AllGunsBlazing je napisao/la:Kad je posljednji put Visca zatresao mrezu sa pozicije spica?
Ne upuštaj se u idiotsko spinovanje. Bolje je bilo kakav napadač kao zamjena, kao bilo kakva opcija u slučaju potrebe, nego nikakav napadač. A nijednog napadača, osim Džeke, ovaj poremećni selektor nije pozvao.
Virtu4l je napisao/la:MoR je napisao/la:Ja mislim, jednostavno, tj. vodeći se ovom logikom:
na osnovu svega viđenog do sada, može li iko biti gori od Papeta?
Mislim da je ovo dosta jednostavno pitanje, nad kojim se svi mi moramo dobro zamisliti. Da li je moderni fudbal zabilježio goreg selektora od Safeta Sušića? Samo argumentovano i potkrijepljeno činjenicama, moliću lijepo.
Šta je mjerilo za odnos bolji/gori? Rezultatski su svi prethodni bili gori od njega.
Rezultatski gledati je dosta relativno, budući da nijedan selektor do sada nije imao tako izgrađenu i jaku ekipu kao Safet Sušić, a povrh svega, nijedan selektor nije imao tako laganu grupu u kojoj bi i Limeni kao selektor ostvario uspjeh. Ustvari, o jačini grupe najbolje govori činjenica da je Safet Sušić, sa svim svojim abnormalnim, gigantskim manama i glupostima, uspio završiti prvi. Trebam li spominjati da je nas u toj grupi jedna supersmiješna Slovačka u dva meča taktički potpuno našamarala.