Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

uschtipak
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la uschtipak » 07 nov 2014, 23:21

Ako mi ima ista gore od toga kad ne upale zmigavac kad izlaze iz kruznog. :think:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Chat

Post Postao/la hilmo » 07 nov 2014, 23:22

http://ba.****/a7248/Vijesti/Crni ... icama.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je rekord izgleda..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 nov 2014, 23:27

Charlie - vjerujem da je strasna,tj znam,vidio sam haha..
Joj,tacno ne znas isplati li se trpiti je,da li je vise luda,ili je vise dobra.. :rol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 nov 2014, 23:29

uschtipak je napisao/la:Ako mi ima ista gore od toga kad ne upale zmigavac kad izlaze iz kruznog. :think:
Tesko im pomjeriti kaziprst dva yebena centimetra prema gore. :evil:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 07 nov 2014, 23:31

Goalgetter je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Ako mi ima ista gore od toga kad ne upale zmigavac kad izlaze iz kruznog. :think:
Tesko im pomjeriti kaziprst dva yebena centimetra prema gore. :evil:
Kako je moj instruktor govorio: "Nisu struju platili pa im isključilii" :lol:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 nov 2014, 23:33

Ja sam vidjao likove kako cekaju autobus na autoputu,zenu koja hoda preko mosta na autoputu(kao da je korzo),covjeka koji mora svako dan pretrcati AC jer mu je kuca odsjecena izgradnjom iste.
Za nas je kamen,pecina i soha.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 nov 2014, 23:34

pakuj kofere suhi :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 nov 2014, 23:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:pakuj kofere suhi :kafa:
nemoj me zajeb.... nisam nagodan,al' bas nisam.Gdje cu u pm,ne mogu dalje od Srbije,nece nas niko covjece.Napravili su od nas divljake.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 nov 2014, 23:42

samo_lijevo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:pakuj kofere suhi :kafa:
nemoj me zajeb.... nisam nagodan,al' bas nisam.Gdje cu u pm,ne mogu dalje od Srbije,nece nas niko covjece.Napravili su od nas divljake.
znam brate kako ti je, svi smo pomalo pukli. Razumijem situaciju. To je tacno, bukvalno smo zatocenici. Kad mi neko kaze: Pa idi. Ne mozemo nigdje, imamo neku prividnu slobodu (3 mjeseca max i raus)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 07 nov 2014, 23:42

Dok sam išao u Sarajevo na fax, najgori su mi bili semafori, dođeš do pola ceste kad prebaci na crveno i onda trči na drugu stranu, da te ne pokupi neki divljak, pogotovo tamo oko šumarskog faxa, ko da im je otac dao zemljište ondje da sagrade cestu. :x
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 07 nov 2014, 23:44

Najkraci je onaj na Skenderiji, 13,9 nesto sekundi traje, a moras preci cini mi se 6 traka. Ako sam fulila, nek' me neko ispravi. :shifty:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2014, 23:45

samo_lijevo je napisao/la: nemoj me zajeb.... nisam nagodan,al' bas nisam.Gdje cu u pm,ne mogu dalje od Srbije,nece nas niko covjece.Napravili su od nas divljake.
Neka, @ Samo desno, ovde si dobrodosao. :mrgreen: Poznajes jezik, skolovan si, jeste da si crvendac , ali nema veze. :mrgreen: Stekao si sve uslove da se zaposlis. :salut:

Ti @ Bosniacum u zavicaj isto, da podignes privredu . :salut: Koliko sam snimio na onoj Alhemiji Balkana ( CG ) dole brate u BP apsolutno sve ljude zaposljava jedan jedini covek tj. jedna porodica. Zaboravih mu prezime.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 nov 2014, 23:48

Bosniacum Lilium je napisao/la: znam brate kako ti je, svi smo pomalo pukli. Razumijem situaciju. To je tacno, bukvalno smo zatocenici. Kad mi neko kaze: Pa idi. Ne mozemo nigdje, imamo neku prividnu slobodu (3 mjeseca max i raus)
ma moram kad vidim da sami sebe unistavamo.Gdje god da se okrenes vlada javasluk,a sve nakvi zastitnici interesa,ma idite svi u 3 pm.
Neka, @ Samo desno, ovde si dobrodosao. :mrgreen: Poznajes jezik, skolovan si, jeste da si crvendac , ali nema veze. :mrgreen: Stekao si sve uslove da se zaposlis. :salut:
e ja mi izbora,bas ti hvala na ponudi.Ne zna se ko je gori.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2014, 23:51

samo_lijevo je napisao/la:
e ja mi izbora,bas ti hvala na ponudi.Ne zna se ko je gori.
Vi ste gori za nijansu, zbog drzavnih cinovnika. :mrgreen: Kad sam procitao koliko ih je na drzavnoj sisi pa ono ni Nemacka ne bi izdrzala. nama ovde udarili qrac po pitanju zaposljavanja u drzavnim firmama , nema nista do 2017.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 nov 2014, 23:52

Tribalian je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la: nemoj me zajeb.... nisam nagodan,al' bas nisam.Gdje cu u pm,ne mogu dalje od Srbije,nece nas niko covjece.Napravili su od nas divljake.

Ti @ Bosniacum u zavicaj isto, da podignes privredu . :salut: Koliko sam snimio na onoj Alhemiji Balkana ( CG ) dole brate u BP apsolutno sve ljude zaposljava jedan jedini covek tj. jedna porodica. Zaboravih mu prezime.
da imam zemlju, posjed, sutra bih se vratio tamo :mrgreen: Sarajevo ima previsok standard, a plate u rangu Madagaskara :puke:

I BiH mozda ima malo veci prosjek plata od Srbije, ali to je potpuno los pokazatelj jer se plate u BiH nikako ne mogu racunati aritmetickom sredinom, kad sredine bukvalno nema

I ova objektivnija familija iz Luxembourga koja je cesto u CG i BiH, kazu da je CG Luxembourg za Bosnu :mrgreen:

Ja nemam pravo na CG pasos :plac:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2014, 23:56

Bosniacum Lilium je napisao/la: da imam zemlju, posjed, sutra bih se vratio tamo :mrgreen: Sarajevo ima previsok standard, a plate u rangu Madagaskara :puke:
Ma i ovde druze, imas 3 opcije da zivis koliko toliko pristojno : da si zaposlen u drzavnoj sluzbi ili u jakoj firmi privatnog sektora ili da si svoj gazda. U Srbiji ima posla samo za @ Samo lijevo i njegove gradjevince, toliko se ruznih zgrada gradi da je to nemoguce. Svakih mesec dana po 10 niknu ni iz cega. Ne znam samo ko kupuje stanove ? :hmmmmm:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 nov 2014, 00:01

e moj ljliljan prodji malo iza K.glave pa da vidis kakav je standard.Ovo vamo je Somalija,samo sto nemamo plemena pa da se koljemo.

@trib,kakvi ljudi,takve i gradjevine.Sve dok je svijet neuk mozes mu prodavati mu.da pod bubrege.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 nov 2014, 00:03

Ma da, sve su to nijanse, ali eto

Takvih u ovakvim drustvima vazda ima. Kao slucaj pada SSSR-a. Ljudi na ivici zivota, a nikad veci broj milionera nije bilo

@SL

znam tebra, drzava propada iz godine u godinu

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 nov 2014, 00:11

nije nikad ni bilo drzave,ovo je samo pokusaj od drzave.Ovo je privatna prci.. par porodica.Gdje si vidio drzavu koja daje ljudima 150 KM samo da ne strajkuju.Kamen,pecina,soha i da se polugoli gOnjamo po livadama.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 nov 2014, 00:13

samo_lijevo je napisao/la:nije nikad ni bilo drzave,ovo je samo pokusaj od drzave.Ovo je privatna prci.. par porodica.Gdje si vidio drzavu koja daje ljudima 150 KM samo da ne strajkuju.Samo kamen,pecina,soha.
pa to i jeste poenta, sve ove republike sem najzapadnije su banane.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []