Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la calcio » 19 mar 2010, 02:33

nekad si prije kada Juve povede 1:0 mogao komotno prestati gledati utakmicu, danas ni 3 gola nisu dovoljna za pobjedu.... :)
ocekujem da na ljeto dodje Prandelli i da dovede par pojacanja u odbrani i napadu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 02:41

Da, i to na gostovanju ili kući, svejedno je. Čim bi poveli, gasi tv, idi igraj lopte negdje, ili gledaj neki film.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 02:47

calcio je napisao/la:nekad si prije kada Juve povede 1:0 mogao komotno prestati gledati utakmicu, danas ni 3 gola nisu dovoljna za pobjedu.... :)
ocekujem da na ljeto dodje Prandelli i da dovede par pojacanja u odbrani i napadu.
:mrgreen: Bas tako.Zabiju i vrata zakljucana.Ali danas je bilo malo crveni malo fali pola ekipe i to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2010, 10:19

fulham vas pregazi jos ste i dobro prosli s samo 4 komada..onaj Chimenti je igrac utakmice sta se covjek vadio nevjerovatno..bar se vise necete brukati po europi...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2010, 10:35

nevjernik je napisao/la:Navijaci Juventus opet vrijedjali Felipea Mela i Zebinu na rasnoj osnovi!!!!!!! CIGANI!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma to ti je grupa idiota,vidi im se iz ponasanja kako kod kuce tako i na strani,svaki klub ima po kojeg morona na stadionu,a vidim ni ti nisi daleko od tog vrijedjanja,to se ugledao na njih ?? :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2010, 10:37

Iaquinta se povrijedio,sad mi je jasno sto je ,David "the lamppost" ,igrao citavu utakmicu , :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 19 mar 2010, 11:01

da se razumjemo postujem Juve i sve to stoji ali ovaj djecacic ljubi ga majka :D govori nesto za barcu ko da je ona od 2005 velik klub :oops: znas li ti da su za barcu uvijek igrali najbolji igraci na svijetu uvijek !! igrali su 2 najbolja svih vremena Maradona i Johan Crujf a sada igra najbolji Messi 8-) i uvijek je bila medju najacim ekipama u evropi tresla je i vas barca u polufinalu kup kupova kada vam je igrao jos platini ;) danas je sutuacija sljedeca FC Barcelona ..................................pa svi ostali :mrgreen: 8-) Real je imap svoju vladavinu u pedesetim :lol: :mrgreen: liverpool i bayern 70 -tih juve u 90 -tim sada barca tako to ide 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2010, 11:08

blaugrana-elva je napisao/la:da se razumjemo postujem Juve i sve to stoji ali ovaj djecacic ljubi ga majka :D govori nesto za barcu ko da je ona od 2005 velik klub :oops: znas li ti da su za barcu uvijek igrali najbolji igraci na svijetu uvijek !! igrali su 2 najbolja svih vremena Maradona i Johan Crujf a sada igra najbolji Messi 8-) i uvijek je bila medju najacim ekipama u evropi tresla je i vas barca u polufinalu kup kupova kada vam je igrao jos platini ;) danas je sutuacija sljedeca FC Barcelona ..................................pa svi ostali :mrgreen: 8-) Real je imap svoju vladavinu u pedesetim :lol: :mrgreen: liverpool i bayern 70 -tih juve u 90 -tim sada barca tako to ide 8-)
slazem se ,Barsa je od dolaska Crujfa(74god ak se ne varam) postala pravi klub,on je najvaznije promjene donio,samo te promjene koje je dozivjela Barselona ,Juventus je dobio ranije,jedino je ta razlika,kad je u pitanju ko je sta prije i ta rasprava,koja nema smisla :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 11:23

Boze dragi kakvih levata ima ovdje.. :roll:

pogotovo onaj sto kopirao vijest sa nekog portala ( sa ovih prostora ) i pravi se pametan.. taj sto je pisao, nije ni gledao tekmu, a kamoli bio na njoj.. ali bitno je da on zna da Juve vrijedja rasisticki.. to ja najbitnije.. jbga, pokupili pamet preko interneta.. i jos on na kraju doda 'CIGANI'.. :lol:

@manchesterovci, vi u odbrani imate Vidica i Ferdinanda, i sto je najbitnije na bekovima imate Evru i Rafaela.. mi imamo jednog stopera Chiellini ( koji je bio povrijedjen ) i pola stopera Legro ( koji nekad igra dobro, ali budi siguran da ce kiksati ko djete u 90 minuta ).. na bekovima stoje balvani.. znaci nema bekova.. ne postoji.. bolje bekove imaju Sarajevo i Seljo.. u tome je razlika izmedju nas i vas.. vi imate Fergusona.. isto kao sto smo mi nekad imali Lippija.. sad nam na klupi Zacceroni.. svi znaju da ja jesam protiv Diega, ali niko mu ne moze osporavati ono sto je radio u Werderu i na pocetku ove sezone kada je klima bila normalna u Juventusu.. niko.. navedi mi molim te boljeg treqatristu od njega... nesto se smijete, provocirate.. kao da Melo nije najbolji defanzivni na svijetu?? dobro, ako on nije ko je onda? Candrevu ne poznajete i nema smisla pricati o njemu.. a oni koji su barem gledali tekmu Juvea 2 puta ove godine znaju o cemu pricam.. Marchisio :lol: pa nema boljeg mladog veznjaka od njega to neka vam je jasno.. ali opet ponavljam.. na vasu zalost nema obn-a pa vise ne gledate Juve i sve sto kazete su obicne gluposti.. Sissoko je duze vremena bio povrijedjen, ali kada igra zna se kakva je zivotinja.. sigurno je neki Fletcher bolji od Mela :roll: ..

ali neka.. provocirajte vi samo.. ovo u Juventusu nece proci tek tako.. ova sezona.. na ljeto ce doci Prandelli koji ce imati 100m na raspolaganju.. jos je u zimu dosao Bettega koji je doktor za fudbal.. kad bi Elkan otisao iz Juventusa i na celo dosao Agnelli tad bi se vratio i Moggi.. :lol: gledali bi vi pravi Juve.. Juve je poznat uvijek bio po najboljoj odbrani, a gledaj nam sada odbrane.. samo Chiellini.. samo on.. ovo nije Juve..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 mar 2010, 11:36

daffy je napisao/la: kao da Melo nije najbolji defanzivni na svijetu?? dobro, ako on nije ko je onda? sigurno je neki Fletcher bolji od Mela :roll: ..
Essien, Yaya Toure, Xabi Alonso...

Fletch nije bas zadnji vezni, vise igra naprijed i ima ga na svim dijelovima terena. I normalno da je bolji igrac od ovog Mela. On je uz Rooneya i Evru najbolji igrac Uniteda ove sezone. Tu poređenja ne moze ni biti. Skroz druga klasa.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 11:47

ma ja.. najbolji je Fletcher.. :roll:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 12:02

daffy je napisao/la:Boze dragi kakvih levata ima ovdje.. :roll:

pogotovo onaj sto kopirao vijest sa nekog portala ( sa ovih prostora ) i pravi se pametan.. taj sto je pisao, nije ni gledao tekmu, a kamoli bio na njoj.. ali bitno je da on zna da Juve vrijedja rasisticki.. to ja najbitnije.. jbga, pokupili pamet preko interneta.. i jos on na kraju doda 'CIGANI'.. :lol:

@manchesterovci, vi u odbrani imate Vidica i Ferdinanda, i sto je najbitnije na bekovima imate Evru i Rafaela.. mi imamo jednog stopera Chiellini ( koji je bio povrijedjen ) i pola stopera Legro ( koji nekad igra dobro, ali budi siguran da ce kiksati ko djete u 90 minuta ).. na bekovima stoje balvani.. znaci nema bekova.. ne postoji.. bolje bekove imaju Sarajevo i Seljo.. u tome je razlika izmedju nas i vas.. vi imate Fergusona.. isto kao sto smo mi nekad imali Lippija.. sad nam na klupi Zacceroni.. svi znaju da ja jesam protiv Diega, ali niko mu ne moze osporavati ono sto je radio u Werderu i na pocetku ove sezone kada je klima bila normalna u Juventusu.. niko.. navedi mi molim te boljeg treqatristu od njega... nesto se smijete, provocirate.. kao da Melo nije najbolji defanzivni na svijetu?? dobro, ako on nije ko je onda? Candrevu ne poznajete i nema smisla pricati o njemu.. a oni koji su barem gledali tekmu Juvea 2 puta ove godine znaju o cemu pricam.. Marchisio :lol: pa nema boljeg mladog veznjaka od njega to neka vam je jasno.. ali opet ponavljam.. na vasu zalost nema obn-a pa vise ne gledate Juve i sve sto kazete su obicne gluposti.. Sissoko je duze vremena bio povrijedjen, ali kada igra zna se kakva je zivotinja.. sigurno je neki Fletcher bolji od Mela :roll: ..

ali neka.. provocirajte vi samo.. ovo u Juventusu nece proci tek tako.. ova sezona.. na ljeto ce doci Prandelli koji ce imati 100m na raspolaganju.. jos je u zimu dosao Bettega koji je doktor za fudbal.. kad bi Elkan otisao iz Juventusa i na celo dosao Agnelli tad bi se vratio i Moggi.. :lol: gledali bi vi pravi Juve.. Juve je poznat uvijek bio po najboljoj odbrani, a gledaj nam sada odbrane.. samo Chiellini.. samo on.. ovo nije Juve..
Evo zrijeb pocinje... da vidimo koga ce Juventus dobiti... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 12:12

kakve to veze ima sa citiranim textom.. boze boze :roll:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 12:20

daffy je napisao/la:kakve to veze ima sa citiranim textom.. boze boze :roll:
Govori dovoljno o tome koliko je to sto je napisano zapravo realno...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 mar 2010, 12:58

daffy je napisao/la:Boze dragi kakvih levata ima ovdje.. :roll:

mali, ne jedi g-ovna, dobro znas da se kod nas ciganima nazivaju oni koji su ljudski otpad, gamad i sl... Navijaci Juventusa umjesto da u ovim teskim trenucima podrze svoje igrace oni ih pocaste psovkama, uvredama, a ti ocekujes da to pohvalim, jel? I opet Zebina:

"Ti su me ljudi, isto kao i Felipea Mela, rasistički vrijeđali još od zagrijavanja. Tridesetak huligana proputovalo je tisuće kilometara do Londona samo da bi nas izvrijeđalo. To ludilo mora prestati. Na kraju utakmice dobili smo više pljeska od Fulhamovih negoli od vlastitih navijača."
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 13:38

LUPETANJE na ovoj temi ide u nedogled. Evo sad ispadose tifozi Juventusa racisti. Svasta ces cuti ovdje.

Ja ne kontam jednu stvar, kad neki nisu u toku, zasto ovde dolaze i lupetaju neke stvari, koje su toliko glupe i jos ne istinite. Procitaju likovi neki clanak na netu, i odma uzimaju zdravo za gotovo. :? :?

Da nije smijesno bilo bi zalosno, ali eto u tome nadju neku zabavu valjda, ko ce im znati.

DAVIDS, THURAM, ZALAYETA :roll: :roll:.........
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 13:53

blaugrana-elva je napisao/la:da se razumjemo postujem Juve i sve to stoji ali ovaj djecacic ljubi ga majka :D govori nesto za barcu ko da je ona od 2005 velik klub :oops: znas li ti da su za barcu uvijek igrali najbolji igraci na svijetu uvijek !! igrali su 2 najbolja svih vremena Maradona i Johan Crujf a sada igra najbolji Messi 8-) i uvijek je bila medju najacim ekipama u evropi tresla je i vas barca u polufinalu kup kupova kada vam je igrao jos platini ;) danas je sutuacija sljedeca FC Barcelona ..................................pa svi ostali :mrgreen: 8-) Real je imap svoju vladavinu u pedesetim :lol: :mrgreen: liverpool i bayern 70 -tih juve u 90 -tim sada barca tako to ide 8-)
Filozofe, ako se meni obracas, i te kako dobro znam sta je Barca i njihova historija. Cisto sumnjam da znas vise, ali no dobro, nije to tema. Ja sam taj tim uvjek postovao od kako pratim fudbal. I sad mi ne trebas ti ovdje pricati sta je Barca i ko je za njih igrao. Ja sam realan i priznam da je Barca danas vrh vrhova, ali isto ti kazem da ste u '05 bili niko i nista, mislim ako si pratio sjecas se bjelih maramica posle svake tekme, onaj vas je ludi holadjanin tako duboko ukopao, da ste se tek prije dvije tri godine digli iz pepela.

Znaci ste bili dno dna, dok je tada Juve bio vrh, ali tebi i drugima je to tesko da prevalite preko srca, ali tu vam nista ne mogu pomoci. Mi smo bili jedan od najvecih timova Evrope od '95 pa do kad te 2005. Jedna decenija nije mala stvar. To je cinjenica, i to niko ne moze pobiti.

Ali vam kazem, lakse je biti realan i priznati neke stvari, a ne drzati se nekih glupih prici koje su van svake pameti.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2010, 14:08

juventusu treba finansijska inekcija od 150 mil pa tek onda da sklope tim...ovako nista ne valja...nek mi neko nađe svijetlu tacku ovog tima..odbrana na razini laktaša veza tu i tamo napad slab skroz...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2010, 17:41

interesujemo se za Gourcuffa,samo joj jedan blushit among others,moje misljenje :)

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 17:43

JuveSissoko je napisao/la:interesujemo se za Gourcuffa,samo joj jedan blushit among others,moje misljenje :)
Gourcuff je bolji od svakog igraca kojeg Juventus trenutno ima, a pogotov od tog cije ime imas u nicku...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.