Proberite sebi, svaki od ovih tipova sam dobrano analizirao, pa ko zna možda i prođe.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ZastoClutch je napisao/la:Marjanović under je zicer dana.
Zato što će ga čuvati Dunston, koji je prošle sezone proglašen za naboljeg odbrambenog igrača Eurolige. Olympiakos je izuzetno čvrt ispod koša, neće biti lakih poena za Bobana tako da je na ovoj granici izgledno da ostane ispod.adis30 je napisao/la:ZastoClutch je napisao/la:Marjanović under je zicer dana.
O cemu se ovdje radi?dr.van nostrand je napisao/la:Dva jaka tipa za vikend, mogu komotno u hendikepu (tako sam ubijedjen i mislim da dolaze) gostujuce pobjede;
FK Berane-FK Mladost Podgorica 2 1,40
NK Zagreb-NK Dinamo 2 1,41
k. 1,97
Clutch@ A znas li da je Dunston visok samo 203cm i da je Marjanovic od njega veci 18cm, najveci igrac Olimpiacosa je visok 205 cm i jedina su ekipa u EL koja nema klasicnog CentraClutch je napisao/la:Zato što će ga čuvati Dunston, koji je prošle sezone proglašen za naboljeg odbrambenog igrača Eurolige. Olympiakos je izuzetno čvrt ispod koša, neće biti lakih poena za Bobana tako da je na ovoj granici izgledno da ostane ispod.adis30 je napisao/la:ZastoClutch je napisao/la:Marjanović under je zicer dana.
Mladost u odlicnoj formi sa ponajboljim napadom lige ide kod vec ispale ekipe sa najlosijom odbranom (najgori tim, najgori domacin, najlosija odbrana...)jopaa7 je napisao/la:O cemu se ovdje radi?dr.van nostrand je napisao/la:Dva jaka tipa za vikend, mogu komotno u hendikepu (tako sam ubijedjen i mislim da dolaze) gostujuce pobjede;
k. 1,97
Naravno da znam, ali ako bi tako gledali onda bi Marjanović u svakoj utakmici ubacivao 15+ poena jer je od svih svojih čuvara veći za 10ak centimentaraLloriS je napisao/la: Clutch@ A znas li da je Dunston visok samo 203cm i da je Marjanovic od njega veci 18cm, najveci igrac Olimpiacosa je visok 205 cm i jedina su ekipa u EL koja nema klasicnog Centra![]()
Zvezdin provjeren recept za pobjedu je spustanje lopte pod kos za Marjanovica i oni teze ka tome, ja ipak mislim da ce Boban ici preko vise me vuce to
Clutch je napisao/la:Naravno da znam, ali ako bi tako gledali onda bi Marjanović u svakoj utakmici ubacivao 15+ poena jer je od svih svojih čuvara veći za 10ak centimentaraLloriS je napisao/la: Clutch@ A znas li da je Dunston visok samo 203cm i da je Marjanovic od njega veci 18cm, najveci igrac Olimpiacosa je visok 205 cm i jedina su ekipa u EL koja nema klasicnog Centra![]()
Zvezdin provjeren recept za pobjedu je spustanje lopte pod kos za Marjanovica i oni teze ka tome, ja ipak mislim da ce Boban ici preko vise me vuce to
. Jeste to bitna stvar ali nije mjerilo. Olympiakos dobro zatvara reket, sigurno će često i udvajati Marjanovića, a plus što će se trošiti u odbrani jer će Spanoulis sigurno dosta igrati pick&roll a Marjanović nije baš dobar u branjenju toga.
Ovo je samo moje mišljenje, vi uplatite šta mislite da treba.
Clutch je napisao/la:Eto gore na početku stranice mog tiketa pa sebi odaberi
Nisam se najbolje izrazio, koja liga itd..ili ce tek sutra biti u ponudi je trenutno ne mogu nacidr.van nostrand je napisao/la:Mladost u odlicnoj formi sa ponajboljim napadom lige ide kod vec ispale ekipe sa najlosijom odbranom (najgori tim, najgori domacin, najlosija odbrana...)jopaa7 je napisao/la:O cemu se ovdje radi?dr.van nostrand je napisao/la:Dva jaka tipa za vikend, mogu komotno u hendikepu (tako sam ubijedjen i mislim da dolaze) gostujuce pobjede;
k. 1,97
Domaci ce pokusat izgubit casno i borbeno ali sanse za neki dobar rezultat su zaista jako male ili skoro nikakve.
Uzeo sam ti NBA, dodao Brooklyn i AnaheimClutch je napisao/la:S obzirom da me je trener Portlanda sinoć uskratio za dobitak, danas sam primoran na jedan narodni tiket.![]()
Proberite sebi, svaki od ovih tipova sam dobrano analizirao, pa ko zna možda i prođe.
jopaa7 je napisao/la:
Nisam se najbolje izrazio, koja liga itd..ili ce tek sutra biti u ponudi je trenutno ne mogu naci
Zajebano pitanjeConsigliere je napisao/la:Jel Zvezdi vrijeme da napokon izgubi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.