Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 02:18

Juventinisimo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Juventinisimo se drzi starih navika, prekucava slabasnu konkurenciju.
Jel' sada tvoja smjena da ih sibas... :mrgreen: Nije mi Virtu poslao smjene,pa se ponekad pogubim..malo se zanesem... :lol:

Salim se...sve su to dobri momciluci...cuo sam da pustaju zulufe...pripreme su pocele... :urnebes:
Jbg sad sam zauzet Mirzom, ostavljam ih tebi da ih kontrolises. Moracemo potkovati smjene da uvijek imamo dvojicu aktivnih. :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 nov 2014, 02:20

Juventinisimo je napisao/la: Jel' sada tvoja smjena da ih sibas... :mrgreen: Nije mi Virtu poslao smjene,pa se ponekad pogubim..malo se zanesem... :lol:
Ta ce tebi smjene kada hladno pokrivas citav ubogi dan :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 nov 2014, 02:20

DonCorleone je napisao/la:Jest' samo sto je u mojoj formaciji Lulic bio lijevo krilo a ne lijevi bek i lijevo krilo ujedno. Mala ali velika razlika.
Sjecam se...Lulic bek,Miske krilo,Kola LDM...puno rokada,napad/odbrana..Lulic krilo,Kola bek,Miske svoje... ;)
Znam da si me napao,kad sam te zayebav'o za Misketa i krilo i sator... :mrgreen: Halali.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 08 nov 2014, 02:21

Jel ovaj juventus nabija rekord kakav sa najduzim a najglupljim postovima u velikom broju? Treba otvoriti temu samo za njega da se razmase.. usput, ne kaze se "podrzajem", al to je sindrom zvan srneca ledja.. stil kojim pises je veoma nepregledan..

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 nov 2014, 02:39

plavipatriota je napisao/la:Jel ovaj juventus nabija rekord kakav sa najduzim a najglupljim postovima u velikom broju? Treba otvoriti temu samo za njega da se razmase.. usput, ne kaze se "podrzajem", al to je sindrom zvan srneca ledja.. stil kojim pises je veoma nepregledan..
:thumbup:

Meni se cini da si ti postavio najpametnija pitanja i to masu njih...sta si ocekivao,da/ne odgovore??
Kojom logikom i objasni je bio u svim...svasta... :facepalm:
Oprosti mi...drugi puta cu logiku i odjasnjavanje koristiti striktno sa DA/NE... :crazy:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 nov 2014, 02:53

Juventinisimo je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:Jel ovaj juventus nabija rekord kakav sa najduzim a najglupljim postovima u velikom broju? Treba otvoriti temu samo za njega da se razmase.. usput, ne kaze se "podrzajem", al to je sindrom zvan srneca ledja.. stil kojim pises je veoma nepregledan..
:thumbup:

Meni se cini da si ti postavio najpametnija pitanja i to masu njih...sta si ocekivao,da/ne odgovore??
Kojom logikom i objasni je bio u svim...svasta... :facepalm:
Oprosti mi...drugi puta cu koristiti nešto što nemam, a to je mozak... :crazy:
:mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 nov 2014, 03:07

O Zeljooooo(kad je svakome dozvoljeno otvoriti ovakav nick)...vidim da si ga ti koristio...aferim na kapacitetu.... :clap: :tokralju:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 nov 2014, 03:28

Sta mu je falilo da pozove Kenana Horica umjesto Vranjesa? 24 godine 190cm igra za Domzale, prvi su na tabeli.
Ove sezone su samo 6 golova primili, na jednoj utakmici su primili 3 gola bas kad on nije igrao.
Slijedece sezone ce momak otici u Seria A, znamo kako oni prate slovensku ligu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 nov 2014, 03:31

soko je napisao/la:Sta mu je falilo da pozove Kenana Horica umjesto Vranjesa? 24 godine 190cm igra za Domzale, prvi su na tabeli.
Ove sezone su samo 6 golova primili, na jednoj utakmici su primili 3 gola bas kad on nije igrao.
Nije član Hajduka ili Seadove agencije tako da se džabe nadaš da će dobiti poziv.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 nov 2014, 03:31

Nisam odavno prelistao vise stranica, procitao manje postova, a umorio se psihicki kao da sam cijeli dan radio. Nakon 5-og posta prije 20 stranica prestao da citam.

Doci opet nakon Izraela u kafanu "Kod dva goluba", da cujem utiske :rol:

Sretno nam! :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 nov 2014, 07:31

Željooooo je napisao/la:
soko je napisao/la:Sta mu je falilo da pozove Kenana Horica umjesto Vranjesa? 24 godine 190cm igra za Domzale, prvi su na tabeli.
Nije član Hajduka ili Seadove agencije tako da se džabe nadaš da će dobiti poziv.. ;)
Slobodan igrac, nema agenciju znaci ima sanse..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2014, 07:39

- Ne bih rekao da Sušić griješi. Igrači su ti koji su odgovorni. Oni su ti koji svojim zalaganjem, odnosno nezalaganjem na terenu, kroje rezultat, pobjeđuju, osvajaju bodove. Bosanci se moraju još malo dokazati.
Otto Barić :opaopa:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 nov 2014, 07:59

Virtu4l je napisao/la:
- Ne bih rekao da Sušić griješi. Igrači su ti koji su odgovorni. Oni su ti koji svojim zalaganjem, odnosno nezalaganjem na terenu, kroje rezultat, pobjeđuju, osvajaju bodove. Bosanci se moraju još malo dokazati.
Otto Barić :opaopa:
Guten Morgen. :wave:

Divno, onda mozemo dati Susicu otkaz, jer nam ne treba za rezultat.
Mislim cak i da smo igrali protiv Kipra bez selektora, da bi uzeli 3 boda, jer bi bar igrali pravi igraci, na svojim pozicijama. U jednom smislu Baric je u pravu. Susic ne grijesi, jer nije odgovoran, lik samo smeta, ali ne doprinosi nista konstruktivno, niti nasoj igri, niti napredku reprezentacije u bilo kojem smislu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 nov 2014, 08:13

Nego vidim na onom placenickom portalu (reprezentacija) gdje sire propagandu, ljudi ih samaraju komentarima ispod clanaka. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 nov 2014, 08:45

Ne moze Susic grijesiti kad nista ni ne radi. Jednom sastavio taktiku i samo je ponavlja a i isti spisak kopira za svako okupljanje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 08:49

Otelo je napisao/la:Ne moze Susic grijesiti kad nista ni ne radi. Jednom sastavio taktiku i samo je ponavlja a i isti spisak kopira za svako okupljanje.
Jbg druze stedljiv covjek, nece da trosi na printanje i uvijek isti spisak. Zamisli belaj da neki igrac nadje novi klub pa da mora prepravljati i ponovo printati. :thumbdown:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2014, 08:52

Principatus je napisao/la:Mislim cak i da smo igrali protiv Kipra bez selektora, da bi uzeli 3 boda,
Misliš da bi Džeko zabio one silne šanse da smo igrali bez selektora.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 08:57

Ooo virtu je li se javio Sead kad ce nas isplatiti? Reci nek pozuri 01.11. davno pros'o ili to moramo cekati da negdje utopi Hadzica i Avdiju? :think:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 nov 2014, 09:02

Paaaa, kako ste krenuli, možda vam zakasni plata još (barem) sedam dana. Nešto sam čitao u posljednje vrijeme, bankovni sistemi (u ovom slučaju, moderacija bi predstavljala isti) ne vole kojekakva namjerna spinovanja i trollanja. Moguće da će se to odužiti, čisto da znate.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 09:05

Monolog sve je to za ljude. Ova tema je u 80% trollanje sa teladima, suskavcima i kasetama. Valjda i mi sa druge strane mozemo nekad uzvratiti.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []