BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Neću reći da ovo nisam očekivao, čak sam i bojažljivo najavljivao, ali loša igra Bachingera u prvom setu mi je dala malo nade. Jednostavno fizički nije spreman da igra u visokom ritmu iz dana u dan, a kad si fizički nespreman, to se odražava i na psihu pa fuliš ono što bi i vezanih očiju pogađao, a dobar dio tih grešaka je došao na set/brejk loptama.
Jedne kvalitetne pripreme bi preporodile ovog momka, treba raditi na većini udaraca, samo ih malo izbrusiti, ali fizička sprema prije svega.
U ove dvije sedmice se jasno vidjelo koliko može i da zaslužuje mnogo bolji plasman nego što ga sad ima, ali prvo u svojoj glavi mora rasčistiti želi li biti teniser ili cirkusant.
Jedne kvalitetne pripreme bi preporodile ovog momka, treba raditi na većini udaraca, samo ih malo izbrusiti, ali fizička sprema prije svega.
U ove dvije sedmice se jasno vidjelo koliko može i da zaslužuje mnogo bolji plasman nego što ga sad ima, ali prvo u svojoj glavi mora rasčistiti želi li biti teniser ili cirkusant.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Skinuti par kila na tim pripremama pod hitno 
ne zna se ko je gori oko 105. pozicije...Damir uz katastrofalna 2 mjeseca idalje u igri za AO
ne zna se ko je gori oko 105. pozicije...Damir uz katastrofalna 2 mjeseca idalje u igri za AO
Ako ne dobije tesko ce i kvale proci jer je 'umoran', igra vec 2 sedmice.Unofficialpage je napisao/la:Valjda dobije SE za sljedeći turnir.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
thelightblue
- Kontakt:
Ne dobije "SE", ovo je samo za igraci koju igraju u subotu.
Ima on sasvim dovoljno vremena da stigne na kvale, mada kao što bhsport reče, i ja mislim da će džaba dolaziti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I Tomo i Mirza igraju kvale za challenger u Brescii
Tomin ždrijeb:

Mirzin ždrijeb:

Tomin ždrijeb:

Mirzin ždrijeb:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza ne bi trebao izgubiti set do MD.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ga umor ne savlada.
obojica bi trebali u MD.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
obojica bi trebali u MD.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ovaj gruzijac je najveca opasnost, prekjuce je namucio Krajceka, al ako mirzoni bude na nivou ne bi trebalo biti problema. Sretno i Mirzi i Tomi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- el-fighter
- Kontakt:
Poraz od Bachingera sasvim ocekivan. Nema Mirza snage da ovo izgura, a imao je jako dobru priliku. Protivnik je igrao dosta slabo, ali je Mirza jako puno grijesio i to na ciste udarce.
Sto se tice narednog turnira mislim da bi trebao doci do MD, mada nas ne smije iznenaditi ako to ne uspije. Za njega su ovi turniri koje je prethodno odigrao vec previse u fizickom smislu. Fali mu dosta fizicke spreme. Jedne ozbiljne pripreme kada bi odradio, mi bi imali igraca koji ce biti konstantno u TOP 100.
Sto se tice narednog turnira mislim da bi trebao doci do MD, mada nas ne smije iznenaditi ako to ne uspije. Za njega su ovi turniri koje je prethodno odigrao vec previse u fizickom smislu. Fali mu dosta fizicke spreme. Jedne ozbiljne pripreme kada bi odradio, mi bi imali igraca koji ce biti konstantno u TOP 100.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
onda cilj za narednu godinu dva igraca u 100, a cetiri u 200? Jel previse ovo optimisticno? 
Jednog ćemo sigurno imati u TOP100, a ovaj drugi je kritičan, potrebno je mnogo više od dva dobra turnira da bi me uvjerio da će se to i desiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa jbg...kad se već priča da je bolji, treba postaviti takav cilj 
Mirza igra protiv klinca od 17. godina, 81. junior svijeta, kao i svakom italijanu šljaka mu je osnovna podloga. Laganiji trening meč za Bašića, taman da se malo odmori i regenriše.
http://www.itftennis.com/juniors/player ... =100169982" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... .aspx?t=pa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.itftennis.com/juniors/player ... =100169982" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... .aspx?t=pa" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
thelightblue
- Kontakt:
Damir vs Aldin u Helsinkiju 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekujem od Aldina da pomogne Damiru da izbori AO.thelightblue je napisao/la:Damir vs Aldin u Helsinkiju
Valjda bude stream, mog'o bi ovdje Damir daleko dogurat. Pogotovo ako je podloga usporena, kako kažu na MTF.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hehehe, imamo jednog u narednoj rundi,

Ma kakvi daleko, ne mogu dalje od Deseina.

Ma kakvi daleko, ne mogu dalje od Deseina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osveta za Zetru hah 
dobar zrijeb, dvije pobjede su neophodne u borbi za AO
dobar zrijeb, dvije pobjede su neophodne u borbi za AO
Loš je Desein, dobija to Damir lako
u Zetri je prije 2 godine bio bolji dosta od Šetkića u prva dva seta...u drugom setu imao break lopte, pa i meč lopte, dvije vezane...Aldin izuzetno ofanzivnom igrom i dobrim servisima isčupao stvar
A od tada se dosta stvari promijenilo
u Zetri je prije 2 godine bio bolji dosta od Šetkića u prva dva seta...u drugom setu imao break lopte, pa i meč lopte, dvije vezane...Aldin izuzetno ofanzivnom igrom i dobrim servisima isčupao stvar
A od tada se dosta stvari promijenilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.