pa da su pametni, ne bi igrali za RubeL'Avvocato je napisao/la:Ne moze biti losiji od ovih trenutnih. Em su spori em glupi ko noc.
ne znam brate, ne bih da ulazim u to
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pa da su pametni, ne bi igrali za RubeL'Avvocato je napisao/la:Ne moze biti losiji od ovih trenutnih. Em su spori em glupi ko noc.
Sa ovom formacijom nama trebaju box to box igraci a ne Isko i Saciri jer vec imamo Pogbu na Amc. Kao sto sam napisao igraci koji znaju lopte i sto zaustavljaju protivnicke igrace kao Vidal, Naingolan, Besic, Maskerano, Svajni, Matic..ultrasstyle_tz je napisao/la:moje neke smatram realne zelje su Saciri, Isko (u sklopu dogovora za Vidala ili Pogbu), Kvadrado, Subotic i neki mladi lijevi bek
Ono kad lik da definiciju trola i pri tom i sebe.PEP je napisao/la:
dalje ja imam pravo da komentarisem i iznesem svoje misljenje i stav makar ga svi vi ignorirali ,to je moje pravoi ako se tebi ne svidja jednostavno ne citas post ,preskocis ga,hoce li se nekome svidjeti posti ili apsolutno me ne interesuje ,ja imam svoj stav i misljenje ,nekome se svidja nekome i tako..
zivio
Evo pitaj ovdje kome je bitno tvoje misljenje, nek ti kazu, vidjeces da ce ti svi isto odgovoriti ko ja! Vidim ja po tvojim komentarima da ne mozes ocima Juve, znamo mi tvoje misljenje jedva cekas da pljujes po Juventusu, tako da se ne ponavljas, uzivaj bolan bajern jak a ti dolazis ovdje i pises, pusti ti nama naseg Juventusa, u redu rekao si svoje misljenje a sto ga ponavljas svaki dan? Ko papagaj, zivio i tiPEP je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Ja ne znam sto dolazis, kad nikog ne interesuje tvoje misljenje, a i ponavljas se svaki putPEP je napisao/la: ti stvarno moras da se salis![]()
,juve
p.s: sinoc juventusu se vratila ona nafaka iz prosle sezone ,sto se tice igre,volio bih da hocete proci u nokaut fazu pa da vam neko ocita lekciju.domet ovoga juventusa je realno Liga evrope i tu mozete nesto pokusati napraviti a u Lp nemozete meda.
sine dragi da ti kazem nesto prvo pricaj u svoje ime ,a ne u ime svih,dalje ja imam pravo da komentarisem i iznesem svoje misljenje i stav makar ga svi vi ignorirali ,to je moje pravoi ako se tebi ne svidja jednostavno ne citas post ,preskocis ga
,hoce li se nekome svidjeti posti ili apsolutno me ne interesuje ,ja imam svoj stav i misljenje ,nekome se svidja nekome i tako..
zivio
e jbg, ne znam da li ima neki sličan krilni igrač u Serie A?L'Avvocato je napisao/la:Biabiany ima problema sa srcem, nema od njega nista.
El Šaravigojzerica je napisao/la:e jbg, ne znam da li ima neki sličan krilni igrač u Serie A?L'Avvocato je napisao/la:Biabiany ima problema sa srcem, nema od njega nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.