FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
kazete Bayern ima tradicionalnu srecu lahkog protivnika,jest ima al u DFB-Pokalu
Bayo i tradicionalna sreca u izvlacenju
MUD je spreman a sad sta vam bog dadne.

MUD je spreman a sad sta vam bog dadne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja sam prezadovoljan žrijebom.Nismo dobili Barselonu,a Man UTd ruku na srce sem Rooney i nema neku posebnu ekstra klasu u napadu.Više su jaki kao kolektiv.Prođemo li Man Utd otvoren nam je put do finala.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- bistrikboy
- Kontakt:
Man utd je uz Barcu glavni favorit bilo bi lijepo da su ih izbjegli,ovako Manchester do finala moze sa pola snage...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ocekivao sam ovako nesto, moram priznati da mi je u neku ruku i drago zbog stalnih prica oko Bayernove srece pri zrijebu. Koliko god United bio favorit, mislim da ce s njima biti lakse igrati nego recimo protiv Barce ili Intera.
Mozda je hendikep sto se prva utakmica igra na Areni, ali ko zna. Raduje me ovaj susret i mislim da nam sanse nisu za odbaciti. Naravno ukoliko se do ovog meca Bayernova forma popravi, u sto ne sumnjam.
Mozda je hendikep sto se prva utakmica igra na Areni, ali ko zna. Raduje me ovaj susret i mislim da nam sanse nisu za odbaciti. Naravno ukoliko se do ovog meca Bayernova forma popravi, u sto ne sumnjam.
Vom Jäger zum Gejagten
- blaugrana-elva
- Kontakt:
imate itekako sanse tandem ROBERI ako bude na nivou tesko Manchesteru 
Ako prodjete MUD morate pod hitno da naucite da perlate Francuski.
Nesto vas Francuski liz nije isao.

Nemoze vam Frenki Beleven sve objasnjavati.
Nesto vas Francuski liz nije isao.
Nemoze vam Frenki Beleven sve objasnjavati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovo sam prizeljkivao duel starih rivala...bice zanimljivo u svakom slucaju...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bas lagan protivnik. Ocekivao sam CSKA ili Boredeaux, ali eto sreca nas nije pomazila.
Mozda je najveci plus sto u eventualnom polufinalu ne bi naletjeli na Barcu ili Inter, vec na relativno slabije protivnike, iako se to ne moze reci ni za jedan tim.
Uz oporavljenog Demichelisa i Gomeza i u punoj formi Riberya i Robbena mozemo svasta napraviti. Sanse su podjednake i nama i Unitedu, barem je to moje misljenje.
Mozda je najveci plus sto u eventualnom polufinalu ne bi naletjeli na Barcu ili Inter, vec na relativno slabije protivnike, iako se to ne moze reci ni za jedan tim.
Uz oporavljenog Demichelisa i Gomeza i u punoj formi Riberya i Robbena mozemo svasta napraviti. Sanse su podjednake i nama i Unitedu, barem je to moje misljenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo treba ne dati Rooneyu da "diše" i United je nemoćan. Nema više Ronalda sad je ona trkaća kokoš Nani koja se gubi stalno... Ima Bayern više šanse nego što većina misli, iako su igrački ispod Uniteda.
- rob do bagro
- Kontakt:
Tezak zrijeb, Mancho prejaka ekipa i moram reci da su favoriti. Bice tesko, njima je veca prednost sto uzvratnu igraju pred svojim navijacima. Ako Bayern misli proci, zadatak im je da povrijede Rooneya u prvoj tekmi i prolaz nam je zagarantovan

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- moustapha
- Kontakt:
Moram reci da sam ocekivao da dobijemo Man Utd. Duel starih rivala sigurno ima sta ponuditi. Bice to sigurno dobre utakmice. Bayern nikako nije bez sansi u ovom dvoboju, vjerujem da ce to igraci dokazati na terenu.
#divovi
Eto sad im se mozete osvetiti za '99 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
Ima da im j.ebemo trunjeAdinjo je napisao/la:Eto sad im se mozete osvetiti za '99
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Heh, možda i interesantnija tekma od one Barcelona - Arsenal... Bit će zanimljivo vidjet reakcije navijača poslije prolaza jednog od ovih timova 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
price mnogih o bayernovoj sreci u izvlacenju su mi poceli ic na zivce eh sad ne pricaju sta god hoce ja samo zelim dobru igru svih a ne samo nasih najvecih uzdanica riberya i robbena(jer se nista nemoze uz samo 2 igraca) prolaz i nije toliko bitan jer se ekipa jos nije uigrala a i treba jos promjena u timu da bismo postigli cilj.Mislim da Man utd i nije toliko jak nemaju neku puno vecu kvalitetu igraca od nas ali imaju najboljeg igraca na svijetu (barem po meni
)rooneya koji je pokazao da trenutno nema tog stopera koji njega moze zaustavit ali se i za to uvijek ima lijeka a taj lijek lezi mislim jedino u tome da ga 2 igraca konstantno cuvaju po mom misljenju ti igraci bi trebalo da budu van buyten za snagu i skok i lahm zbog brzine ali onda lahmova strana ostaje prazna cime se stvara problem ali van gaal ima vremena da smisli nesto ako zelimo prolaz u prvoj utakmici moramo ic na sve ili nista.Takodje mislim da oni nisu nesto nadigrali milan pogotovo ne u prvoj utakmici a i u drugoj su ih na kontre (sto im i jest najveca snaga)dobili pogotovo protiv tromih talijana .I za kraj nadam se da ce nas prije manchestera povrede zaobic pa da imamo sve igrace na raspolaganju
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
O my God, koliko se diže ovaj United, a evo i "naši" pošli. Favorit u ovoj fazi Ligi prvaka. Šta je to.
Da, rekao sam da je Barca favorit inače, i čak i u ovoj fazi Lige prvaka, jer imaju ekipu koja na creme de la creme, a sa ostalima se možemo komontno nositi. Ali pisati o nekoj demolaciji, ili o tome da ćemo zijaniti kao Milan je apsurdno. Imamo dva svjetska krila, već se manta i Evri i ko je desno Gary ili ?
Polahko, vrijeme će ako Bog da pokazati ko je bio u pravu a ko je bio u krivu.
Da, rekao sam da je Barca favorit inače, i čak i u ovoj fazi Lige prvaka, jer imaju ekipu koja na creme de la creme, a sa ostalima se možemo komontno nositi. Ali pisati o nekoj demolaciji, ili o tome da ćemo zijaniti kao Milan je apsurdno. Imamo dva svjetska krila, već se manta i Evri i ko je desno Gary ili ?
Polahko, vrijeme će ako Bog da pokazati ko je bio u pravu a ko je bio u krivu.
- rob do bagro
- Kontakt:
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nedamo, diejte Bayerna, postaje vrhunski igrač na novoj poziciji. Neka traže negdje drugo igrača, ili ti igrače koji nisu lojalni svome klubu nego novčanicama koje nazivaju "novi izazovi". Jesam kritički nešto nastrojen
Šta konta taj Roman, da je ovo neki menedžer, da sjedne i kaže ja hoću nekog igrača i on mora doći. Neki igrači, hvala Bog imaju dostojanstvo i obraz, dok neki žude za novcem kao da je to sve na svijetu.
Zato ja poštujem više ekipe koji se nisu prodali nekim biznismenima koji upravljaju sa njima kao što sam ja nekada na nekoj igrici.
Bilal se ozljedio, Rummenige kaže da je Francuska glavni krivac, i to u vezi one utakmice Francuska-Španija.
Šta konta taj Roman, da je ovo neki menedžer, da sjedne i kaže ja hoću nekog igrača i on mora doći. Neki igrači, hvala Bog imaju dostojanstvo i obraz, dok neki žude za novcem kao da je to sve na svijetu.
Zato ja poštujem više ekipe koji se nisu prodali nekim biznismenima koji upravljaju sa njima kao što sam ja nekada na nekoj igrici.
Bilal se ozljedio, Rummenige kaže da je Francuska glavni krivac, i to u vezi one utakmice Francuska-Španija.
Osveta je došla već 2001. kad smo ih pobjedili u obje utakmice i na kraju osvojili LP. Ako me dobro sjećanje drži, mislim da nam je to zadnja utakmica koju smo igrali uopšte (ne računajući Kaiser Kup).Adinjo je napisao/la:Eto sad im se mozete osvetiti za '99
U mojoj kući će biti veselo, brat veliki navijač Mančestija, ja još veći Bayerna
Očekujući prolaz u polufinale, navijam da dobijemo Bordeaux, ostali su nam dužni u ovoj sezoni
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.