Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2010, 23:27

Ne znam, nesto ste mi bili ubijedjeni da Inter ispada, a velikan Juve i sl. ostaje. :lol:
...Život za Široki...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 mar 2010, 23:29

fudbal je nepredvidiv,zato je i lijep a i kladionice dobro rade zbog tog :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2010, 23:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:''Unistili ste talijanski nogomet''. :lol:

ja pa....zar i ovo nije dokaz :| :| :| ...sta ces vise....kao sto rekoh vama moze biti ....jer imate monopol i kontrolisete trziste...vi ste profitrirali iz svega ovoga..malo je rec profitirali...preko noci ste postali jaki....

unistile ste ligu = napravili ste jak inter...i normalno vama nije problem dokle god je tako
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2010, 23:56

Ma ja. :lol: Pa jebga, ne preostaje vam nista drugo nego opet se baviti kuproprodajom i doci na zasluzeno mjesto. :lol: Ispada ipak Inter daleko najvise kriv za nesposobnosti i kriminal uprava Juventusa i Milana, da su bar svi sutjeli, talijanski nogomet bi i dalje bio najjaci. :lol:
...Život za Široki...

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 18 mar 2010, 23:58

Prema navodima calciomercato.it portala,Roma je bacila oko na najveće otkrovenje Argentinskog šampionata Leonela Galeana.Rječ je o talentovanom odbrambenom igraču koji je skoro napunio 19 godina a praktično je nezamjenljiv u poslednjoj liniji Indepandientea, za koji je već upisao 18 nastupa i postigao dva pogodka.Kako navodi portal za ovog igrača su zainteresovani Roma i Juventus koji su već poslali skaute u Argentinu da pomno prate Leonela kojeg već zovu novi Samjuel.

Ovo je dobra vijest,On i jos par dobrih pojacanja na ljeto(narafno iz sadasnjeg tima 4-5 prodat) i onda u ozbilno borbu za Scudeto!!!!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 mar 2010, 10:51

po ovim nekim navodima o igracima za koje je zainteresovana roma postaje ozbiljna ekipa , za razliku od juventusa gdje se jos uvijek ne zna sta im treba koga da prodaju ko ce ekipu trenirati , sve to je veoma neozbiljno , meni je iskreno zao sto je juventus ispao ali ce im ovi napokon biti pokazatelj da su mnogo grijesili ove godine prije svega u kupovini igraca i trenerima a navijaci juventusa ovdje na forumu bi ttrebali napokon shvatiti da su za ovo stanje juventusa krivi ljudi u upravi , pa potrosili ste mnogo novca a losiji ste za duplo nego prosle sezone , a sami sta najavljivali scudetto , vrijeme je da krenete dalje a ne da trazite krivce i alibije za nesposobnu upravu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2010, 10:54

materazzi je napisao/la:po ovim nekim navodima o igracima za koje je zainteresovana roma postaje ozbiljna ekipa , za razliku od juventusa gdje se jos uvijek ne zna sta im treba koga da prodaju ko ce ekipu trenirati , sve to je veoma neozbiljno , meni je iskreno zao sto je juventus ispao ali ce im ovi napokon biti pokazatelj da su mnogo grijesili ove godine prije svega u kupovini igraca i trenerima a navijaci juventusa ovdje na forumu bi ttrebali napokon shvatiti da su za ovo stanje juventusa krivi ljudi u upravi , pa potrosili ste mnogo novca a losiji ste za duplo nego prosle sezone , a sami sta najavljivali scudetto , vrijeme je da krenete dalje a ne da trazite krivce i alibije za nesposobnu upravu
sve je uredu,znamo da smo losi,al nemojte vi interovci da nam pametujete ,,eto samo to,znam ja kako je inter bio u ovakvoj situaciji godinama,tako da nam na treba vas savjet :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 12:15

materazzi je napisao/la:po ovim nekim navodima o igracima za koje je zainteresovana roma postaje ozbiljna ekipa , za razliku od juventusa gdje se jos uvijek ne zna sta im treba koga da prodaju ko ce ekipu trenirati , sve to je veoma neozbiljno , meni je iskreno zao sto je juventus ispao ali ce im ovi napokon biti pokazatelj da su mnogo grijesili ove godine prije svega u kupovini igraca i trenerima a navijaci juventusa ovdje na forumu bi ttrebali napokon shvatiti da su za ovo stanje juventusa krivi ljudi u upravi , pa potrosili ste mnogo novca a losiji ste za duplo nego prosle sezone , a sami sta najavljivali scudetto , vrijeme je da krenete dalje a ne da trazite krivce i alibije za nesposobnu upravu
:roll: uprava?

cuj uprava.. ja mislio da su krivi Del Piero i Trezeguet.. isto k'o da smo mi pali sa neba pa ne znamo da je do uprave i kupovine igraca tipa Tiago, Poulsen, Molinaro, Grygera, Melberg, Amauri.. :roll:

dobar tip protiv intera.. prolaz dalje u polufinale.. ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 mar 2010, 15:03

nisam poslao post da vam pametujem ili se nasladjujem vasim ispadanjem ,meni je iskreno zao sto niste prosli dalje isto kao sto sam tugovao kad fiorentina nije uspjela protiv bayerna i sudija , a o upravi sam pisao iz razloga vaseg trazenja alibija u drugim stvarima a znate da vam je uprava najveci krivac za lose rezultate , sad se morate stabilizovati i vratiti u borbu za LP jer bi ne igranje juventusa u LP sljiedece sezone bio veliki udarac za cijelu ligu, koliko god palermo , napoli ili neki drugi tim bili dobri ove sezone odlaskom u LP bi bili veliko razocarenje prvenstveno zbog iskustva , dakle sad cvrsto u sigurne pobjede , sretno

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 19 mar 2010, 15:23

sarajlija89 je napisao/la:
silenT. je napisao/la:kako nam juBe bruka Seriu A ovo je žalosno.. treba ih ponovo u Seriu C smjestit.. tamo im je mjesto
pa dobro...od vas vise ne moze sigurno....ko se jos ne sjeca helsingborga :D ;) ...a ovo je samo pokazatelj kako je jadna talijanska liga..sta se cudite....ovo je smjesna liga..mozda cak i jadna....a zna se ko je i kriv,jos se cudite sto se talijanski klubovi brukaju u evropi

INTERISTA PEZZO DI MERDA ;)

Al je juve zato najsmjesniji pa covjece obrukali ste Italiju ko nikad niko i nije je niko nijedan drugi klub obruko. Milan zgazen ali ipak od giganta evropskog fudbala i sad mi nasli pricat ej od Fulhama pa vi kad ste harali Fulham nije ni postojao .....Al dobro i tu je Inter kriv ipak vas je interista izbacio ( mislim na trenera Fulhama)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2010, 16:07

slika slika
...Život za Široki...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2010, 19:17

čime li se pucaju ovi "juventini" da mi je znat? :? poslije onakve sramote na cottageu još se smiju javljati i nešta prebacivati nekome, a posebno interu koji je odigrao profesorski protiv "romanovaca". smješno :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 mar 2010, 20:38

alan_kardec je napisao/la:čime li se pucaju ovi "juventini" da mi je znat? :? poslije onakve sramote na cottageu još se smiju javljati i nešta prebacivati nekome, a posebno interu koji je odigrao profesorski protiv "romanovaca". smješno :lol: :lol:
Ovo je post koji moraju procitat svi Juventini!!!!!!!!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 20:47

cega cemo se stidit? cinjenice da navijamo za najveci italijanski klub i drugi najveci na svijetu?

jedna j*bena godina.. svako ima losu sezonu pa tako i najveci italijanski klub ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 mar 2010, 21:09

daffy je napisao/la:cega cemo se stidit? cinjenice da navijamo za najveci italijanski klub i drugi najveci na svijetu?

jedna j*bena godina.. svako ima losu sezonu pa tako i najveci italijanski klub ;)
:lol:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 21:11

Phill Jackson je napisao/la:
daffy je napisao/la:cega cemo se stidit? cinjenice da navijamo za najveci italijanski klub i drugi najveci na svijetu?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 mar 2010, 21:13

daffy je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:

al bas smijesno. pored reala,milana,barcelone,liverpoola,mancestera tek onda dodje juventus koji je trenutno sramota za italijanski fudbal.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 21:18

prema IFFHS Juve je drugi klub.. prvi je naravno Real..

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2010, 21:21

daffy je napisao/la::lol:

:lol: :lol: :lol: ........ daj i nama malo........
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 mar 2010, 21:23

daffy je napisao/la::lol:

po cemu? po broju namjestenih titula?

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.