Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 mar 2010, 00:00

Željovac je napisao/la:Džeko dao gol za prolaz u zadnjoj minuti. Svaka čast! Mislim da je red da makar komentatori nauče šta je ofsajd. Još im i režiser vraća i zaustavlja sliku, oni isto mulci. Stvarno ne kontam. :?
Jasta,kaze onaj šaban, Dzeko je bio blizi golmanovoj strani.
hahaha. Kakav endem :oops:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 mar 2010, 00:04

neko_iz_mase je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Džeko dao gol za prolaz u zadnjoj minuti. Svaka čast! Mislim da je red da makar komentatori nauče šta je ofsajd. Još im i režiser vraća i zaustavlja sliku, oni isto mulci. Stvarno ne kontam. :?
Jasta,kaze onaj šaban, Dzeko je bio blizi golmanovoj strani.
hahaha. Kakav endem :oops:
Ma iz prvog snimka, bez zaustavljanja se vidjelo. Al' oni ni da provjere, već se čude koliko je čist ofsajd. I onda zaustavi režiser i oni šute. Kontam nakon reklama će nešto da kažu, jer je garant bio još poneki snimak. I ništa. Ne znam fakat šta je ondje tako teško vidjeti. Inače, mislim da je Misimović nosio Vukove večeras na leđima. Ne mogu šansu stvoriti bez njega. Džeko odličan. Najbitnije je da su prošli pa da ih gledamo na Anfieldu aBd.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 00:08

Adinjo je napisao/la:Drago mi je radi nasih momaka, ali ne zasluzeno ofskorz ;)
Zato ti Juventus zasluzeno ispao ofskorz :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 19 mar 2010, 00:15

@Adinjo

Ako je ofsajd bio ko kuca ti si corav :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 mar 2010, 00:17

Dzeku su veceras odlicno cuvali,nisu mu dali disati.. dobro je sto je Wolfsburg prosao dalje,nadam se da ce sutra izvuci neko atraktivno ime,kao sto je Atletiko,Liverpul ili Valencia..Inace Rubin je veoma kvalitetna ekipa,nisu dzaba pobjedili Barcelonu u sred Katalonije...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 mar 2010, 00:52

bosnas_ je napisao/la:Dzeku su veceras odlicno cuvali,nisu mu dali disati.. dobro je sto je Wolfsburg prosao dalje,nadam se da ce sutra izvuci neko atraktivno ime,kao sto je Atletiko,Liverpul ili Valencia..Inace Rubin je veoma kvalitetna ekipa,nisu dzaba pobjedili Barcelonu u sred Katalonije...
Džeki su pokušali ne dati disati. Ipak je dao gol, majstorski izborio crveni karton stopera, spremio 100% šansu za Dejagaha. Naravno, Edin može bolje. Ali daleko od toga da su ga uspjeli uštopati. Naravno, dobio je i sve zračne duele.
Teže mu je igrati kad uz sebe nema još jednog pravog napadača. Dejagah je igrao uz njega u napadu cijelo prvo poluvrijeme, a ni Martins nije napadač koji je toliko dobar trenutno da bi nešto više skretao pažnju protivničke odbrane s dijamanta(bez obzira na gol i asistenciju koji su bili više plod sreće). I uz taj veliki hendikep je bio odličan!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 19 mar 2010, 00:59

Pogledajte kod zadnjeg gola na Dzeki su bila 3ca igraca.Tako je bilo skoro cijelu utakmicu.Kako ce on tu nesto aman napraviti.Po meni greska je bila sto je u prvom poluvremenu igrao sa Dejagom u spicu.Ja mislim da bi puno bolje bilo da je Martins odmah igrao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 02:11

delija je napisao/la:Pogledajte kod zadnjeg gola na Dzeki su bila 3ca igraca.Tako je bilo skoro cijelu utakmicu.Kako ce on tu nesto aman napraviti.Po meni greska je bila sto je u prvom poluvremenu igrao sa Dejagom u spicu.Ja mislim da bi puno bolje bilo da je Martins odmah igrao.
To je i neni od 90 godina jasno :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 19 mar 2010, 06:02

Kako neko moze reci da su Dzeko i Miske bili losi. Po vama ako nisu dali gol, nisi ni dobro igrali. Miske je bio veoma dobar, svukuda ga je bilo, jedino ga sutevi na gol nisu isli.
Wolfsburgova zadnja linija je bila ocajna, Rubin je dolazio do gola kako je htio. Da su imali nekog imalo boljeg napadaca, isli bi dalje. Nadam se da se poboljsati i nastaviti u LP sljedecu godinu. Kako su zavrsili prvenstvo?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 mar 2010, 09:02

volim_ciglu je napisao/la:Kako neko moze reci da su Dzeko i Miske bili losi. Po vama ako nisu dali gol, nisi ni dobro igrali. Miske je bio veoma dobar, svukuda ga je bilo, jedino ga sutevi na gol nisu isli.
Wolfsburgova zadnja linija je bila ocajna, Rubin je dolazio do gola kako je htio. Da su imali nekog imalo boljeg napadaca, isli bi dalje. Nadam se da se poboljsati i nastaviti u LP sljedecu godinu. Kako su zavrsili prvenstvo?
njihovo je prvenstvo tek pocelo..odigrano prvo kolo, pobijedili lokomotiv.. xD
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 mar 2010, 09:13

Hocemo Martinsa u reprezentaciju :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Miske I Dzeko sinoc dobro odigrali Rusi tesko primaju golove,taj isti Rubin je dobio Barcu na Nou Campu tako da nema niko pravo da kaze ikakvu primjedbu :mrgreen: 8-) Idemo dalje! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 13:52

Dzeko znaci opet u Englesku.Pa nije da mu ne pase ta klima.
Ako ne bude povreda ili nekih crvenih moglo bi se vec kod Fulhama obezbjediti prolaz dalje.
Kod kuce Fulham igra odlicno ali na strani nisu nesto posebno.i tu je ta mala prednost Dzeke,Misketa i Vukova.
A i Grafite cese oporaviti koji je sigurno bolji od onog Dezage :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 13:55

Kad smo već kod Dejagaha, sinoć sam sa jednim prijateljem brojao njegove greške i malo smo se zabrojali, tako da smo na kraju skontali da nije izgubio svega četiri lopte koje je primio, a sve ostale je dao protivniku.

Fulham je razbio Juventus, na stranu igrač manje, ali golman je spasio Juventusa totalne katastrofe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 15:19

Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod Dejagaha, sinoć sam sa jednim prijateljem brojao njegove greške i malo smo se zabrojali, tako da smo na kraju skontali da nije izgubio svega četiri lopte koje je primio, a sve ostale je dao protivniku.

Fulham je razbio Juventus, na stranu igrač manje, ali golman je spasio Juventusa totalne katastrofe.
Juventus je u dugoj krizi i ovo se moralo desiti.
Vukovi su i jucer pokazali snagu i kad im ne ide pojedincima i jos kad gube da imaju slifa.
Trener Tatara je odlicno skontao situaciju zacepite Dzeku i nada je velika za prolaz.
Uspjeli su to u vecini susreta,ali posto je vrlo tesko komplet zacepiti Dzeku zato je i pukao crveni.U takvim mecevima tu se prica zavrsava.Dejaga je promasena investicija vec odavno ali ga neko forsira i to opasno.Vjerovatno i od strane elfa i mlade im repke.Onaj potez trenera Kostnera uvodjenja ovog od pocetka mogao ih je kostati.
U prvoj tekmi u Engleskoj ce vec biti jasno ko ce da prodje dalje.
Fulham je poput Travnika :mrgreen: kod kuce i Barcelonu ce dobiti a na strani i od Drinovaca gubi. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 15:43

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Drago mi je radi nasih momaka, ali ne zasluzeno ofskorz ;)
Zato ti Juventus zasluzeno ispao ofskorz :mrgreen:

Ja, i sta?? Hocemo li i ovde o tome??? :roll:
noah je napisao/la:@Adinjo

Ako je ofsajd bio ko kuca ti si corav :mrgreen:
Dobro eto ako sam corav, de mi pojasni malo bolje??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 19 mar 2010, 15:45

ma nije bio ofsajd njemacka tv pokazala;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 16:06

hare nabodi ga :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 mar 2010, 17:40

nije ni fulham los tako na strani, samo su dvaput izgubili na strani u europa league protiv juventusa u rome. biti ce ovo gutavo za dzeku i misketa..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 17:58

Virtu4l je napisao/la:hare nabodi ga :P
@Adinjo je moj ahbab 8-) i ovom prilikom mu iskazujem saucesce rahmetli Juventusu :mrgreen:
A i ljepse bi bilo gledati Staru Damu kako ih Dzekini vukovi deru ali eto.Slijedeci put. ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 mar 2010, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 19 mar 2010, 18:01

Fulham portiv juvea dao sevapski gol i 2 puta presli centar. protiv sahtara jednom osutali prema golu i presl icentar mozda 2 puta a levati sahtara se ispormasivali ko budale ima WLF ljepse sanse u ovom takmicenju 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 20 gostiju.