Nezadovoljan sam drugom utakmicom. Ipak sam pogriješio sa konstantacijom da se loša igra ne može ponoviti.
66-59 za Boston , 6 min do kraja 3\4. Problem je u tome što je Boston potpuno raznovrsniji u napadu, a Orlando izgleda kao neka prosječna Euroligaška momčad. Totalno izgubljeno. Ono što ih je krasilo u početku playoff je nestalo tek tako. Old timer team pokazuje kako se igra.
Lewis, Barnes, VInce totalno indisponirani, Redick spašavao što se spašavati ima, Howard dosta bolji nego u prvoj utakmici, ali ga faulovi poprilično rano uzeli.
I dok sam pisao Boston otišao na 10 razlike i ima napad. Neću ni gledati više, samo se džabe naživcirati više.
Edit:
Nisam mogao odoliti , a da ne pogledam do kraja 3\4. Na kraju +8 mislim za Boston, kako lahko i jednostavno zabijaju poene, dok se Orlando pati, nigdje akcije, samo se stagnira , pa opale neki nerezonski šut i naravno promaše.
Ostaje im posljedna četvrtina za neki preokret, no u prvoj su imali seriju 16-2, možda to mogu i ovdje ponoviti. Ostaje ako Bog da da vidimo.
Edit 2:
5 min do kraja , +4 za Boston, ali i njihova lopta. Ponekad mi Orlando djeluje kao neka dječija ekipa, kako se gube u ključnim trenucima utakmice, samo ću reći Rondo. Fenomenalan je.
3:52 do kraja, Rondo se okliznuo i napad za Orlando, prije toga Howard imao 3\4 slobodna u kratkom razdoblju. Vince pogađa i napokon Orlando vodi 90-89. Fenomenalna atmosfera.
Edit 3:
Jao sudija. Redick krenuo na koš, prije toga je bio fauliran od Garnetta i sudci to ne sviraju, kako ide prema košu skoči , nigdje nikoga, u padu se pojavljuje Davis i sviraju faul u napadu. I komentator je govorio ovo što sam napisao.
+1 za Boston, i njihov napad, Orlando se vratio samo zahvaljujući dobroj odbrani u 4\4. 5 sekundi do kraja napada za Boston, Pierce promašuje , ali Boston hvata loptu. Rondo pogađa za +3 Bostona. 1:28 do kraja, mislim ovo je gotovo.
Edit 4:
Nelson nerezonski šut, promašuje tricu za neriješeno, Boston isto promašuje. Nelson postiže 2 poena i smanjuje na 1 poen prednosti za Boston, no Pierce ima dva slobodna i oba je postigao. 34.7 do kraja i +3 za Boston, potrebna im je trica za draw.
Posljedni edit o Orlando:
Vince Carter, šta reći, ubio bi ga sada da ga vidim

. 5 od 5 ima slobodna, 30 sekundi do kraja ima dva slobodna, i oba promašuje. Čovjek bio 6-7-8 koliko već puta na All-staru i sje.. se na slobodnim bacanjima.
Paul Pierce, Garnett i Rondo prejak tandem, zaboravih Allena. Prejaka ekipa, to su dokazali u ove dvije pobjede protiv Orlanda u njihovoj dvorani.