Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajax » 07 nov 2014, 23:40

el-fighter je napisao/la:Mislim da za sutra nema dileme hoce li poceti utakmicu. Nakon ove bruke protiv CSKA Pelegriniu gori pod nogama i vec se lagano spominje njegov odlazak sa Etihada. Sutra u najjacem sastavu, bez kalkulacija.
Nema dileme ni po meni pocinju on i Aguero. Jovetic ulazi oko 60 minuta. Pellegrini nece otici sa Etihada ostaje jos dvije sezone i odratit ce ugovor do kraja. On je doveden kao prelazna varijanta do one prave. A onda su u planu Guardiola ili Diego Simeone. Diego Simeone bi jos i nekako odgovarao Dzeki a Guardiola bas nikako.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 nov 2014, 23:51

calcio je napisao/la:Jest propao ovaj Yaya, a i ovaj vecerasnji potez se sigurno nece sviditi vlasnicima kluba. Njima ovaj projekat sa Citijem sluzi kao PR i zbog toga ne vole problematicne igrace. Mislim da ce njega uskoro prodati.
Kao sto sam rekao...

The Times tvrdi da je rukovodstvo kluba čije boje brani i naš Edin Džeko nezadovoljno Toureovim igrama i njegovim ponašanjem, te da su donijeli odluku da već u januaru pokušaku dovesti veznjaka, koji će biti u stanju preuzeti lidersku ulogu na terenu.

Seicima su rezultati u drugom planu, za njh je City na prvom mjestu PR. Zele popraviti imidz Emirata i cjele te regije.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 07 nov 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2014, 23:52

calcio je napisao/la:
calcio je napisao/la:Jest propao ovaj Yaya, a i ovaj vecerasnji potez se sigurno nece sviditi vlasnicima kluba. Njima ovaj projekat sa Citijem sluzi kao PR i zbog toga ne vole problematicne igrace. Mislim da ce njega uskoro prodati.
Kao sto sam rekao...

The Times tvrdi da je rukovodstvo kluba čije boje brani i naš Edin Džeko nezadovoljno Toureovim igrama i njegovim ponašanjem, te da su donijeli odluku da već u januaru pokušaku dovesti veznjaka, koji će biti u stanju preuzeti lidersku ulogu na terenu.
Ako ovo znaci pokusati onda je to kljucna rijec. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 nov 2014, 23:57

calcio je napisao/la:.

Seicima su rezultati u drugom planu, za njh je City na prvom mjestu PR. Zele popraviti imidz Emirata i cjele te regije.
Pellegrini je danas demantovao sve medijske spekulacije o prodaji Yaye i rekao je jasno i glasno ( video izjava ) da to nije tacno. I da to rade i izmisljaji neki drugi klubovi i mediji nebi li ih oslabili. :wave:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 nov 2014, 23:59

Sabinho je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Kao sto sam rekao...

Ako ovo znaci pokusati onda je to kljucna rijec. :kafa:
Pise da zele Pogbu, pare nisu problem. Kao sto ni Juventusu nije problem prodati ga ako dodje prava ponuda. Prodali su Zidanea, a da ne prodaju Pogbu... Moguce da se ovo desi.

@Ajax, logicno je da ce Pellegrini to reci u ovom trenutku, ima jos dosta vremena do prelaznog roka.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 nov 2014, 00:05

Pogba = 150 000 000 eurica + Kolarov,Silva i 2 prijateljske na Juve Areni... ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 nov 2014, 00:07

Juventinisimo je napisao/la:Pogba = 150 000 000 eurica + Kolarov,Silva i 2 prijateljske na Juve Areni... ;)
Pretjera ga ti malo... :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 00:08

Juventinisimo je napisao/la:Pogba = 150 000 000 eurica + Kolarov,Silva i 2 prijateljske na Juve Areni... ;)
O yebo ga ti pa ne pricamo i Cimirotu. :kafa:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 08 nov 2014, 00:12

Goalgetter je napisao/la:
Ajax je napisao/la:@Goalgetter nema mu potrebe objasnjavati vidis da covjek gleda nenormalno laicki na stvari. Cuj ne cijeni ga neko a niko ruznu rijec nije rekao o Dzeki :facepalm: Cuj ne cijenis igraca ako kazes nesto sto ionako nas 90% ovdje zna da u Cityu nije i najvjerovatnije nece dostici svoj igracki maksimum. Iz razloga koje si ti perfektno pojednostavljeno objasnio samo dzaba.
Mozda i ne misli na nas ciljano, nego opcenito na ove sto ga pljuju, ali i ako misli na konkretno ovo moje, onda samo mogu reci da treba razlikovati izmedju kritike i pljuvanja, i kao sto si rekao, to sto nije dostigao maksimum.

Cijenimo, itekako naseg dijamanta, Jer Đeko je bolji od Ronalda. :cool:

Titulu najveceg sina Bosanskog mu ne mogu dodijeliti, to je ipak Seo. :salut:
Ne mislim ni na koga konkretno, samo mi je čudna tolika količina kritike prema Edinu. Kao otac koji stalno napada sina odlikaša zbog jedne četvorke, dok mu ostala djeca jedva prolaze razred.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 00:13

Jos ide u skolu kojoj su dorasli samo on i jos 2-3 drugara. Na racun njih par prolazi citav razred.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2014, 00:15

gost je napisao/la:Ne mislim ni na koga konkretno, samo mi je čudna tolika količina kritike prema Edinu. Kao otac koji stalno napada sina odlikaša zbog jedne četvorke, dok mu ostala djeca jedva prolaze razred.
Jbg, trebao je propasti u Želji, ko mu je kriv što je uspio :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2014, 00:16

najveći sin bosanski je Sergej :salut: zatim slijedi Zlatan, pa Miske! :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2014, 00:18

Za 50.000.000 eurica bi prodao njega Juventus za manje nema sansi. Pristali bi i oni na zamjenu Yaya ( ili Kolarov, Jovetic mozda cak i Dzeko ) + Pare. Samo mislim da Yaya nebi bio za tu varijantu. Juventus je vec prosle sezone zelio Jovetica a nudio Pogbu i trazio jos love. Kolarov je isto dugogodisnja zelja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 00:19

Ajax je napisao/la:Za 50.000.000 eurica bi prodao njega Juventus za manje nema sansi. Pristali bi i oni na zamjenu Yaya ( ili Kolarov, Jovetic mozda cak i Dzeko ) + Pare. Samo mislim da Yaya nebi bio za tu varijantu. Juventus je vec prosle sezone zelio Jovetica a nudio Pogbu i trazio jos love. Kolarov je isto dugogodisnja zelja.
Nemoj sviju ti imaju bruku napadaca.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2014, 00:21

Ko Juventus ??

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 nov 2014, 00:22

Sabinho je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Za 50.000.000 eurica bi prodao njega Juventus za manje nema sansi. Pristali bi i oni na zamjenu Yaya ( ili Kolarov, Jovetic mozda cak i Dzeko ) + Pare. Samo mislim da Yaya nebi bio za tu varijantu. Juventus je vec prosle sezone zelio Jovetica a nudio Pogbu i trazio jos love. Kolarov je isto dugogodisnja zelja.
Nemoj sviju ti imaju bruku napadaca.
Koji su obični klocevi, ni blizu Edinove klase. (ne računam Teveza, on u Juvetu i ne igra klasičnog špica)

Volio bih da se taj transfer ostvari, ne mora biti Juve, jer Edin sasvim sigurno može eksplodirati i imati sezonu od 35+ golova samo za takvo nešto mu je potreban neki novi motiv, tj. novi klub..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 00:23

Da ajax. Bgm i nisu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2014, 00:25

Clutch je napisao/la: Koji su obični klocevi, ni blizu Edinove klase. (ne računam Teveza, on u Juvetu i ne igra klasičnog špica)

Volio bih da se taj transfer ostvari, ne mora biti Juve, jer Edin sasvim sigurno može eksplodirati i imati sezonu od 35+ golova samo za takvo nešto mu je potreban neki novi motiv, tj. novi klub..
Tako je Dzeko bi bio starter u Juventusu svaku. Llorente nebi imao sansi pored njega a ljudi igraju sa dvojicom napadaca uvijek. Samo sada je glupo pricati o tome treba vidjeti kako ce odigrati ovo do Janurara. Jos bolje bi bilo da kupe i njega i Kolarova zajedno. Nastasic je izgleda dogovorio sa Romom samo jos nije objavljeno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 nov 2014, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 nov 2014, 00:28

Kad onaj Bale,sto nas rasturi prije mjesec dana vrijedi 100 000 000,onda Pogba vrijedi 300 000 000...Mi ga dajemo Citiju u pola cijene...to je dobar deal... :mrgreen: Seik ima para,seik nije cicija... ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 nov 2014, 00:35

pitanje je vrijedi li bez te jedne nule

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.