Jasno je da ne postoji nikakva komunikacija na relaciji Nurkic-Savez.
A i ne vidim potrebu da Harun i kompanija piskara saopstenja, momak je sve rekao.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sine da nije Haruna danas bi ti glavni igraci bili Varda i Bavcic.Hajmo je napisao/la:Vjerovatno Juka Harunu nije htio da plati avionsku kartu i ulaznicu na utakmicu Denvera. Kad se samo sjetim da je Harun bio na polufinalu i finalu WB. To od plate u Savezu nije mogao.
Sine, košarka se igrala prije Haruna a i poslije ce. Harun je uradio puno toga ali dolaskom Sline dosta je mutnog kao i u KK Bosni.Sabinho je napisao/la:Sine da nije Haruna danas bi ti glavni igraci bili Varda i Bavcic.Hajmo je napisao/la:Vjerovatno Juka Harunu nije htio da plati avionsku kartu i ulaznicu na utakmicu Denvera. Kad se samo sjetim da je Harun bio na polufinalu i finalu WB. To od plate u Savezu nije mogao.
I sta je na kraju ispalo od ove "akcije", jel pogrijesio Juka ovdje ista, jel izgubio loptu ? Ja ne mogu da skontam nikako_dreamer_ je napisao/la:
duplaPapastathopoulos je napisao/la:I sta je na kraju ispalo od ove "akcije", jel pogrijesio Juka ovdje ista, jel izgubio loptu ? Ja ne mogu da skontam nikako_dreamer_ je napisao/la:
Upravu si, tek sad skontah da ju je uzeo u obje ruke pa ispustiobaglama je napisao/la:duplaPapastathopoulos je napisao/la:I sta je na kraju ispalo od ove "akcije", jel pogrijesio Juka ovdje ista, jel izgubio loptu ? Ja ne mogu da skontam nikako_dreamer_ je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:U koliko je sati tekma ?

bolje Djedovic, Teletovic, Nurkic, Stipanovic, KikanovicIbrahim je napisao/la:Za sve je najbolje da se strasti smire, nama trebaju i Nurkic i Harun. Petorka Gordic, Djedovic, Teletovic, Stipanovic, Nurkic je za medalju na EP
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 13 gostiju.