sta je on bio za Bojana... Jordan i Wilt u jednomcalcio je napisao/la:Bojanu je upala kasika u med, kao rookie igra 25 minuta u prosjeku, veceras vec 18 minuta (najvise kod Netsa).
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.