Euroliga 2014/15
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2014/15
Ma moze igrati "4" jer je jak ko konj , a small ball Maccabia je tad najbolje dolazio do izraza.
Vjerovatno ova dva imena.
U Realu , Rudi svakako vecinu vremena igra trojku , Thomas nije taj kapacitet u barceloni , Grci nemaju dominantnog SF-a , Lojeski to moze igrati al on je bek.Turci takodje.
James White je kvalitetan defanzivac/skakac , Derik Brown je neki krstanac.
Prije par godina bi bilo jednostavno odgovorit na to pitanje , Pit Mickel.
Vjerovatno ova dva imena.
U Realu , Rudi svakako vecinu vremena igra trojku , Thomas nije taj kapacitet u barceloni , Grci nemaju dominantnog SF-a , Lojeski to moze igrati al on je bek.Turci takodje.
James White je kvalitetan defanzivac/skakac , Derik Brown je neki krstanac.
Prije par godina bi bilo jednostavno odgovorit na to pitanje , Pit Mickel.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nocioni je dobar.Djedovic. 
lumani je napisao/la:Nocioni je dobar.Djedovic.
nocioni je dobar ali u realu sad igra na 4,đedović u bajernu najviše vremena igra na 2
U Caji se zadnju sezonu totalno presaltao na cetvorku , to igra sada i u Realu.lumani je napisao/la:Nocioni je dobar.Djedovic.
Nihad je jelde opet nesto kao Rudi , moze to odradit al nije primarni SF.
kad bi gledali evropljane koji su u nba onda bi to mogao biti batum
izuzetno zanimljiva tekma makabija i cedevite
svaka čast cedeviti na pobjedi protiv prvaka evrope
Nemas playa Zeljko , nemas centra Zeljko.
Imas tri haklera od kojih barem jedan(a do sada Bogdan) mora biti ugusen bez lopte u rukama.
A ko ti je kriv kad si sam izabrao ekipu.
Da se razumijemo danas je Zoric pokidao al opet je to jedna od rijetkih produkcija koje ce dobit ove sezone s pozicije centra.
Imas tri haklera od kojih barem jedan(a do sada Bogdan) mora biti ugusen bez lopte u rukama.
Da se razumijemo danas je Zoric pokidao al opet je to jedna od rijetkih produkcija koje ce dobit ove sezone s pozicije centra.
James Andersen = Anthony Parker
Mogao bi biti dosljedan nasljednik , ne bi me iznenadilo da CSKA ga pokupi vec dogodine.
Ako ne dobije angazman preko bare.
Mogao bi biti dosljedan nasljednik , ne bi me iznenadilo da CSKA ga pokupi vec dogodine.
od ta dva haklera samo bogdan igra odbranuRaul_64 je napisao/la:Nemas playa Zeljko , nemas centra Zeljko.
nego sta je ovo sa Bayerom vec drugu koju bi trebao dobiti gubi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa nije neka selekcija igraca bas napravljena.
Kakav Stimac,Vasa,Jagla..
A ekipa od 12-15 mil.
A ekipa od 12-15 mil.
tu se slazem, moglo se dovesti daleko boljih igraca, ali mozda je ovo kao cedevita u abi dugorocan projekatRaul_64 je napisao/la:Pa nije neka selekcija igraca bas napravljena.
A ekipa od 12-15 mil.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Cedevita bogami ako klepne Limoz i Albu kuci(sto moze) , dobre sanse da prodje dalje.
Ne pamtim ekipu bez amera koja uradi to , matelne i bez stranaca minus Gordic.
Ne pamtim ekipu bez amera koja uradi to , matelne i bez stranaca minus Gordic.
šta je uradio,promašio?,izuzetno iritantan košarkašAdmir_Sa je napisao/la:e svaka ti takva bila preldžiću u karijeri
Raul_64 je napisao/la:Nemas playa Zeljko , nemas centra Zeljko.
centra još i denekle ima ali playa vala slabo,hickman baš i nije play,ima previše visokih igrača a na playu rupa
Raul_64 je napisao/la:James Andersen = Anthony Parker
a bio je prošle godine ui siksersima,ništa osobito nije odigrao
Kako je Teo pokidao , igra u zivotnoj formi.
marjanović teško igra protiv dosta nižih huntera i dunstona
glumio jordana i umalo tablu nije izvaliofilip13 je napisao/la:šta je uradio,promašio?,izuzetno iritantan košarkašAdmir_Sa je napisao/la:e svaka ti takva bila preldžiću u karijeri
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.