FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nekako bi volio da nam ode Azmir, samo zbog ovih dusmana, pa da vidim sta bi onda pisali i ko bi onda ulagao u Slobodu. Oni sigurno ne bi. 

Cuvajte vi komsije tog Azmira,jer ako vam on ode sigurniji ste vi putnici u nizi rang od Obarske.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nekako bi volio da nam ode Azmir, samo zbog ovih dusmana, pa da vidim sta bi onda pisali i ko bi onda ulagao u Slobodu. Oni sigurno ne bi.
Sasvim je dovoljno da znamo ko su vjeciti PODRIVACI i DUSMANI! Cim osjete i najmanje pozitivnih kretanja u Slobodi,izlaze iz svojih jazbina i bacajuci koske,zakuhavaju. Navikli zivjeti na tudji racun i osjetili su trenutak kada mogu virtualno pljuvati i unositi nemir,medju osjetljiviju raju.Azmir ce sigurno izvagati kompletnu situaciju i iznijeti svoje prijedloge..kako dalje. Sa njim puno smo dobili i dobijamo...bez njega odlazimo u provaliju i nestanak Slobode!
Ovdje na forumu se okrenimo protiv spletkarosa i hladno ih posaljimo tamo odakle su izasli na svijet (kamo puste srece da nisu).
Ovdje na forumu se okrenimo protiv spletkarosa i hladno ih posaljimo tamo odakle su izasli na svijet (kamo puste srece da nisu).
http://sportsport.ba/bh_fudbal/casimiro ... eli/144862" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je Alfredo samo jako
.
Tako je Alfredo samo jako

Takvih je ljudi uvijek bilo i bice ne samo kod nas. Sta mislite da u ovom momentu u najjacim klubovima Evrope ne postoje struje koje pizde za bivsim upravama dok im klubovi melju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nekako bi volio da nam ode Azmir, samo zbog ovih dusmana, pa da vidim sta bi onda pisali i ko bi onda ulagao u Slobodu. Oni sigurno ne bi.
Mladost nije dobila 12 utakmica zaredom hebem ga ja ako bas na nama procepe

samo Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
merak je napisao/la:Takvih je ljudi uvijek bilo i bice ne samo kod nas. Sta mislite da u ovom momentu u najjacim klubovima Evrope ne postoje struje koje pizde za bivsim upravama dok im klubovi melju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nekako bi volio da nam ode Azmir, samo zbog ovih dusmana, pa da vidim sta bi onda pisali i ko bi onda ulagao u Slobodu. Oni sigurno ne bi.
Mladost nije dobila 12 utakmica zaredom hebem ga ja ako bas na nama procepe
Pa ni smo ni mi haman ko I oni eto skoro hahaha..I oni razmisljaju da I mi ne procepimo ..ali daj bove da to budemo mi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
i ovaj trener mladosti se napalio ko mlada,kvalitetniji smo,napast cemo slobodu od prve minute..
jedva cekam da se zavrsi ova nocna mora od polusezone..
jbt bojimo se mozemoli mladost pobjediti..sve ovo rastjerati na polusezoni akobogda...
po meni mogu ostati mico,fejzic,mujkic,mehidic,mehanovic,radovanovic,prses..efendic....ostalo bara-bara
jedva cekam da se zavrsi ova nocna mora od polusezone..

jbt bojimo se mozemoli mladost pobjediti..sve ovo rastjerati na polusezoni akobogda...
po meni mogu ostati mico,fejzic,mujkic,mehidic,mehanovic,radovanovic,prses..efendic....ostalo bara-bara

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
mate poziv da predstavljate Slobodu i sebe na:
xu-liga.com
xu-liga.com
Ne vidjoh sad protiv Veleza da li je opet pri ulasku na teren ljubljena zastava Slobode ?
Kad se sve ove kockice sloze mislim da je vrijeme za himnu. Sanjam pun stadion gdje svi pjevamo na pocetku utakmice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad se sve ove kockice sloze mislim da je vrijeme za himnu. Sanjam pun stadion gdje svi pjevamo na pocetku utakmice

samo Sloboda
-
- Kontakt:
merak je napisao/la:Ne vidjoh sad protiv Veleza da li je opet pri ulasku na teren ljubljena zastava Slobode ?

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ljubljena je naravno
.

a sutra spektakl, nakon sto je Radnik iz obliznjeg mjesta kod Tuzle poznatog uglavnom po kupusu odnio 3 boda u mecu protiv za njih nekada velike Slobode iz Tuzle, nesto slicno se sprema da napravi i drugi bijeljinski premijerligas Mladost iz n... pi.ke m......e. Znajuci da u Kosarkaskoj ligi BIH KK Gradjanski, iz Bijeljine, nastupa zajedno sa OKK Sloboda iz Tuzle mozemo li zakljuciti da je nesto zestoko naopako otislo...
J... majko ko da smo iz Nadrealista ispali...Zaspali normalno a probudili se u zoni sumraka
J... majko ko da smo iz Nadrealista ispali...Zaspali normalno a probudili se u zoni sumraka
- FukareTuzla1987
- Kontakt:

U šest domaćih utakmica crveno-crne je pogledalo 15.500 gledalaca, što je u prosjeku 2.583 po utakmici. Do kraja polusezone na Stadion Tusanj dolazi još FK Sarajevo.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav si ti car...oplakahklma je napisao/la:a sutra spektakl, nakon sto je Radnik iz obliznjeg mjesta kod Tuzle poznatog uglavnom po kupusu odnio 3 boda u mecu protiv za njih nekada velike Slobode iz Tuzle, nesto slicno se sprema da napravi i drugi bijeljinski premijerligas Mladost iz n... pi.ke m......e. Znajuci da u Kosarkaskoj ligi BIH KK Gradjanski, iz Bijeljine, nastupa zajedno sa OKK Sloboda iz Tuzle mozemo li zakljuciti da je nesto zestoko naopako otislo...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne kontam ovo za gostovanja navijaca, da pojedini imaju daleko vise navijaca u gostima, nego kod kuce? Cifre mi nerealno izgledaju u gostima, pogotovo kod nekih sarlatanskih ekipa...FukareTuzla1987 je napisao/la:
U šest domaćih utakmica crveno-crne je pogledalo 15.500 gledalaca, što je u prosjeku 2.583 po utakmici. Do kraja polusezone na Stadion Tusanj dolazi još FK Sarajevo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nema se tu sta plaho kontat, ti sto imaju gledalaca na gostovanjima vise nego sto izgleda realno - imaju iz razloga sto su vecina njih gostovali Zelji i Sarajevu u prvom dijelu...Batva je napisao/la:Ne kontam ovo za gostovanja navijaca, da pojedini imaju daleko vise navijaca u gostima, nego kod kuce? Cifre mi nerealno izgledaju u gostima, pogotovo kod nekih sarlatanskih ekipa...FukareTuzla1987 je napisao/la:

075
Dobri ili ne...Losi ili ne...Ne zanima me. Samo idite i pobjedite.
PS. Da bi pobijedili osnovna pravila su vam
1. morate dati gol i
2. morate dati vise golova od protivnika...
Nikako obje tacke da ispunite...
Bracu vama treba dovesti da vam m... j... na svakom treningu i utakmici
PS. Da bi pobijedili osnovna pravila su vam
1. morate dati gol i
2. morate dati vise golova od protivnika...
Nikako obje tacke da ispunite...
Bracu vama treba dovesti da vam m... j... na svakom treningu i utakmici
Samo iz dvije utakmice Olimpic sa Fks u gostima i protiv Zelje kuci je brojka daleko veca.Prema nasoj evidenciji ukupna posjecenost je daleko veca i krece se oko 18000.Statistika jeste skup netacnih podataka ali ovako mi izgleda ne netacno nego i subjektivno.Idemo dalje.FukareTuzla1987 je napisao/la:
Velež se bori za Evropu, manje posjetitelja od Čelika u bojkotu 

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 08 nov 2014, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Meni odnos domacih i gostujucih posjetilaca izgleda nerealan, a ove brojke su irelevantne pogotovo kad se sjetim u prvim kolima kada je protiv Celika ili Zrinjskog bilo daleko vise gledalaca nego su mediji objavili. Vodila se i ovdje ta polemika.
Ili na primjer odnos kod Veleza, RA imali vise u gostima, nego mi kod kuce
Slavija, Drina, Radnik.. .jebote imaju u gostima nevidjenu podrsku.
Onda je realno za ocekivat da ce u narednom kolu Drina imati vecu podrsku od domacina Slavije, jer upravo tamo gostuju.
Vitez tek naredno kolo docekuje Travnik pa je ocekivati da ce imati i jedni i drugi daleko vecu posjetu, obzirom na geografsku blizinu ova dva kluba.
Mi cemo sigurno drasticno popraviti ovaj saldo domacih posjetilaca kada nam dodje glavni kandidat za osvajanje PL i najbolji klub u BiH trenutno, Capajebo.
Ipak ove brojke uzimamo s' rezervom, jer se procjena vrsi odokativnom metodom.
Ili na primjer odnos kod Veleza, RA imali vise u gostima, nego mi kod kuce

Slavija, Drina, Radnik.. .jebote imaju u gostima nevidjenu podrsku.

Vitez tek naredno kolo docekuje Travnik pa je ocekivati da ce imati i jedni i drugi daleko vecu posjetu, obzirom na geografsku blizinu ova dva kluba.
Mi cemo sigurno drasticno popraviti ovaj saldo domacih posjetilaca kada nam dodje glavni kandidat za osvajanje PL i najbolji klub u BiH trenutno, Capajebo.
Ipak ove brojke uzimamo s' rezervom, jer se procjena vrsi odokativnom metodom.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.