Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Chat
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/oni ... nos-drzave" onclick="window.open(this.href);return false; 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- samo_lijevo
- Kontakt:
zigu BG manekenke.rio_Ferdy88 je napisao/la:Đe je onaj @Trib kad ga čovjek treba, da ga ne trebam sad bi počeo o nekim zavjerama
vjerovatno se zagrijava u nekoj kafani,veceras igra FMP.
@neutral,tesko ce neko slavuja nadmasiti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Koja sifra je na ovom TVivet.tv je li zna neko
Mali je Beograd snaći ćeš se i bez njega.rio_Ferdy88 je napisao/la:Đe je onaj @Trib kad ga čovjek treba, da ga ne trebam sad bi počeo o nekim zavjerama
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
play55nnoo88 je napisao/la:Koja sifra je na ovom TVivet.tv je li zna neko
Belmin6 je napisao/la:play55nnoo88 je napisao/la:Koja sifra je na ovom TVivet.tv je li zna neko
Dva tanjura graha. Podloga stvorena za vcrs. Cujemo se drugari. :***
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolje da nisam čitao sve ovo, jer sam do sad bio ubjeđen da sam dobro uradio zadatak a sad već sumnjam 
Hvala svima.
@kawhi radi li limese i sad prešli na broj e. Limesi nisu teški toliko, samo teoreme naučit i stavit da svako n teži ka 0 i to je to.
Hvala svima.
@kawhi radi li limese i sad prešli na broj e. Limesi nisu teški toliko, samo teoreme naučit i stavit da svako n teži ka 0 i to je to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
De postavi ovdje zadatak da ga uradimo 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam kako je išao tačno. Pusti me da živim još u ubjeđenju da sam dobro uradiotuzlak1987 je napisao/la:De postavi ovdje zadatak da ga uradimo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Meni matematika kao matematika nije problem. Problem je moja nezainteresiranost da se bavim istom tako da svaki test predam kad uradim dovoljno za 2.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo je bitno da ne izgubiš volju, sve se to može skontati. Meni je naveći problem bio volja, nije mi se dalo da vježbam i zato sam tu gdje jesamUnofficialpage je napisao/la:Bolje da nisam čitao sve ovo, jer sam do sad bio ubjeđen da sam dobro uradio zadatak a sad već sumnjam
Hvala svima.
I onda kažu samo su vozači krivi
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
brate da vidis danas kako meni proleti jedan pjesak na Cengic Vili u sekundi sam ukocio. Meni se bas upalilo zeleno, proslo 2-3 sec, on se zaletio i pretrci, e kakve sve budale hodaju po gradu Boze me sacuvaj. Onda bi ga ja robijao za nistahilmo je napisao/la:Samo je bitno da ne izgubiš volju, sve se to može skontati. Meni je naveći problem bio volja, nije mi se dalo da vježbam i zato sam tu gdje jesamUnofficialpage je napisao/la:Bolje da nisam čitao sve ovo, jer sam do sad bio ubjeđen da sam dobro uradio zadatak a sad već sumnjam
Hvala svima.
![]()
![]()
I onda kažu samo su vozači krivi
" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:zavisi sta hoceslegenda reala je napisao/la:omiljen je među ženama![]()
đesi Ljiljane jesi našo šta
para imam, vremena nemam pa eto
đe ona mala Katalonka?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ima ginekolog, samo nemam adekkvatne sagovornicearelinho je napisao/la:Vidim ima matematicara ovdjeima li medicinara da malo o tome pricamo
![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dodji da ga okrenemo pa da se dogovorimo ko ljudi 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dobro jeGazijaKalesija je napisao/la:Malo nas je, al' nas ima.arelinho je napisao/la:Vidim ima matematicara ovdjeima li medicinara da malo o tome pricamo
![]()
![]()
Imal Turista ? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.