Mirni boni mirni ajmo zadaće napisat prvo pa onda forum
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Koja dvojca su se udružila protiv mene sve je onda jasno hahahaha

Re: Premijer liga BiH - općenito
Pravda za Murinja! :p
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
sprema zadacu za sutra, ne moze vam odg 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
De bolan miran sta si se opustio to već zadacu napisao?
Bjez odo da ne spamam vise temu cim si blizu njih prelazi to na tebe

Bjez odo da ne spamam vise temu cim si blizu njih prelazi to na tebe
Smanjuj dok ima vremena...

- ficobahtic
- Kontakt:
Bugari smanjili ligu na 12 klubova, gledam ove godine i rumuni smanjuju sa 18 na 14...cak 6 timova ispada ove sezone a vjerovatno ce je jos smanjivati...
Ukoliko prije starta naredne sezone ne bude donesena odluka o smanjenju lige onda se slobodno mozemo izbrisati sa fudbalske mape evrope jer cemo sto se kvaliteta tice biti u rangu najlosijih timova ako vec i nismo, i naravno redovno primati od 7-17 golova u pretkolima.
Ukoliko prije starta naredne sezone ne bude donesena odluka o smanjenju lige onda se slobodno mozemo izbrisati sa fudbalske mape evrope jer cemo sto se kvaliteta tice biti u rangu najlosijih timova ako vec i nismo, i naravno redovno primati od 7-17 golova u pretkolima.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Trebamo svi biti svjesni da bi sa tim smanjenjem dobili klub za koji navijamo jacim, organizovanijim, stadion uslovnijim, ne bi bilo ovog sabanluka danas, znalo bi se kad igras premijer ligu da imas kvalitet a ne ovako 2-3 tacna pasa za 90 minutabistrikboy je napisao/la:UEFA je davno jos dala smjernice za smanjenje lige pisao sam o tome davno.Savez ce biti primoran smanjiti ligu da ne bi i u buduce poklanjao licence za takmicenja i tako riskirao drasticne kazne UEFA-e.Tabela ce odlucivati o svemu,a to sto Sloboda i Celik nece biti među 10 ili 12 su krivi Sloboda i Celik.Liga ce dobiti mnogo ukoliko prođe ovo skracivanje.Posjeta,uslovi i kvalitet ce se sigurno poboljsati.
Skoncentrisao bi se i broj kvalitetnih igraca u premijer ligi.
Nikakve veze nemaju imena koja bio igrala PL, nek to bude i svake godine MladostVO ako ima kvalitet i uslove.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Vi hoćete sigurno, ako uopšte izborite Evropu!ficobahtic je napisao/la:Bugari smanjili ligu na 12 klubova, gledam ove godine i rumuni smanjuju sa 18 na 14...cak 6 timova ispada ove sezone a vjerovatno ce je jos smanjivati...
A nas nemojte tu ubacivati, molit' ću lijepo:
Mada bi i nama naravno odgovaralo smanjenje lige, da se razumijemo!
- ficobahtic
- Kontakt:
To sam ja, nema nas dvojica ili si kulturan decko pa persiras..BordoArmy88 je napisao/la:Vi hoćete sigurno, ako uopšte izborite Evropu!ficobahtic je napisao/la:Bugari smanjili ligu na 12 klubova, gledam ove godine i rumuni smanjuju sa 18 na 14...cak 6 timova ispada ove sezone a vjerovatno ce je jos smanjivati...
Ukoliko prije starta naredne sezone ne bude donesena odluka o smanjenju lige onda se slobodno mozemo izbrisati sa fudbalske mape evrope jer cemo sto se kvaliteta tice biti u rangu najlosijih timova ako vec i nismo, i naravno redovno primati od 7-17 golova u pretkolima.![]()
A nas nemojte tu ubacivati, molit' ću lijepo:
Sto ne vas? Nedavno ste primili 10 komada..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
da, od ekipe koja se ravnoravno u njemackoj ligi bori sa bajernom za titulu, a neki puse od nekih b-liga po 5+ komada , drasticna razlika....
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Da, da, ALI U PLAY OFFu EUROPA LIGE i to od ekipe čiji golman vrijedi više nego naš ČITAV KADAR, koja je trenutno TREĆA u BUNDESLIGI, koja je poderala Šalke 4:1 U GOSTIMA, kojoj ni GIGANT BAYERN nije uspio zabiti gola (odigrali 0:0), koja je nedavnom pobjedom nad Limassol-om oborila klupski REKORD sa čak 18 UZASTOPNIH UTAKMICA BEZ PORAZA i u formi su kao nikad U HISTORIJI! E sad', hajmo sačekati i vidjeti dokle ćemo tek dogurati na ljeto sa MEHOM KODROM na klupi i sa BENKOM u napadu i još par pojačanja kojih će SIGURNO biti već u zimskoj pauzi!ficobahtic je napisao/la:To sam ja, nema nas dvojica ili si kulturan decko pa persiras..BordoArmy88 je napisao/la:Vi hoćete sigurno, ako uopšte izborite Evropu!ficobahtic je napisao/la:Bugari smanjili ligu na 12 klubova, gledam ove godine i rumuni smanjuju sa 18 na 14...cak 6 timova ispada ove sezone a vjerovatno ce je jos smanjivati...
Ukoliko prije starta naredne sezone ne bude donesena odluka o smanjenju lige onda se slobodno mozemo izbrisati sa fudbalske mape evrope jer cemo sto se kvaliteta tice biti u rangu najlosijih timova ako vec i nismo, i naravno redovno primati od 7-17 golova u pretkolima.![]()
A nas nemojte tu ubacivati, molit' ću lijepo:![]()
A vas je izbacio U DRUGOM PRETKOLU MAKEDOSNKI TAKSISTA! KRAJ PRIČE!
Inače, puna podrška smanjenju lige, taman da "bazu" oplodimo svaku godinu DUPLO!
- bistrikboy
- Kontakt:
Od svega ce mi najdraze biti ako se smanji liga sto necu citati naslove kao "Slavija desetkovana na gostovanju,bez 10-ice","Vitez putuje u Sarajevo bez 5-ice","Mladost na megdan Želji bez pola tima" itd. nece vise biti takvih kalkulacija i cudesnih ozdravljenja nekih igraca u samo tri dana.
Liga ce dobiti i na regularnosti i to je najvaznija promjena koja nas ocekuje.Svi ce morati u skoro svaku utakmicu uci 100% sto ce dici i kvalitet igre a i igraca koji ce imati vise jacih utakmica.
Nadam se Ligi 12 sa trokruznim sistemom takmicenja,odnosno 33 kola.
Liga ce dobiti i na regularnosti i to je najvaznija promjena koja nas ocekuje.Svi ce morati u skoro svaku utakmicu uci 100% sto ce dici i kvalitet igre a i igraca koji ce imati vise jacih utakmica.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jedinu losu stranu skracenja vidim u 2 gostovanja i 1 igranju kuci protiv direktnog konkurenta za nesto.Al to je sica u odnosu na ono sta bo sve dobili skracenjem.
Nad tobom sunce najljepše sja
- bistrikboy
- Kontakt:
Isto tako mozes imati protiv najslabijeg u ligi 2 gostujuce a konkurent protiv nekog jaceg.Izbalansiralo bi se to.pinoglavi je napisao/la:Jedinu losu stranu skracenja vidim u 2 gostovanja i 1 igranju kuci protiv direktnog konkurenta za nesto.Al to je sica u odnosu na ono sta bo sve dobili skracenjem.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
12 ekipa, normalno kuci i u gostima sa svakim(22 utakmice) i onda 6 prvi za sampiona i evropu dok 6 ispod igra za opstanak, znaci jos 10 utakmica svakom i dolazimo do brojke od 32 utakmice gdje niko nije zakinut kao sto bi bio u trokruznom sistemu jer tu bi i sreca/nesreca u izvlacenju dosta odlucivala ko ce osvojit a ko ispast....bistrikboy je napisao/la:Od svega ce mi najdraze biti ako se smanji liga sto necu citati naslove kao "Slavija desetkovana na gostovanju,bez 10-ice","Vitez putuje u Sarajevo bez 5-ice","Mladost na megdan Želji bez pola tima" itd. nece vise biti takvih kalkulacija i cudesnih ozdravljenja nekih igraca u samo tri dana.
Da, da, ALI U PLAY OFFu EUROPA LIGE i to od ekipe čiji golman vrijedi više nego naš ČITAV KADAR, koja je trenutno TREĆA u BUNDESLIGI, koja je poderala Šalke 4:1 U GOSTIMA, kojoj ni GIGANT BAYERN nije uspio zabiti gola (odigrali 0:0), koja je nedavnom pobjedom nad Limassol-om oborila klupski REKORD sa čak 18 UZASTOPNIH UTAKMICA BEZ PORAZA i u formi su kao nikad U HISTORIJI! E sad', hajmo sačekati i vidjeti dokle ćemo tek dogurati na ljeto sa MEHOM KODROM na klupi i sa BENKOM u napadu i još par pojačanja kojih će SIGURNO biti već u zimskoj pauzi!BordoArmy88 je napisao/la:BordoArmy88 je napisao/la:To sam ja, nema nas dvojica ili si kulturan decko pa persiras..ficobahtic je napisao/la:Bugari smanjili ligu na 12 klubova, gledam ove godine i rumuni smanjuju sa 18 na 14...cak 6 timova ispada ove sezone a vjerovatno ce je jos smanjivati...
Vi hoćete sigurno, ako uopšte izborite Evropu!![]()
A nas nemojte tu ubacivati, molit' ću lijepo:![]()
A vas je izbacio U DRUGOM PRETKOLU MAKEDOSNKI TAKSISTA! KRAJ PRIČE!
Inače, puna podrška smanjenju lige, taman da "bazu" oplodimo svaku godinu DUPLO!
Kad se fukara dokopa para, nosom nebo para. Ali glava i dalje suplja ostaje. Brzo su se zaboravili Sipatri i Crnogorci.
Vas najbolji igrac Jajalo iako ste mu nudili vile i ladje, upravo je otisao zbog kvaliteta lige. A vi mozete dovesti i 5 benka i Meha vi i dalje necete ostvariti neki rezultat u Evropi jer ste taraba od uprave do kluba.
E neka si ti nama rekao da smo mi taraba od uprave i kluba
sta ste onda vi kad vas onako mlatimo na sred "Baze bez poraza" 
12 klubova je prijelazno razdoblje, 10 je optimum zato što ni ekonomski ne možemo podnijeti više klubova.mikki21 je napisao/la:12 ekipa, normalno kuci i u gostima sa svakim(22 utakmice) i onda 6 prvi za sampiona i evropu dok 6 ispod igra za opstanak, znaci jos 10 utakmica svakom i dolazimo do brojke od 32 utakmice gdje niko nije zakinut kao sto bi bio u trokruznom sistemu jer tu bi i sreca/nesreca u izvlacenju dosta odlucivala ko ce osvojit a ko ispast....bistrikboy je napisao/la:Od svega ce mi najdraze biti ako se smanji liga sto necu citati naslove kao "Slavija desetkovana na gostovanju,bez 10-ice","Vitez putuje u Sarajevo bez 5-ice","Mladost na megdan Želji bez pola tima" itd. nece vise biti takvih kalkulacija i cudesnih ozdravljenja nekih igraca u samo tri dana.
znači profi ugovori svih igrača td.
A ne sad neki se busaju u prsa a nemaju stadion svoj ni za 3 ligu, većina nemaju licenciranog trenera sa profi uefa licencom već su treneri prijavljeni ko tehičko osoblje , jer ga ne mogu platit, jer on neće radit za kikiriki osim ako se zove Husnija
tada ide reorganizacija 2 liga (1.L. fedarcije i 1 L. rs), hej Engleska ima u prva dva ranga 44 kluba (PL 20 + CH 24)
BiH ima vjerovali ili ne 46 klubova
I onda se čudimo kasne plaće, nema se za pokosit travu...
A ovdje se priča o reflektorima natkrivenim tribinama, sjedalicama, qurcima palcima...
Možda nekad a vjerojatno ni tada
I have a dream
Skracivanje lige necemo docekati iduce sezone, mozda onu poslje te, al ako se samo skrati premier liga mora se nesto radit i s entitetskim ligama, bar ih ujediniti ili ako nista i njih skratiti, i poslje toga Druge lige reformisat, od 4 Druge u Federaciji napraviti 2, i za 4 rang ostaviti kantonalne ili napraviti neke medjukantonalne lige ako kanton svojom velicinom ne zadovoljava to da ima ligu, kao npr sad kantoni Garazde i Posavina.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ovo kolo sve utakmice sutra u pola 2 ? il je greška na ss.ba?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.