FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 06 nov 2014, 08:10

TeaM87 je napisao/la:Jesu li vam igrali prvi juniori ili su bili na nekom jakom evropskom turniru ?
Ne...igrala nam djeca od placenika...istih onih sto silovase vasu djecu proteklu nedjelju...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 nov 2014, 08:34

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saopst ... -1946/1962" onclick="window.open(this.href);return false;

Nismo ni mi aman zaman fini momci, al stvarno treba reci jednom NE.. Na svakom portalu su navijaci Sarajeva bili glavni i jedini krivci, a usustini to je skroz drugacija istina.

Zasto bi mi sutili i mirno stajali kad te neprijatelj gadja?
Sjetit ce se neko ko je bio i prosli derbi na grbavici, da je bilo gadjanja i da je par momaka izaslo razbijene glave, i evo opet se to desava.
Ja bih volio kad bi uprava na sljedecem derbiju na Kosevu otvorila juznu tribinu il pola nje, i ogradila je sa mrezom al bukvalno 20-30 metara visokom.. ako treba komplet je zatvoriti.. tako ti nece ni trebati zastitari na toj tribini, nit ce ti trebati vatrogasci da gase i iznose baklje sa terena. A ako se oni zelje zapaliti izmedju sebe, neka to rade.. Ko ih yebee.. najvece ckapi poslije srbaa

Al takodje, neka stavi i ogradu na sjeveru, da se sprijeci ubacivanje baklji na teren.. pali ih brata, adje derbije, ako se bas mora, al ne bacaj ih u teren.. ima onaj tunel pa ih tu baci..

Ima rjesenje za mnogo sta, samo treba dobra volja.. a ne sumnjam da su nasi u upravi vec poceli smisljati nacin kako da sljedeci derbi na kosevu prodje bez problema

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2014, 10:23

Kako su se fino klub i prijatelji dogovorili oko saopćenja. :)
Poznavajući kako komisije rade ne bi me iznenadilo da dobijemo približnu kaznu kao i domaćin, još će da spucaju našim navijačima zabranu odlaska na gostovanja.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 10:48

onaj osjećaj akda vidiš naplatu mukotrpnog rada naše uprave... vec nakon manje od godinu dana!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 nov 2014, 10:59

Benko je napisao/la:onaj osjećaj akda vidiš naplatu mukotrpnog rada naše uprave... vec nakon manje od godinu dana!
Imas li info hocel se sta u stek ostavljati :lol: :lol: :thumbup:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 11:02

Zip je napisao/la:
Benko je napisao/la:onaj osjećaj akda vidiš naplatu mukotrpnog rada naše uprave... vec nakon manje od godinu dana!
ma nisu pare od evrope ;) nesto je drugo u pitanju... ali je golemo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 nov 2014, 11:07

Legla premije za pobjedu na derbiju,eno nam se igraci kurce,puni ko brodovi. :urnebes:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 11:07

amypitar je napisao/la:Legla premije za pobjedu na derbiju,eno nam se igraci kurce,puni ko brodovi. :urnebes:
jedino duljevicu legla malo manja premija :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 nov 2014, 11:11

A vala mi je zivce izvukao,onim sevanjem protivnickog golmana.
Ne dao bog da su maleni onom frljokom izjednacili.Jos nije svjestan nekih stvari,ali mlad je..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 nov 2014, 11:12

Benko je napisao/la:
Zip je napisao/la:
ma nisu pare od evrope ;) nesto je drugo u pitanju... ali je golemo
Neko rece neki dan da ce biti ulacene pare od Evrope, pa sam mislio da je to :D
Sta god da je, zasluzeno je :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 nov 2014, 11:31

Pare od Evrope su legle za sve klubove u NSBIH,a oni dalje prebacuju klubovima.Te pare su legle prije par dana,mislim prosle sedmice.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 nov 2014, 11:46

amypitar je napisao/la:Pare od Evrope su legle za sve klubove u NSBIH,a oni dalje prebacuju klubovima.Te pare su legle prije par dana,mislim prosle sedmice.
i pocastimo se tricom na grbavici :kafa: a da nisu cicije, pocastise i nas vjerne navijace :kafa: :clap: :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 nov 2014, 11:57

Sada kao kao i uvijek u subotu ce da bude oko 2000 ljudi na stadionu plafon, ali greska je uprave po mom misljenju sto karte malo ne spuste kad igramo sa slabijim ekipama mislim da nije isto stavit 5km protiv drine i 5km npr kad se igra derbi. :roll:

I zato nam je skromna posjeta tacnije ocajna. ;)
04.10.2009 !!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 06 nov 2014, 12:46

Imao sam prije par godina pjesmu zove se "U novi boj" ali je sad nigdje ne mogu naći na internetu pa ako neko zna bio bi mi od velike pomoći. :pray:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 nov 2014, 12:48

Jel ovo trazis drug

" onclick="window.open(this.href);return false; :)

ili ovo

" onclick="window.open(this.href);return false; sve je kratko nije citava pjesma :mrgreen:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 06 nov 2014, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 nov 2014, 12:51

Meho je jako ljut bio na Duljevica poslije mostara i njegovog loseg ponaanja na terenu gdje ne da loptu .... onda nije igrao slijedecu tekmu grijao je klupu ne bi li dosao pameti al eto nije ... njegova sreca sto je dao pobjedonosni gol .. inace bi na tribine kod kodre letio ...nadam se da ce doci pameti i onakve prilike kao u mostaru i na grbavici nece propustat nego imat asistencije ...

Dena
Kontakt:

Post Postao/la Dena » 06 nov 2014, 13:04

Imate poziv da predstavljate Sarajevo i sebe na:
xu-liga.com

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 nov 2014, 13:11

1. Saopštenje Bordo prijatelja za medije :clap: :tokralju:

2. Ali džaba kada na sva postavljena pitanja Bordo prijatelja odgovori se nikada neće dobiti od domaćina prošle utakmice, saveza i murije, jednostavno zaboli ih racku.

3. Vrijeme je da se svi pozabave sigurnosti gostujućih navijača na Grbavici jer ovo više ovako ne može. Nije naša stvar ako stadion na Grabavici ne može ispuniti minimalne kriterije za sigurnost gostujućih navijača, pa ako je tako ili daj komplet tribinu ili neka se tekma igra na neutralnom terenu gdje je sigurnije. Jer ako se ovako nastavi ovaj derby će se pretvoriti u katastrofu (ako se već nije pretvorio?) i vrijeme je sa savez Željezničar uslovi po pitanju smiještaja gostujućih navijača. Belaj na Grbavici sa HZ (više puta), sa Ultrasima (više puta), sa Lešinarima i savez treba ovome stati u kraj.

4. Sudija Paradžik nakon lakrdije u Istočnom Sarajevu nagrađen od saveza za svoje suđenje i poslali ga kao 4 sudiju na Koševo :oops: . Hebem ti savez i sve ove što ih delegiraju.

5. Bravo ibrakoviću očito jedino ti imaš petlje reći javno kako stvari stoje (bez ikakvog straha od ljudi i medija) i koliko se radi protiv FKS i kako pljuju po FKS i ko to najviše radi.
SRETAN BROJ - 1725

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 06 nov 2014, 13:20

sarajlija je napisao/la:Jel ovo trazis drug

" onclick="window.open(this.href);return false; :)

ili ovo

" onclick="window.open(this.href);return false; sve je kratko nije citava pjesma :mrgreen:
To navijači pjevaju ali meni treba prava pjesma (ako neznaš na koju mislim ide negdje napola pjesme Baho "...lopta prema Saranovicu, evo sada sanse za Sarajevo, da vidimo imali penala, nemaaa..." :D

sjecam se da je bilo prije na FKS info za download sad ne mogu nac
Edit: ovako nekako refren ide:

u novi boj, u novi boj
samo naprijed naprijed sarajvo
i svaki dan pjevam ja sarajvo je sampion
i dajte go i dajte go
hori se sa sjevera
navijamo, navijamo
navijamo za sarajvo... itd.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2014, 14:45

Svađa Ermina Zeca s trenerom Matjažom Kekom na utakmici u Koprivnici dobila je epilog. Klupska suspenzija udaljila je našeg nekadašnjeg reprezentativca a Zec je odlučio da napusti Rijeku.

Na utakmici u Koprivnici ovog vikenda sam treneru Rijeke Matijažu Keku odmahnuo rukom, a nakon toga smo se nastavili svađati u svlačionici. To je sve izazvalo ogromno nezadovoljstvo jer me uvodi po dvije minute u igru, ili me zagrijava od 15 minute pa me nikako ne uvede. Ne želim to trpiti i došlo je do ovoga. U Rijeci sam formalno do zime, ali već tražim novi klub, kazao je za Zec za Dnevni avaz.

Na utakmici u Koprivnici Zec je dobio 18 minuta.

Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo. Na službenoj stranici Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navesti da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik, rekao je Zec.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, Ermin Zec bi karijeru mogao nastaviti u redovima FK Sarajevo.

Mislim da nema sanse da dodje do toga. :yawn:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 23 gosta.