Prekasno je i za to samo nas vile mogu pronosati. Ili neko koga se Susic boji da mu ne uzme placu iz ruka ili samog njegovog autoritetu. Nazalost taj vise radi bolesti nije u igri. Za nasu repku nema nista dobro na vidiku. Daj dragi boze da sam u krivu. Nista dobra ne vidim u narednih par godina. Taj period ce imati jaki pecat junca na nasoj klupi.Elegant je napisao/la:Ima li vas koji prizeljkujete poraz iz sljedece utakmice samo da Pape ode ?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Yebo mozak koji se divi selektorskim vizijama Safeta Sušića, bolje da mu je vakum u lobanji. 

-
- Kontakt:
ja pristajem da dobijemo izraela pa neka i rusilac bude selektor
pa niko ni rijeci da napise u vezi posta koji je napisao @plavipatriota.Nijedan odgovor.Hajmo papetovi advokati cekamo odgovore
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kako tako kad god udes u neku konkretnu diskuziju, cim nemas odgovora na postavljeni argument mjenjas temu. Evo da ti ponovim...Ti si @Tuzlaku odgovorio da sa proslim selektorima nigdje ne odosmo, nego bas sa Susicem. Na tu tvoju, sam ti pokusao objasnit kako smo imali jako tezu grupu sa Cirom nego ovu sa Susicem. I to je jedini razlog zasto se Susic usreci i ode u Brazil.Virtu4l je napisao/la:Osvijesti me Džemo, molim te. Grupe su takve kakve jesu, nekad malo teže, nekad malo lakše, na to ne možemo uticati. Protiv Ćire nemam apsolutno ništa (podržavao sam ga isto kao Papeta), kao ni protiv jednog selektora, osim Sliškovića u čijem se mandatu radio najveći javašluk i koji je plesao kako su Munib i kompanija svirali, sve zarad svog ličnog interesa i zarade, dokazano. Tvoji raniji komentari o Rahimiću dokazuju da tada baš i nisi pratio reprezentaciju, pa te neću uzeti za ozbiljno.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ako nisi svjestan da nije isto kvalificirat se preko Spanije kad je bila naj jaca repka na svjetu i preko Grcke, i ne nema smisla u ozbilje diskuzije sa tobom ulaziti. A i sam si govorio da je Ciro napravio temelj ove repke. Sa Susicem smo otisli na SP zato sto smo izvukli relativno lahku grupu. Pitaj se da je Ciro imao ovakvu grupu 2008 a Pape Spaniju, Belgiju i Tursku, gdje bi onda bili sa Papetom
Šta bi bilo kad bi bilo, isto tako nije tema današnje emisije. Ispadali smo mi iz svih kombinacija i nakon par kola, nije nam se jednom desilo, pa smo preživjeli.
Eh sad, ti na to moje odgovaras o Rahimicu i Sliskovicu. Jesam li uspio osvijestit te?
- Goalgetter
- Kontakt:
Pristajem na to da dobijemo Izrael i da Susic ode.
Obraduj naciju selektore. 

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 nov 2014, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Od tada kada je i Costa Rica postala velesila, tako je i Wels poceo napredovat. Inace vecina njihovih reprezentativaca igra po Poljskoj i Slovackoj ligi.Neutral je napisao/la:Belgija i najgora bila je bolja od Velsa. Otkad je to Vels postao velesila,![]()
![]()

Zadnja izmjena: harixs, dana/u 07 nov 2014, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nemaš ti veze, ignoriran si nakon pisanja nebuloza, ne treba trošiti vrijeme na takve ljude ni sekunde.
Živio.
Živio.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 07 nov 2014, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
- plavipatriota
- Kontakt:
evo prvi koji je na kliksovom forumu pokušao:

plavipatriota wrote:Prvi koji mi objasni:
-kojom logikom su Tino i Hadžić pozvani na SP,
pape je u njima vidio buducnost BH repke, nastavio ih i kasnije zvati, opravdali poziv svojim igrama
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
zato sto je stilic isti igrac kao i zakaric, duljevic il tako neko. bolje da momci od 20-22 godine iz nase lige dobiju poziv, malo treniraju s dzekom, nego stilic koji vise u karijeri nece napredovati. (cim je otisao u malo jace lige od ove kvazi lige gdje sad igra, otjeran po brzom postupku)
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
(ovo je pogrijesio, sam je priznao - nema se sta vise objasnjavati
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
pola ovih izjava je bilo samo u pisanim medijima koliko ja znam - nasi novinari naravno lazu - tako da se ne treba ni objasnjavati puno. ibricic, visca i hajrovic jesu napadaci, njihova uloga u timu je iskljucivo da napadaju, s odbranom nemaju nikakve veze. nije napadac samo rud van nistleroj, napadac je i roben.
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
ovo ne kontam, sta te zanima?
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
pa nece im repka kondiciju nabijati i slati doktorima. vise reprezentacija nema ovo dvoje nego sto ima. cuj psiholog, da im poslije poraza od argentine prica kako smo jos u igri, eto oni ne znaju. mediji fakat previse uticu na misljenje obicnog svijeta, al to vise gore o ovima na koje se utice nego o medijima opcenito.
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
mozda je co'ek ocekivao da su manje brzi i okrentni, ha jai mene je emenike iznenadio, bas je zvijer. ostali bezze bili, nama ponistili gol, dzeko pogodio stativu u zadnjoj minuti, nije se dalo sta ces.
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
pa kako ces drugacije krenuti na kipar, san marino, maltu, andoru. nasi imali los dan, prvi put od kako ih pape vodi u malim utakmicama. jednostavno, to se nekada mora desiti. desi se i svicarskoj, brazilu, argentini, italiji.
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
pa naravno da je subjektivan, amidza mu je. pape to posteno kaze, al opet ne valja
-prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
mahmutovica ni rodjeni otac ne bi zvao u 25 reprezentaciju svijeta, sta je vama? meni jako jako drag igrac, igrao i kod nas, al momak nije kvalitet za poziv u repku. nije kvalitet i tacka - nema se tu sta raspravljati. vranjesa zove sto nam moze trebati, i on je bezze igrac, a mahmut nam nikako ne treba.
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
i hrvatska koja je jaca od nas ja mislim ima dva igraca iz rijeke, pa sta. volio bi svako da umjesto te dvojice imamo dva igraca iz celzija, al ih nazalost nemamo.
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
mi vec dvadeset godina uvijek, al uvijek, jedva sklepamo tih prvih 11 da na nesto lici, klupa je tu da na treningu moze sparingovati. igrac s klupe, u nasoj repki, skoro nikada nije donio preokret, u ovih 20 godina. i onda se neko cudi sto pape nikog ne ubacuje, e ****.
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
sto opet dokazuje, da nije pogrijesio kad je tog veznog vodio u brazil, da je imao neku svoju viziju, koja mu se isplatila u zadnje dvije utakmice.
-prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze,
keno je uvijek odlicno branio za repku, i nije imao kikseve kao sto ih begovic ima. protiv kipra njegov gol, pa protiv beligije i umalo protiv velsa u zadnjoj minuti. cak je i u francuskoj odbranio 1 na 1 remiju, al to se zaboravlja.
-prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
nisam mu bas pratio karijeru, al se nadam da ce se kod nas jos dugo zadrzati
- onaj koji mi objasni kako nam to ne treba treći napadač,
treba nam treci i mozda cak i cevrti napadac - al ga nema. mislim ima ih barem 30-40 u domacoj premier ligi i prvoj ligi FBIH, al tanko je to
- kako to da imamo više pozvanih golmana nego napadača,
ovo nije tacno
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
mozda mu je u tom trenutku trebao neko ko zna probiti stranu pa asistirati. kao lulic recimo.
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
bod moze bit dobar, i ne moramo opet sve dobiti da idemo na euro. nema se tu sta objasnjavati.
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
heheh nisam znao da je ovo rekao, al ako mu je neko predlagao da gleda adilovica u drugo turskoj ligi, a on rekao da gleda junajted u tom terminu, naravno da ga ne krivim
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
nas narod, kao i ti, uvijek zahtjeva neke odgovore, jer kao mi ih zasluzujemo bla bla. on kad odgovori, nisam bas siguran da se prepucava, onda naravno ne valja. **** takvi smo, zato ljudi oko nas o nama viceve pricaju.
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!

Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 07 nov 2014, 17:04, ukupno mijenjano 4 puta.
Nazalost sam za ovo do sada imao pravo. Dobro bi bilo da se pokaze da nemam za ovo ubuduce.
Sve sam mislio da smo u kvalifikacijama imali 10 utakmica, a ne 2tuzlak1987 je napisao/la:
U obje utakmice katastrofalna postavka protiv Slovacke, katastrofalna postavka i protiv Kipra naravno..
Ali kada uz katastrofalnu postavku stavis i igrace koji ne zasluzuju prvih 11 dobijes i poraz. Citaj Avdija, Tino..oba nisu igrala protiv Slovacke. A sreca uvijek nece biti saveznik Safeta..

Nego kad pricamo o onoj u Slovackoj, pa jesi li je uopste pogledao?
Slovacka u toj utakmici imala par sansi svega. Cijelo vrijeme smo dominirali i stvarali sanse. Sta je plod bio nasih golova, sreca?
Je li sreca to sto su oni igraci koje je Safet zamjenio napravili akciju za pobjedonosni gol? Visca (kojeg je Safet ubacio u igru) pokrenuo akciju sa Hajrovicem, koji je sa Vedom odigrao dupli pas, pa zatim i gol. Safet premjestio Zahirovica na beka, koji je stavio Weissa u dzep, pa ovaj morao izaci van. Nisi ti momcino ni pogledao tu utakmicu, a stavljas je kao pogresnu postavku. Pogledaj ti snimak te utakmice , pa onda nesto pricaj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Slazem se sa svim sto si napisao, ali racionalni odgovori se jednostavno ne mogu naci, kao ni na mnoga druga pitanje (u korist Safeta ili protiv). Na vecinu pitanja samo Safet moze odgovoriti.plavipatriota je napisao/la:nigdje odgovore ne vidim, nestalo argumenata za velikog vođu????
Jednostavno postoje stvari koje je Safet lose uradio (ima ih mnogo, kao sto vidimo) i postoje stvari koje je dobro uradio (ne znam koliko ih ima). Papetoljupci misle ili se pretvaraju da misle da ovih drugih ima vise ili imaju vecu tezinu/vrijednost i to je to.
Ako budu igrali Avdija, Hadzic i Tino i pobjedimo onda u slucaju pobjede onda je Susic jednako zasluzan za tu pobjedu.Elegant je napisao/la:Predpostavljam da ce se u slucaju pobjede nad Izraelom to prepisati djelimicno igracima a vise ce se reci da smo imali srece.
A za poraz se zna krivac.
P.S. Mi ako ovu izgubimo, tek smo onda ce biti problem obezbjedit baraz, ko god nas vodio tada.
Ako izvede ovaj tim Dzeko, Pjanic, Visca, Hajrovic, Medo, Besic, Lulic, Spaha, Sunjic, Mujdza i Beg. Ovo je trenutno najbolje sto imamo jer nema Sea, Seje i Zuke.
A Vedo i Tino imaju povreda i rad tog je uveo ove momke e onda je samo do igraca bila to pobjeda ili ne.
Tebi je ono bilo dobro je li ?emir79 je napisao/la:Sve sam mislio da smo u kvalifikacijama imali 10 utakmica, a ne 2tuzlak1987 je napisao/la:
U obje utakmice katastrofalna postavka protiv Slovacke, katastrofalna postavka i protiv Kipra naravno..
Ali kada uz katastrofalnu postavku stavis i igrace koji ne zasluzuju prvih 11 dobijes i poraz. Citaj Avdija, Tino..oba nisu igrala protiv Slovacke. A sreca uvijek nece biti saveznik Safeta..
Slovacka u toj utakmici imala par sansi svega. Cijelo vrijeme smo dominirali i stvarali sanse. Sta je plod bio nasih golova, sreca?
Je li sreca to sto su oni igraci koje je Safet zamjenio napravili akciju za pobjedonosni gol? Visca (kojeg je Safet ubacio u igru) pokrenuo akciju sa Hajrovicem, koji je sa Vedom odigrao dupli pas, pa zatim i gol. Safet premjestio Zahirovica na beka, koji je stavio Weissa u dzep, pa ovaj morao izaci van. Nisi ti momcino ni pogledao tu utakmicu, a stavljas je kao pogresnu postavku. Pogledaj ti snimak te utakmice , pa onda nesto pricaj.
- tuzlak1987
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Sve sam mislio da smo u kvalifikacijama imali 10 utakmica, a ne 2tuzlak1987 je napisao/la:

Slovacka je tu utakmicu imala par prilika da nas dovrsi, a golovi su splet sretnih okolnosti i individualnog kvaliteta..
Ali vidim da si i to uspio pripisati Safetu kao ordenje..
Mi u te dvije utakmice nismo zasluzili niti 1 bod.
Prvi gol je sreca, igrac se nasao na pravom mjestu. Nikakva ugirana akcija niti nesto slicno, drugi gol isto nikakva uigrana akcija ili sansa vec pokusaj suta sa vece udaljenosti.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 nov 2014, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto ne pišeš Poland umjesto Poljska i Slovakia umjesto Slovačka? Inače vidim mnogi pišu Wales, yebo vas Wales, ne znate maternji jezik, a pametujete nešto!harixs je napisao/la:Od tada kada je i Costa Rica postala velesila, tako je i Wels poceo napredovat. Inace vecina njihovih reprezentativaca igra po Poljskoj i Slovackoj ligi.Neutral je napisao/la:Belgija i najgora bila je bolja od Velsa. Otkad je to Vels postao velesila,![]()
![]()
Takodje.I takodje na zalost.dubrovnik je napisao/la:Nazalost sam za ovo do sada imao pravo. Dobro bi bilo da se pokaze da nemam za ovo ubuduce.
Sve ovo sto se sad desava ja sam upozoravao jos ljetos.Sve na sta bih ja upozoravao stvarno bi se desavalo par mjeseci kasnije.
Ne hvalim se i ne mislim da sam neki vidovnjak ali jednostavno ko prati i ko misli svojom glavom moze dosta precizno predvidjeti sta ce se desiti,ne mislim da je to ista posebno i nisam jedini,bilo je jos dosta forumasa koji su znali i pisali,medju kojima i ti moj druze dubrovacki

Tadasnja Belgija je bila raspad sistema, a Hazard i vecina tih bili djeca.tuzlak1987 je napisao/la:Kompany, Felaini, Witsel, Hazard, Vertongen, Lombarets, Dembele, Vermalen, Van Buyten, Mpenza, Defour, Mirallas. To je tebi u rangu Velsa?harixs je napisao/la:Tadasnja Belgija je bila u rangu danasnjeg Welsa ako ne i slabija, raspad sistema. Spanija je bila u rangu danasnje Belgije.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Turska u rangu Slovacke realno i mogu ti dati. Ali Belgija u rangu Velsa je smjesno covjece, a da nepricamo da je tadasnja Spanija mozda i najbolja Repka svih vremena, i neporedljiva sa Grckom.
Koje ste vi neznalice, nevjerovatno
Koja je razlika izmedju Cirine grupe i Safetove grupa sa Francuzima? Imali smo velesilu u grupi pa smo do 70 i neke minute vec bili na EP u nasoj poslijednjoj utakmici u grupi, a ne kao sa Cirom gdje se 5 utakmica prije znalo da nemamo sanse za prvo mjesto.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Kako tako kad god udes u neku konkretnu diskuziju, cim nemas odgovora na postavljeni argument mjenjas temu. Evo da ti ponovim...Ti si @Tuzlaku odgovorio da sa proslim selektorima nigdje ne odosmo, nego bas sa Susicem. Na tu tvoju, sam ti pokusao objasnit kako smo imali jako tezu grupu sa Cirom nego ovu sa Susicem. I to je jedini razlog zasto se Susic usreci i ode u Brazil.
Eh sad, ti na to moje odgovaras o Rahimicu i Sliskovicu. Jesam li uspio osvijestit te?
Da ne govorim kako nas je sudija u toj utakmici oderao, ali posteno.
Lom noge Mujdzi nije kaznjen ni zutom kartom, penal nam cist nije dosudjen, jedan penal izmisljen. Sve je sudija uradio da mi ne odemo direkt, odnosno oduzeo Safetu kao treneru direktan plasman.
Znate vi to sve samo se ono malo pravite

Jak ti izgovor.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Stvarno kad citam ove diskusije ismedu ljudi vidim koliko se neslazem i realso smatram argumente ove sto ga brane smijesnim.
Jedni ubjedavaju da je Grupa Spanija, Belgija, Turska iz 2008 tu negdje sa Grckom, Slovackom i LLL,
Jedni tvrde da smo u utakmici protiv Slovacke izdominirali,
A i svi tvrde i vracaju se na jednu te istu, Pape je nas odveo na svjeCko, i nikako ili ne zele ili nemogu da probaju analizirati zasto smo to sa Papetom otisli na svjetsko, da nije mozda drugi neki razlog....ne nego samo Pape je nas naj bolji igrac svih vremena on nas je odveo na SvjeCko, sa njim dozivotno!!!
Jedni ubjedavaju da je Grupa Spanija, Belgija, Turska iz 2008 tu negdje sa Grckom, Slovackom i LLL,
Jedni tvrde da smo u utakmici protiv Slovacke izdominirali,
A i svi tvrde i vracaju se na jednu te istu, Pape je nas odveo na svjeCko, i nikako ili ne zele ili nemogu da probaju analizirati zasto smo to sa Papetom otisli na svjetsko, da nije mozda drugi neki razlog....ne nego samo Pape je nas naj bolji igrac svih vremena on nas je odveo na SvjeCko, sa njim dozivotno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.